reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja juz dupke wymoczylam w wannie no i zasiadlam na kompka :happy:
Nie wiem jak dlugo bo 20-21 to juz moj czas na sen ;-)

jedyneczka Twoj M przynajmniej ma wiecej sexiku jak moj :-D
Ty masz ochote ciagle a ja......... orleanska od kilku mieszkow:tak:

miluszka sytuacji nie zazdroszcze ,ludzie sa podli !!Nie ciagna za jezyk...

louise KOLOROWYCH :happy::tak:

mruczka Ja w pl mialam zmywarke -normalnie tesknie za nia tutaj :-D

A ja znowu mam ochote na pifko :cool:

reklama
vanilka - oj ja tez orleanska od kilku miesiecy! ;) gosposia ze mnie tez nijaka - kopytek by mi sie nie chcialo lepic, no moze jak mnie najdzie! kompleksow czlowiek dostanie przy was!

ja zaczelam sobie juz zbierac pieniazki na masaze takie:
http://www.rollmasaz.waw.pl/
- slyszalam ze sa bardzo skuteczne w walce z celulitem, za 300 zl w wawie ma sie serie 10 godzinnych plus 2 gratis, trzeba je robic okolo 2 razy w tygodniu. Ja sie o wage nie martwie mysle, ze wroce jakos, wyszczuplic uda tez najwyzej na aerobik pojde. Najbradziej boje sie rozstepow, faldy brzusznej zwisajacej i celulitu - ten jest wszechobecny na moich udach i sie szyderczo usmiecha do mnie, w ciazy sie zrobil wrecz bezczelny! Zamierzam go zwalczyc po porodzie!!

Vanillka, Jedyneczka i Emih, muszę zalożyć aparat na dół, bo prawidłowa ortodoncja wymaga założenia na górę i dół (mimo, że na dole mam proste to góra z dołem musi się zgrać). I żeby to miał sens w odpowiednim momencie trzeba dołożyć dół, no i właśnie nadszedł ten moment:-(
Też bardzo długo odkładałam aparat ( nie miałam bardzo krzywych, tylko dwójki, ale lubię ładne zęby - jedna z moich fobii) i górę założyłam 07/10 (data ostatniej miesiączki, hhihihi, jeszcze nie byłam w ciąży). Po pierwsze nie wiedziałam, ze tak szybko zajdę, poza tym w ostatnich 3 latach byłam 3 razy w ciąży i nie chciałam wszystkiego pod ciążę podporządkowywać, bo nie wiedziałam czy mi się uda zajść czy donosić. Ale na szczęście się udało i mała będzie miała mamę z ładnymi ząbkami:-)

tweenie Ja mieszkam okolice Placu Kasztelańskiego, więc do Pepco idę na spacer. Moja przyjaciółka mieszka na Tarchomienie, więc wiem ile się jedzie
agatha może nie będzie tak źle z tym aparatem, ja też kiedyś miałam i mnie głównie dokuczały obtarcia, więc musiałam nakładać ten wosk
vanilka albo mała znienawidzi truskawki. Generalnie raz w tygodniu jem makaron z truskawkami, czasem świeże truskawki, a teraz jeszcze te bolero
miluszka tak mam refundowaną luteinę. Co d miejsc w spzitalach, ja już o wielu miejscach słyszałam, że trudno się dostać, a jakoś to wszystko idzie. Moja koleżanka będzie rodzić na Karowej nie ma położnej, ani nic po prostu tam zamierza jechać i tyle. Co do kosyków są w gazetce na stronie PEPCO - Więcej za mniej... codziennie!
ewelad kanapeczki były super
louise normalnie luteina kosztuje 16zł opakowanie, a nospa fote 12zł a miałam kilan opakowań, ale tak jak piszesz, za luteinę zapłaciłam nie dużo.

Ale mnie dziwnie bolał brzuch tak jakby kłucie, świdrowanie od pępka w dół, ale wzięłam nospę i zaraz przeszło. Poza tym jakaś zmęczona jestem, a tu M chce byśmy rozplanowali drugą łazienkę - dobrze że przejawia inicjatywę.

drogie Mamuśki, idę w kierunku łóżka. Nie chce mi się, ale cóż, życie jest ciężkie. Jeszcze o wannę trzeba zahaczyć...
A jutro rano morfologia, blee

Spokojnej nocki Wam życzę :)

Witam
Dziewczyny narazie napisze ze wszystko u mnie ok-przepraszam za 2-dniowa nieobeznosc ale cale dnie bylam poza domem a wieczorem padalam. Postaram sie dzis wieczorkie wszystko nadrobic i napisac co u mnie, bo dzis tez pracowity dzień.

Witam dziewczyny z rana,
ja sie za niebawem bede zbierac, mam dzis pare rzeczy do zrobienia. Moj J. zostawil mi dzis samochod, a sam nie chcac mne budzic pojechal do pracy metrem i tramwajem - w szoku jestem :)
tiffi - to fakt, ze dobrze iz M przejawia inicjatywe. Jak wasza 2 lazienka? Ja za niebawem tez bede musiala zaczac sie orientowac w budownictwie.. boje sie tego, czego moge sie dowiedziec: ile co kosztuje :) nie wiem jak to jest, gdy bierze sie kredyt hipoteczny pod budowe domu czy z bankiem mozna przemyslec ile bedzie kosztowalo wykonczenie tego domu? Czy Bank w ogole to interesuje, czy po prostu da pieniadze na budowe, a potem na wykonczenie trzeba brak kolejny? - wiecie dziewczyny jak to jest?

czesc laseczki

ja juz wstalam jak wykle i wyprawilam Mka do pracy. pijemy ze Stasiem kawke :-) ide was nadrobic. wczoraj mnie caly dzien zoladek albo przepona (albo jedno i drugie) bolaly. i ta podla zgaga....narazie na szczescie po mleczku przechodzi. mam jeszcze migdaly w zanadrzu jakby co. a w najgorszym razie rennie kupie.ide was poczytac.milego dnia.
ps. ale u nas kijowa pogoda-jest tak szaro-buro i ponuro ze sie odechciewa wsztystkiego

vanilka
o ja tez bym lyknela piwka mmmmm...ale jak juz sie wreszcie dorwe to z 10 wypije :-)

tiffi
no to faktycznie tanio zaplacilas za leki. ja tez spojrzalam na rachunek z apteki i szok-magnez najdrozszy -9zet w promocji a clotrimazol i cordafen (narazie go nie bede jesc-tak postanowilam, zobacze jakis skutek da magnez i nospa) grosze.

patipaula a Ty wiecznie zabiegana :-) i jak ty masz tyc dziewczyno? :-) ja cie podziwiam :tak: :tak: kiedy ty odpoczywasz i czy w ogole odpoczywasz?

Ostatnia edycja:
reklama
witam się kochane!!
Przepraszam Was za nieobecnośc prze zkilka dni, ale miałam taki młyn że czasu na nic mi nie starczało!!
U mnie wszystko ok! Jakoś się kulam z moim słodkim cięzarem w brzuszku!!

Mam nadzieję, że u Was również jest wszytko dobrze!1 Zabieram się do nadrabiania z tych kilku dni!!

Do góry