Witam w ten bury poranek
ewelad ja bym się bała takiego wyjazdu, nie czuję się na siłach i ten lęk psychiczny że np. skurczy dostane, ze stresu jeszcze większych i się narobi, ale może ja cykor
geperty he he ubawiłaś mnie historią z kupnem butów, dobre to było
a na policjantów mogłaś rzucić klątwe ciężarnych, jekieś dupki żołędne z nich żeby ciężarną karać, tfu
cynamonka są tacy tatusiowie wrażliwi na mało estetyczną stronę fizjologi kobiety rodzącej jak twój M i nie ma faktycznie sensu zmuszać ich do uczestnictwa jeśli miałoby to pozostawiać w nich jakis niesmak czy jeszcze gorzej a tak, sporadycznie ale jednak, faktycznie się zdarza.Ale to jedyne wytłumaczenie jakie bym przyjęła od M
na szczęście on bardzo chce więc nie ma problema
louise a wiesz ja uwielbiam grysik z sama vegetą tak na słono, taki średniogęsty, w moim rodzinnym domu się tym zajadali
a tablety od gina może lepiej bierz, ja tak unikałam tej no-spy a jak w poniedziałek mnie dopadły skurczybyki to się spociłam ze strachu i obiecałam sobie że nie będę cwaniaczyć
bo łatwiej skurczybykom zapobiegać niż je uspokajać potem. A jak ten lek na serce, to może dobrze wpłynie na serducho także, nie mówiąc o skurczach. Ja sie powtórze ale ta ciąża mi na zdrowie wyjdzie bo jak ty już czułam że po tych fajach to kiepsko u mnie z serduchem i płucami
A i tak pifko z fajką - marzenie
ewcik ty piechurze
ja bym padła na starcie:-)
atabe no i widzisz, urosept wetniesz i przejdzie;-)ja w poprzedniej ciąży też brałam, wiele kobitek w ciąży go bierze więc nie ma obaw.
agatha jak tak to trza założyć, będę trzymała kciuki oby bezbolesnie wszystko przebiegło;-)
patipaula co ty jesz kobietko że masz taki power
pochwal się, może zmienię diete
Śniadanko zjadłam choć bez entuzjazmu, jakoś nie mam apetytu ostatnio
Nie byłam u ginka wczoraj bo brzuszek akurat nie spinał się cały dzień, dopiero wieczorkiem, może dlatego że no-spe tylko rano wzięłam a w południe już nie:-(dziś wezmę i zobaczę. No i mała się wieczorkiem rozbrykała i od rana dzisiaj tez bryka więc się uspokoiłam