- ubawilam sie
miluszka a co do eksmisji Poli, to spoko-ja byłam tydzień bezdomna niedawno:-)
- jojku, a coz sie zadzialo?
Miluszka- przykro mi z powodu eksmisji- to chyba jakies ŻARTY!!! Niesmieszne na dodatek!!!!!!! JACY LUDZIE POTRAFIĄ BYĆ OKRUTNI TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI!!!!!!
- ludzie niestety tacy sa i zawsze byli... IPN jakie materialy o moim dziadku udostepnil, jak sasiedzi donosili, ze syn jego (moj tata) orly rysuje kreda w koronie... eh no tak juz jest!
teraz to sie wystraszylam...ja przed ciaza bardzo duzo palilam i czeste imprezki i nieprzespane noce i alko-tez ilosci b duze...
- alez mi sie zatesknilo! Sponiewieralabym sie dzis rozowym winem i zapalila fajeczka! Oj tak!
louise - z tym przebywaniem 2 osob, no wlasnie podobna historia! niestety ludzie maja w sobie taka nienawisc jakas i zazdorsc!
emih, louise, ewelad, ewcik - dzieki za wsparcie, ja juz sie nie przejmuje tym wyrokiem, to trwalo juz rok czasu, wiec zdazylam sie przygotowac psychicznie na wszelkie ewentualnosci, na szczescie z J. mamy plan B i mozliwosc taka, ze rodzice przepisza nam dzialke, wezmiemy kredyt i uwijemy gniazdko. Mam tylko nadzieje, ze uda nam sie to zrobic zanim nam zaproponuja przeprowadzke do socjalki, bo ja dziecka we wspolnej lazience z sasiadami (typami spod ciemnej gwiazdy) kapac nie bede!! Ponoc w Warszawie na takie lokum czeka sie okolo 7 lat, mam nadzieje, ze to prawda! Nam wystarcza 3 by wybudowac domek!
emih - uwazaj na siebie, ty jeszcze masz male chore wokol siebie, oszczedzaj sie! Oby do piatku!
atabe - no to lykaj urosept mi zawsze pomagal przy zapaleniu pecherza! Musisz jednak duzo pic wody, bo urosept moczopedny wiec juz w ogole z lazienki nie bedziesz wychodzic! Za 2 tygodnie powtorz badania i sprawdz czy pomogl! Moze bym jeszcze skonsultowala to z innym lekarzem... w zasadzie spodziewalam sie ze dostaniesz antybiotyk - ale co ja tam wiem!
ewcik - Jutro caly dzien w lozku!!! ale juz!!!