reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ja uciekam, dobranoc dziewczyny!
jutro świętuję z M jego urodziny więc nie wiem czy uda mi się wejść;-)
miłego weekendu!

Za 8 godzin egzamin!!

Opilam sie coli i z mala dalej zakuwamy :) Czemu mi sie zachcialo dyplom robic w wieku 27 lat? - calkowicie zapomnialam juz swoje motywy! :p

Hej dziewczyny, nie wchodziłam jeden dzień, bo w biurze duuuużo pracy, sezon się zaczyna, no to teraz muszę Was nadrabiać.

Ciężka noc za nami, bo Majka całą noc kasłała takim suchym kaszlem, nie mogliśmy spać i ona też się bidulka umęczyła:-( Coś mi się czuję, że jakieś świństwo zaczyna kwitnąć, bo ogólnie jest zdrowa, w zeszłym tygodniu tylko katar, a teraz znowu kaszel się przyplątał, w nocy musieliśmy ja inhalować, a jak ona j=kaszle to my już spać nie możemy z nerwów i stresu co się znowu dzieje...
Dostałam od kuzynki męża 4 kartony ciuszków, połowa z nich jest po mojej Mai (bo ja jej wcześniej dałam), a połowa po jej córce. Przebrałam, ale duuużo z nich odrzuciłam w ogóle, bo są zniszczone już, zszarzałe, albo z plamami. Ale wiem na czym stoję i czego mi brakuje przynajmniej. Zakupy dla małej porobię jak urządzimy do końca pokój, czyli pewnie w maju jakoś.

Jeszcze doszła u nas propozycja jednego imienia, co by sobie utrudnić: Łucja (bardzo nam się podoba tylko nie ma za bardzo zdrobnienia, Majka wymyśliła, że mówilibyśmy do niej Łucyjka.

Madzik, fotelik Peg Perego Primo Viaggio Tri Fix

Ewelad i Jedyneczka, mój M też wcale nie wybredny co do jedzenia, jak nie ma obiadu to sobie kiełbasę z lodówki weźmie i popija mlekiem (dla mnie ten zestaw odpada, a to jego ulubiony:-)
justa, potwierdzam-czekoladowe pyszne, też robię czasem.
Dzamenka, ja oglądałam Male Księzniczki i normalnie się tak wkur.....ałam, ze szok, M w końcu powiedział, ze wyłączy jak będę tak przeżywac i się denerwować. No przeciez to są poj....ni ludzie normalnie. Ale to USA - ja tubylców tamtejszych nie trawię i mam do nich dużo uprzedzeń.

Mysza, my tak raz na tydzień większe w Realu i codziennie dokupuje pieczywo, wędlinki czy owoce tylko.

Hejka!:-)

obudził mnie kaszel i już nie umię spac :/

dzięki dziewczyny za dobre słowa,i pocieszenie, mam nadzieje że ten stan zapalny szybko zniknie:tak:

miluszka powodzenia na egzaminie
atabe miłego świętowania
agatha oj ,ciężka noc, oby było już tylko lepiej, moja babci miała na imię Łucja i kolezanki mówiły na nią Luca, Lusi

Witam
Ja też juz na nogach bo malowanie w toku :)
Anetka współczuje kaszlu i mam nadzieję,że antybiotyk szybko pomoże.
Ja przejdę się dzisiaj do sklepu i kupię sobie truskawki homogenizowane :))))
Atabe to miłej zabawy życzę
Miluszka kciuki za egzamin zaciśnięte

Hejka dziewczyny:-)

Dziś zapowiada się pracowity dzień jedziemy do mieszkania które remontujemy bo wymyśliłam że jesli i tak tam bałagan to można by wytapetować przedpokój, więc sama sie wkopałam w robotę. Pewnie zejdzie do wieczora.

louise super że zakupy się udały ja ich nie znosze i pewnie musiałabym łazić z kilka tygodni zanim bym coś kupiła

aisim ja dokładnie z samego końca sosnowca os. naftowa. Termin mam na 10 lipca choć z usg kilka dni wczesniej. Z tego co po suwaczkach widze to dokladnie tydzień różnicy jest między terminami naszymi, ale kto wie.

madzik
współczuje remontu i tego bałąganu z tym związanego, ale pewnie u ciebie to kilka dni i po kłopocie
atabe wszystkiego dobrego dla M i udanego świętowania;-)
miluszka powodzenia na egzaminie
agatha biedna ta Majka twoja jak nie jest chora to kaszel może szybko przejdzie:tak:

Co do nadmiaru kg, niepodobania sie samej sobie, gapienia sie ludzi tzn w mojej głowie to oni negatywnie się gapią to też tak mam. Może coś mi się poprawi i przejdzie troche jak zmuszę się do jakichkolwiek zakupów i kupie sobie coś :happy:.

Miłego dnia :-)

reklama
Witam:-)

jedyneczka Moje nosza je z checia, bo same nie maj nic przeciwko nim.

Dzis mam pracowity dzien. Pojedziemy po wozek i jak sie wszystkim spodoba to go kupimy. Pozniej pojedziemy po zakupy, a o 17.30 jestem umowiona z kumpelkami na ploty-wiec do domu wroce pewnie wieczorkiem.

Milego dnia zycze:-)

Do góry