reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Olalam przesadzanie, slonko wyszlo ide na spacer, ktory mam nadzieje zakonczy sie kupnem kaloszy :p
potem mam szkole rodzenia 3 godziny wiec moze pojawie sie poznym wieczorem.
Buzi w brzuszki!

reklama
dzamenka no wlasnie jeszcze o tych dusznosciach mi przypomnialas. wlasnie az sie scielam z M przed snem bo ja wstawalam i okno otwieralam a on zamykal az go opitolilam w koncu!!!! i tak jak mowisz w nocy sie przez to tez budzilam.
moze Filipsa cos tam przykrego w tym przedszkolu spotkalo i dlatego ma chwilowa niechec? wybadaj sprawe...

Dzamenko wybadaj dokładnie, czy go tam jakaś krzywda nie spotkala:crazy:
Miluszka miłego spacerku!!Ja tylko poćwiczę sobie z plyty, bo u nas strasznie mokro:baffled:Przydałyby się kalosze, ale do Carefoura daleko:-(
Luise ja tak zawsze się boję, ile dodatkowo na *******y pójdzie. Kurcze już by się mógl zacząć mój remont, ale jestem uzależniona od dewelopera, który będzie naprawiał pęknięcia na ścianach i jak widać ma czas...:angry:
Anetko jaka ta maść? Mam nadzieję,że wyniki się poprawią:happy:
Miluszka zazdroszczę oblowienia!!:-D
Atabe właśnie jak ten Urosept Ci pomaga?

Nareszcie nadrobilam-ciezko bylo:szok:

tiffi1 u mnie w szkole rodzenia wlasnie jest tak kameralnie. wczoraj bylo 6 par i 5 pan samych. Ja to wogole wczesnie ślub bralam mialam 20 lat. A ten kocyk za 9,90 i pieluszke flanelowa to w pepco kupilas?bo ja te same zakupy tam zrobilam we wtorek(kocyk wzielam zielony-pistacjowy)oczywiscie tez rzeczy pokupowalam moim corciom.

atabe U mnie tez wczoraj na zajeciach bylo o karmieniu piersia i pologu, tez przystawialismy laleczki do piersi:-). Przykro mi ze wyniki sie nie poprawily:-(po lekach wyniki napewno sie poprawia

vanilka - odpoczywaj kochana jak najwiecej

justaa avatarekrewelacyjny, bardzo mi sie podoba.

ewelad wyprawe mialas nie ma co, ale jak mowisz najwazniejsze ze kalosze masz:-)

louise wspolczuje takiej nocy

Dzis mam troche spokojniejszy dzien, nigdzie nie musze jezdzic tylko po zakupy zaraz zmykam.

Witam!

magdzia - powodzenia na :-)egzaminie
agatha - bezbolesnej wizyty życzę;-)
anetka - mam nadzieję, że maść Ci pomoże:-)

Ja dziś na chwilkę powiedzieć - cześć, teraz uciekam zawieźć l4 do pracy, pewnie tam troszkę spędzę na ploteczkach.:-)

oj dziewczynki mówie wam ze normalnie mam dosc tego przedszkola ,oczywiscie pytałam sie co sie dzieje czy go ktos przypadkiem nie bije,ale te kobity twierdza ze wszystko ok a prosiłam zeby obserwowac ale jest gorzej niz było
louise no z tymi dusznosciami to jest masakra ,nie dosc ze sie ułozyc nie mozna to jeszcze spisz na pół siedzaco
vanilka jak brzuch?
dziewczyny wy tu o kaloszach a ja juz bym chciała zeby było tak ciepło ze mozna chodzic w klapkach stringach,bo mi tak stopy puchna ze jak miałam rozmiar 40 stopy to teraz mam z 2 numery wieksze,a jak kupowałam adidasy to były luzne,a wogóle gdyby nie remont i zdrowie dziecka to juz bym chciała byc po

hej baby:-p

louisie u mnie też kiepska noc...zasnęłam po 24 obudziłam się po 1 na siku, pokręciłam się po mieszkaniu, usnęłam koło 2 i o 4 znowu siku :wściekła/y: i głodna byłam już, zjadłam banana, napiłam się to mała zaczęła tak wojować w brzuchu, ze do 6 nie spałam, w końcu usnęłam i po chwili zadzwonił budzik, bo M wstawał do pracy :wściekła/y:....to by było na tyle.
Madzik ale duża ta Juleczka:-) super, ze wszystko dobrze!!!
Aneta powodzenia na badaniach i kurcze żeby z tą nogą Ci się polepszyło!
Ania pestka ja też co kilka dni oglądam ciuszki, przekładam, układam itd:-)
mruczka Miluszka no biorę ten urosept, sikam dużo, ale nie wiem czy jest lepiej- okaże się jak zrobię badania gdzieś za tydzień! oby było, bo jak nie to nie wiem...
Dzamena a może Filip się z jakimś dzieckiem w tym przedszkolu popsztykał?
patipaula ja dziś też mam szkołę rodzenia, idę z M i sami będziemy kąpać lalę :-)

Cześć dziewczynki !!!
Ja to nie śpię od 8. M wychodził do pracy i tak już tylko leżakowałam. Puścił na wyjście takiego bąka, że do teraz wietrzę... :baffled: Więc miałam już po spaniu...
Zjadłam tosty z serem i szynką zapijam inką.
Doła mam od wczoraj, że ja to pasztet jestem... Wypłakałam się M, ale nic mi to nie pomogło... Wyglądam fatalnie w tej ciąży.
Chyba umyję okno w sypialni. Mam na to cały dzień...
Esh...
Miluszka widzę, że konkurujesz w długościach postów z naszą forumową ElYtą :-D
Anetko- powodzenia na badaniach, teraz z pewnością wyjdą dobrze.
Te, które muszą leżeć i odpoczywać niech dotrzymują zaleceń. Uruchomić paluszek wskazujący i pełen relaks.
Kasik - udanych ploteczek z fumfelami. Mam nadzieję, że wyrzucą na stół jakieś słodkości :-)
Dzamenko - mam tylko nadzieję, że wina nie leży po stronie tych wychowawców, bo z nimi to różnie bywa,,, mam nadzieję, że jednak wszystko się wyjaśni i mały chętnie będzie chodził.

:-(

czesc dziewczyny, :-)

ja po grzankach na jajku własnie :-)
lece was czytac

Mysza a gdzie ty do szkoly rodzenia chodzisz?
i inne dziewczynki tez gdzie chodzicie?

reklama
Do góry