reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzamena no to ogolnie dobre niusy-w sumie im czesciej do lekarza tym lepiej. ja zdziwiona ze moj M tez mnie na sile pcha do lekarza mimo ze wszystko ok i sie juz burzylam ze nie wiem po co mi kaze co 3 tyg przychodzic...a jezeli chodzi o mycie-to powiem Ci ze jak tylko zaczelam uzywac plynu laktacyd to mnie cos zaczelo swedziec i przestalam-zwykly zel pod prysznic palmolive jak zawsze i jest luz...no bo faktycznie malutko przytylas :tak:

miluszka nie mow przy mnie slowa "tost". przesadzilam grubo...:-D

agatha
i to jest ten "wypoczynek" w Twoim wykonaniu... :-D:-D:-D chociaz przy tej pizzy na sekunde siadlas na zadku. ja to przynajmniej naprawde dzis sie nie skalalam robota :sorry: a corenka zobaczy ze oboje dzieci kochacie tak samo-od poczatku trzeba jej dawac odczuc ze jest potrzebna i bedzie ok :-)

jedyneczka no nie wiem wlasnie z tymi 4 palcami...coby sie faktycznie nie porozciagalo :-p chyba jednak tylko na keglu sie skupie :-D:-D:-D tez bylam w "miescie"...;-)

anetka u mnie rowniez peklo naczynko na policzku w ciazy...zamkniecie kosztuje 50 zl +/-. ale chyba lepiej sie wstrzymac do po ciazy bo nie wiadomo jak to bedzie po porodzie-moze jeszcze cos popekac...

geperty ales mnie rozbawila tym tekstem synka o mleku z cycuszka :-D:-D:-D no nie-dziecia sa czasem niemozliwe :-D

vanilka witaj w klubie zdolowanych...i u mnie rowniez z tego samego powodu...wystarczylo ze przymierzylam kiecke, ktora-bylam pewna bedzie dobra na mnie i nie bede musiala kupowac na wesele nic....wygladalam w niej jak w za ciasnej bluzce :-:)-:)-:)-(

bylam na zakupach i spacerze...mialam kupic jakis ciuszek i kupilam tylko t-shirta (w rozmiarze wielorybim) a reszte kasy wydalam na co? na zarcie oczywiscie!!! :dry: ehhhh wyslac ciezarna po ubranie to siatke zarcia przyniesie... no ale kupilam truskawki swieze (ostatnio zre non stop-tansze niz slodycze a zdrowsze-znaczy i to i to ma konserwanty), i uwaga-szczawik swiezy w listkach mlody!!! jupiiiiiiiiii jutro szczawiowka. mniaaaaaaam. i kiwi i warzywa i koperek i kapuste kiszona i ciasto w proszku i polewe (mega leniwiec) i krem i puder. i po kasie. humor pod psem-ja nie chce isc na to wesele. wygladam jak prosiak...nie moge pic, palic i tanczyc...nawet jesc nie moge bo po paru kesach jestem pelna...to po co tam isc...:no: ide zrobic szpinak do obiadu. mam usmazone piersi z kurczaka do tego. ziemniakow nie robie w ramach odchudzania

reklama
Na zajeciach w szkole rodzenia bylo duzo tatusiow.
Dzis zaliczyłam wizyte u dentysty a raczej rejestracje. Miala sie babka do mnie odezwac a tego nie zrobila a bylam u niej w lutym-przeprosila mnie bardzo i mam przyjsc na wizyte 21 kwietnia.

louise ta polozna powiedziala ze infekcji nie mozna sie nabawic przy tym, ale jak sie ma czesto infekcje to nie mozna tego robic. Fakt 4 paluszki to duzo:szok:, ale kazdy z nas ma inne-ja akurat mam male paluszki;-):-) Mi sie zdaje ze ona miala na mysli opuszki(koncuwki palcow) a nie cala reke :)

tweenie ja tez bym sobie na twoim miejscu darowała tak dluga podroz

geperty zakup udany, cena rowerka powalajaca. Gdzie bylas na rynku dzis-kolo żużla?

dzamena z dzidzia napewno wszystko dobrze, lepiej dmuchac na zimno-wiec jak lekarz chce sprawdzic to niech sprawdza :-)

Dziewczyny oszaleje-alergia mi sie rozkręca na dobre-wysypka na twarzy , oczy podpuchnięte i kichanie-czy tylko wpano mozna w ciąży na alergię?
Ja tez się czuję jak słon-jednak +8 kg robią różnice i jakoś tak się czuję ociężale.
Louise mniam mniam-truskawki, tez sobie jutro kupię :)))
Agatha czekam na zdjęcie fotelika -a jakiej firmy on jest???
Vanilka powodzonka na wizycie u położnej

patipaula no ja tez nie mam jakichs b duzych-zapytam mojego gina o ile mi to przejdzie przez gardlo :-)

madzik
ja juz od jakiegos czasu podjadam truskawy ciagle-ktoras z lipcoweczek mi kiedys ochote zrobila :-) tylko bol straszny bo smietany zapomnialam kupic a ja jednak zawsze lyzke daje :-) kurcze nie wiem co ci poradzic z ta alergia... ja to w ogole myslalam ze na to nic nie pomaga. kiedys cos slyszalam o takich tabletkach zyrtec ale nie wiem czy w ciazy mozna...

jedyneczka
rozwalilas mnie :-D:-D:-D to ja nie ogladam bo przed obiadem jestem a to mogloby zle wplynac na moja psychike ;-) i jeszcze bym nie zjadla pozniej...:-D

przyszedlby juz ten M bo umre z glodu za chwile...

cześć dziewczynki :happy:
Właśnie wróciłam z centrum, byłam w pracy, i przy okazji z kumpelą na kawce.
Gorąco jak diabli, chyba przez tą luteinę mam takie jazdy. Muszę chwilę odpocząć, bo mnie wszystko boli.
Później lecę na pocztę popłacić rachunki...
Teraz Was nadrobię :-)

madzik mozna wapno pytałam ginka. Ja piję jedno dziennie ale generalnie mam spokój od ok 3 tygodni, może zakwitło już to na co byłam uczulona a twój alergen jeszcze może sobie kwitnie:sorry:

louise ostatnio ty teraz ja mam już dość gotowców, zjadłam łowicz kociołek do syta, do syta owszem ale mi teraz ciężko na żołądku:confused2:musze coś domowego zapodać jutro a ja takiego lenia mam:-(

patipaula pewnie opuszki miała na mysli tylko my mamy wybujałą wyobraźnie:-Dja chyba o tym masażu M jednak powiem:-D

Patipaula tak przy żużlu, ja z Przeróbki mam rzut beretem :tak:., właśnie chłopaki zabrali rower, żeby dokręcić kółka boczne, a ja też się ubieram i idę się dotlenić.

Madzik wapno na pewno można, a z tego co wiem to lekarstw na alergie nie wolno :no:, ale warto podpytać lekarza :tak:.

reklama
Jeste, wróciłam.:-)
Nogi wchodzą mi do d..., ale buy do standardu i latino kupione. Zjadłyśmy jeszcze niezdrowe żarcie w McDonald`s - ie, ale nie miałabym siły już dziś nic ugotować. :sorry:
TEraz leże na kanapie i zabieram sie za czytanie Waszych dzisiejszych wypocin.;-)

Do góry