reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Witajcie :)))
Ja dzisiaj mam wizytę na 15.20 i już mam stresa niestety -mam nadzieję ,że będzie wszytsko ok.....
Pogoda do niczego więc dzisiaj siedzę w domku i myślę o wizycie

reklama

kropa i mysza
-musze was wyprowadzic z bledu-grysik to nie manna tylko bardzo drobniutki makaron. w kazdym razie ja to mialam na mysli mowiac o grysiku jaki pamietam. a manne tez lubie-ja ogolnie kaszowo makaronowa dziewczyna jestem. ziemniaki moga nie istniec dla mnie i chleb

No to w takim razie dla tego makaronu to chyba regionalna nazwa, bo Wikipedia potwierdza to, co pisałyśmy z Myszą:
Grysik – Wikipedia, wolna encyklopedia
Jest kasza, jest cukier, nawet węgiel - ale o makaronie nie wspominają ;)

Ewcik kalosze kolorowe przeróżne i po 20 zł, dlatego jadę:-) jak wrócę , napiszę czy jestem usatysfakcjonowana:-D
madzik nie nerwuj się , będzie wszystko ok na wizycie:-)

Dzień dobry

Kurcze wkurza mnie juz ten mój leń, nic mi się nie chce :zawstydzona/y:. Może jak pogoda się poprawi i słońce zacznie grzać to mnie rozrusza bo jak na razie to nie do życia jestem.

jedyneczka
zadzwonie do tej szkoły rodzenia i wypytam czy można się jeszcze zapisać. Od maja zaczynasz? czy coś pokręciłam ?

Tak ogólnie to danych wizyt, Samych dobrych wyników badań i miłego dnia :happy:

Hejka .
Pol nocy nie spalam :baffled:
Brzych mnie bolal i mialam skorcze :baffled:Nieregularne i malo bolace ale byly i to dobre kilka h :eek:Normalnie przerazilam sie zeby czasem cos wiecej z tego nie wyszlo ..na szczescie usnelam nad ranem ...
ehhhh..dzisiaj nie ruszam doopy z domu odpoczywam .

Ostatnia edycja:
ja grysiku nie lubiłam, bo miałam wstręt do tych nierozmieszanych grudersów. Aż mi się podnosiło :-D
Muszę zanieść buty do szewca, ale obawiam się, że może mi odmówić, bo tak ściosałam obcasy, że będzie musiał piłować, żeby wyrównać powierzchnię...
Przez te głupie zwyrodnienia halluksów tak brzydko zdeptuję buty :-(

ja tez tylko na chwilke powiedziec dzien dobry.zabieram sie za sprzatanie mieszkania bo jakas melina nam sie tu zrobila.

louise ja kupuje lidlowski grysik,zagotowujesz mleko,wrzucasz zawartosc torebki i wlola!!!

do pozniej:)

Vanilka, przykro mi że i CIebie męczy brzuszek w nocy?! Co to może być?????

Justaa- avatarek- PRZESUPERAŚNY!!!!- jeszcze się smieję :)

Madzik- udanej wizyty!

No to w takim razie dla tego makaronu to chyba regionalna nazwa, bo Wikipedia potwierdza to, co pisałyśmy z Myszą:
Grysik – Wikipedia, wolna encyklopedia
Jest kasza, jest cukier, nawet węgiel - ale o makaronie nie wspominają ;)

tak jak napisalam wczesniej: pod taka nazwa ja jadlam drobniutenki makaronik w dziecinstwie i to jest dla mnie grysik :-) a manna to manna chocby i wszystkie wikipedie swiata mialy inne definicje :-)

louise nie dziwię się, że nie chcieli Cię przyjąć.. joga to wbrew pozorom bardzo forsujące ćwiczenia, a te dla kobiet w ciąży muszą być specjalnie dobrane:-) ja teraz już ostatni miesiąc chodzę, bo potem zaczynam tą szkołę rodzenia 3x w tyg, więc jeśli doszłaby do tego joga 2x w tyg, to padłabym na pyszczek

ja tez wlasnie cos takiego uslyszalam od pani prowadzacej-trudno-jak nie am to nie ma...:-(

Hejka .
Pol nocy nie spalam :baffled:
Brzych mnie bolal i mialam skorcze :baffled:Nieregularne i malo bolace ale byly i to dobre kilka h :eek:Normalnie przerazilam sie zeby czasem cos wiecej z tego nie wyszlo ..na szczescie usnelam nad ranem ...
ehhhh..dzisiaj nie ruszam doopy z domu odpoczywam .

vanilka to wez nospe i wypoczywaj dzisiaj bo ty tez chyba wczoraj mialas aktywny dzionek :tak:

ja tez tylko na chwilke powiedziec dzien dobry.zabieram sie za sprzatanie mieszkania bo jakas melina nam sie tu zrobila.

louise ja kupuje lidlowski grysik,zagotowujesz mleko,wrzucasz zawartosc torebki i wlola!!!

do pozniej:)

hihihi-lidl blisko to zajrze i zakupie jesli to to o czym mysle :-)

aha-justa ale fajny nowy avatarek :-)

madzik-powodzenia na wizycie. nie denerwuj sie i daj znac potem jaki przebieg :tak:

i kto to powiedzial ze w prysznicu nie mozna sobie kapieli urzadzic-z moimi gabarytami (nawet dodajac mieszkanko dla Stasia) calkiem kapiel mi wyszla :-D:-D:-D ide zaraz sniadanko zjesc. moze ta manne wlasnie. albo owsianke...ale koniecznie na slono

reklama
hej hej
dziewczyny zaczynam świrować...plecy mnie strasznie bolą, a ja sobie wkkręcam, zę to te moje nieszczęsne nerki...ehhhhh
emih dobrze, ze się choć wyspałaś;-)
madzik powodzenia na wizycie
u mnie też pogoda do bani...idę sobie jakieś śniadanko zrobić.
ja żadnego grysiku, kaszki czy czegokolwiek takiego nigdy nie lubiłam, nawet jako dziecko nie jadłam kaszki ani żadnej innej pajdki:-p mama miała przechlapane, bo jak mi coś do buzi wsadziła, to potem musiał się myć;-) jak moja mała będzie tak miała to nie wiem...

Do góry