tweenie czy twój M jest informatykiem??? Mój też ma biuro koło Galerii Mokotów, ale to jest miejsce porażka z komunikacją. Oglądałam te aukcje, ale ten ma drogo, bo taki zestaw nowy można mieć za 400zł więcej. Ktoś na allegro ma x-lnadera z fotelikiem maxi cossi i tak się zastanawiam.
jedyneczka no jakoś tak z tymi truskawkami wyszło, sama nie wiem jak to się dzieje, a dżemy sprawdzają się super - szczególnie do naleśników. Ja na miejscu twojego M wybrałabym pierogi :-)
madzik pięknie waży twoja dzidzia teraz to taki czas wzrostu, ale ty masz prawie 3 tyg starszą ciążę. Ciekawe ile moja waży. Co do ciśnienia ja ostatnio miałam 80/50, 80/55 i 90/50
vanilka mnie wczoraj tak brzuch zabolał, że z łazienki nie mogłam wyjść, położyłam się i jakoś rozluźniłam, też bardzo się przejęłam, ale mam nadzieję, że to chwilowe
kama nie przesadzasz z tym sprzątaniem, ja to tylko kurze wczoraj pościerałam i odpoczywałam
aneta byłam w makro i nie ma buuu, muszę pożegnać się z tymi jajami
ania pestka my też musimy wybrać jakąś płytę ale myślałam o indukcyjnej
louise to ty wcześnie kładziesz się spać, ja generalnie zasypiam koło 2-ej więc wstaję dużo później. Co do garnituru to ci może podpowiem, jeśli napiszesz jaką sylwetkę ma M. Generalnie na marynarce lepiej z tyłu wyglądają dwa "rozpierdaki", oczywiście spodnie bez mankietów, ważna też jest długość mankietów przy marynarce, tak by wiać było mankiet koszuli, poza tym zwróć uwagę czy jak M założy marynarkę to czy przy rękawach na ramionach nie robią się takie bulwy. Co do ilości guzików marynarki to polecam dwa, w trzech nie każdy facet dobrze wygląda, poza tym są takie oznakowania dla typów figury "A" "B" o ile dobrze pamiętam to "B" jest dla tych bardziej misiowych z dużym brzuszkiem, ale nie pamiętam dokładnie, poza tym ważna jest też skrętność im wyższa (chodzi o materiał) tym mniej się gniecie. Co do firm polecam Bytom naparawdę dobra firma i mają dobrze odszyte garnitury, jesli rozważasz też tańsze opcje to sunset suit nie jest zła. Moim zdaniem vistula dziwnie się układa na ramionach (przynajmniej mojego męża). Co do kolorystyki ja bardzo lubię czarne garnitury, ale to pasuje dla Pana Młodego, ładnie prezentuje się grafit. mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Ja dzisiaj też twarożek bo wczoraj dużo go zrobiłam
miluszka a gdzie budujecie domek, my kupiliśmy gotowy bliźniak, bo działki bardzo drogie, więc nierealne byłoy kupno działki i budowa
agatha ja też wczoraj byłam w castoramie, oglądaliśmy tuje, które chcemy wsadzić koło ogrodzenia
patipaula to fajną masz tą szkołę, ja się obawiam, że u nas będzie dziki tłum. Co do Pepcko kupiłam dwa kocyki, jeden za 9.90 ale taki w folii a nie w rolce (zielony) oraz taki w rolce za 19.90zł taki jakiś różowawy, kupiłam flanelową pieluszkę i trzy bodziaki, kupiłam też taką maskotkę jak będę szła do koleżanki to jej zaniosę (ma taką córę fajową) i kupiłam dwa ręczniczki z kapturem dla dzieciaczka po 19.90
dzamena to masz zagwozdkę z tym przedszkolem, ciężko wyśledzić gdzie jest prawdziwy problem
mysza ja też zastanawiałam się nad tą szkołą, ale stwierdziłam, ż nie chcę rodzić na żelaznej więc od tej szkoły nie bardzo chciałam iść, a ty chcesz rodzić na żelaznej, z tamtego szpitala masz lekarza????
ja wczoraj pojechałam do makro, ale jajek nie znalazłam, byłam w castroamie i wyczailiśmy tuje do ogródka, a potem pojechaliśmy do domku i tam pogadaliśmy z naszymi fachmanami. Normalnie chłopaki wytrwale pracują całe dnie, robota idzie że hej i ten nasz fachman ciągle powtarza, że robi jak dla siebie, że nas lubi to robi super dokładnie i wszystko co chcemy to zrobi (on mieszka niedaleko mojego brata, więc może trochę się obawia, że jakby walnął fuszerkę to byśmy go wyklęli, a poza tym słynie z dokładności). Wczoraj jak wróciłam wieczorem bardzo mnie zabolał brzuch, ale przeszło jak się położyłam. Dzisiaj czekam na kuriera (bo opony ma przywieźć), a poza tym to zamierzam poszperać w necie muszę wyszukać jakieś umywalki itp.