reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam witam, obejrzałam rozmowy w toku i jestem zdruzgotana:-) jak mozna tak sie odchudzac.... To juz lepiej chyba miec troche cialka niz taki worek wiszacy z ramion brzucha albo nóg...

Dzisiaj po raaz trzeci kupilam gazete m jak mama na kwiecien.... tak sie nie moge doczekac kolejnj ze zamiast spojrzec czy juz mam ten egzemplarz biore do koszyka i dopiero w domu sie okazuje ze to juz 3 taka sama. Ah ta ciaza.

reklama
madzik no nie poradzisz nic na siłę wyższą
louise bo normalnie cię spiorę za tą twoją nadgorliwość porządkową
dzamena dobrze że wizyta udana. Ja od początku ciąży nie wiem czy 2 kg przytyłam. Jutro mam wizytę to zobaczymy

Ja jakoś dzisiaj nie mam weny na pisanie za to czytam wątek o wózkach (jeszcze 40 stron mi zostało), ale muszę jakieś typy wózków wybrać. Poza tym wcinam dziś donut'sy i piję pepsi normalnie świetne zestawienie

ja sie wyszykowalam i nawet sie sobie podobam :) choc dzis na wadze zamiast plus 10,5 bylo 11,5 - nie wiem skad :szok: ale stwierdzilam, ze sprawdze to jeszcze jutro zanim zaczne dramatyzowac!

Zaraz M wroci z pracy i udajemy sie na pierwsze zajecia ze szkoly rodzenia!! Nie moge sie doczekac :)
Zdam relacje jak wroce poznym wieczorem!

Dzisiaj po raaz trzeci kupilam gazete m jak mama na kwiecien.... tak sie nie moge doczekac kolejnj ze zamiast spojrzec czy juz mam ten egzemplarz biore do koszyka i dopiero w domu sie okazuje ze to juz 3 taka sama. Ah ta ciaza.
- mi ostatnio Pani w sklepie zwrocila uwage ze zostawilam portfel i zakupy. Generalnie chcialam wyjsc tylko z torebka na ramie ktora mialam przewieszona. Pani sie usmiechnela i powiedziala, ze po ciazy tez czasem juz tak zostaje :)

tiffi to juz nie duzo masz o wózkach do nadrobienia:-D

supcio nieźle z tymi gazetami:-pmoże da się wymienić?zapytaj pani, przecież oni robią zwroty.

M pisze czemu ja mało pisze a ja się przy nim zrobiłam oszczędna taka że uczeń przerósł mistrza:-D
Zresztą mam mu faktycznie do opowiadania, wygladałoby to tak: dzień dobry kochanie, wstałam zjadłam i potem się połozyłam , potem lezałam, potem polezałam sobie, potem zjadłam obiad no to się po nim połozyłam no i na koniec się zwlekłam z łózka wykąpałam i poszłam do łózka spać:-D

dzamenko wszystko przez to allegro. :-D:-D Ale dzisiaj idę odebrać PIT bo widziałam, że awizo na mnie a nie na M.
O już prawie 18 to się zaraz będę zbierać. Wzięłam no-spę bo trochę przesadziłam z tymi wojażami.
A w ogóle dzisiaj babeczka w tramwaju mi ustąpiła miejsce, ale grzecznie podziękowałam. Głupia o mało co nie zjechałam później. Następnym razem ( o ile taki w ogóle będzie) dupen klapen i jadę.:-)
Też jestem głodna, ale nie kupiłam dziś chleba, zaopatrzę się po drodze.

dupen klapen i jadę.:biggrin2:

przez Ciebie mysza rozmazałam sobie mój poranny make-up:-D

Ja to chyba każe M zabrać lapka do porodu żeby mi was czytał, to ze śmiechu może szybciej urodze:-)

Śniło mi sie dzisiaj ze na ławce w parku siedziały 4 cięzarne i się obrzeraazły tymi truskawkami homogenizowanymi z reala, a ja przechodziłam obok i az mi jęzor do pasa zwisał!! A ze tyle juz tu na ich temat pisałyście to po pracy pojechałam prosto do reala. Desperacko szukałam az znalazłam i kupiłąm 4 opakowania. Juz jedno zachłannie zerzarłam - nie powiem świetne są!! Chyba truskawik rządzą na tym forum lipcówek.
Przy okazji fajne trzypaki body w realu w promocji są (bez rekawów, krótki rekaw i długi rekaw za niecałe 12zł) a jakosciowo nie najgorsze!

Geperty - to faktycznie udane zakupy, a z rowerkiem się udało!! bedzie miał mały radoche!!
Jedyneczka - co do masci clotrimazolum (na swedzenie) mi gin powiedział ze absolunie nie wolno w ciązy. Ja uzywan Lactacyd od Żanet Kaleta i uwazam ze jest rewelka.
Dzamena - fajnie ze wizyta udana i wszytko ok!
Madzik - do trzech razy sztuka, kolejnym razem napewno pojedziesz!! Bedziesz za to dyrygowac i poganiać przy remoncie!
Supcio - mi sie tez zdarzyło tak z gazetami za styczen "mam dziecko" i miałam 3 egzemplarze ((( rozdałam 2 ciezarnym kolezankom
Miluszka - udanej szkoły rodzenia!! Ja zaczynam jutro a M juz mysli jak sie wykrecić zeby nie isc!!
Agatha - miejmy nadzieję ze z tymi nerkami nic powaznego i wyniki beda ok!

Teraz plaszcze dupsko na kanapie i odpoczywam!
Chciałam jeszcze zapytać która z Was miała lub była na weselu na stadionie "zagłębia Sosnowiec" ??

jestem popołudniowo:-)
zrobiłam szybki obiadek-brokuły, sadzone i mizeria-dobre było, D się mało nie rozpłynął-mało wymagające chłopisko:-) dobrze się składa, bo leniwca mam w poopie strasznego od wczoraj-boję się, że m i tak zostanie:-D zrobiliśmy sobie krótki spacerek, wcięłam słodką bułeczkę (już 3 dzisiaj o zgrozo!!!) , herbata z koleżanką, wizyta na poczcie i teraz leżę jak skóra z ogóra i wcinam lody-rozpusta-jak tak dalej pójdzie, to futryny będziemy w domu poszerzać:-D

madzik biedna jesteś z tą alergią, mój D jest alergikiem i widziałam nieraz jak się umęczył, a z brzuszkiem to już w ogóle wspólczuję, D przetestowałą wiele specyfików, a od kilku lat bierze Amertil i jak ręką odjął, doczytałam na ulotc, że w ciąży po konsultacji z lekarzem, więc może zbadaj sprawę? albo homeopatia?
aisim ja właśnie jutro uderzam do reala (i po truskawki oczywiście) po te bodziaki-jakie kolory mają?

reklama
aisim ja też laktacyd używam, od lat w sumie:tak:mam emulsje ale chyba kupię na po porodzie płyn ginekologiczny, z Emi go używałam własnie i nic mi się nie działo, goiło ładniutko.

mój Mek też taki kochany do jedzenia:rolleyes:dlatego do czasu do czasu lubię coś takiego pycha ekstra mu ugotować:-)

Do góry