reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki,ja od wczoraj mam ciche dni z M ,pewnie krótko trwałe ale sa ,mam focha na całego
agatha no zgupiec poprostu z tymi pyłkami i róznymi choróbskami,pewnie jej juz zapodałas zyrtec,jesli to pyłki to jesli moge cos doradzic u mnie sprawdzaja sie zyrtec i syropy stodal ,mukosolvan.ja dzieki temu ostatnio ze dawałam małemu mukosolvan to nie weszło mu na oskrzela a co a tym idze to na płuca,mam nadzieje ze to nic powaznego,a Maja to czasem wczoraj nie miała imienin jesli tak to zycz jej zdrówka od ciotek forumowych,wiesz ze wczoraj nawet jakos tak pomyslałam o tobie ze sezon sie zaczyna i pewnie w biurze siedzisz a raczej nie powinnas teraz za duzo byc w pozycji siedzacej bo to tez nie dobrze.co do zestawu M kiełbasa i mleko to identycznie jak mój az sie dziwie ze sie nie pos..po tym .
anetka ty kochana tez sie kuruj co by to crp szybko sie unormowało
madzik widze ze ty masz znów latawca po sklepach wiec udanych zakupów i oczywiscie pamietaj o truskawach
justa ty tylko stój i dyryguj w tym remoncie co bys sie za bardzo nie przemeczyła

reklama
Dziewczyny słyszałyście co za tragedia. Spadł nasz rządowy samolot z parą prezydencką i połową najważniejszych ludzi w Państwie!!!!!

cześć

tiffi właśnie ogladałam DDtvn kiedy o tym powiedzieli..właśnie powiedzieli, że nikt nie przeżył tej katastrofy!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
jedyneczka Mam hematokryt 35,4, a co do tabletek, to nie chcę brać

Dziewczyny tak bardzo zdenerwowała mnie ta wiadomość o śmierci najważniejszych osób w Państwie, nie mogę się pozbierać, aż mnie brzuch zaczął boleć.
Boże co za tragedia.

Do góry