reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jestem popołudniowo:-)
zrobiłam szybki obiadek-brokuły, sadzone i mizeria-dobre było, D się mało nie rozpłynął-mało wymagające chłopisko:-) dobrze się składa, bo leniwca mam w poopie strasznego od wczoraj-boję się, że m i tak zostanie:-D zrobiliśmy sobie krótki spacerek, wcięłam słodką bułeczkę (już 3 dzisiaj o zgrozo!!!) , herbata z koleżanką, wizyta na poczcie i teraz leżę jak skóra z ogóra i wcinam lody-rozpusta-jak tak dalej pójdzie, to futryny będziemy w domu poszerzać:-D

madzik biedna jesteś z tą alergią, mój D jest alergikiem i widziałam nieraz jak się umęczył, a z brzuszkiem to już w ogóle wspólczuję, D przetestowałą wiele specyfików, a od kilku lat bierze Amertil i jak ręką odjął, doczytałam na ulotc, że w ciąży po konsultacji z lekarzem, więc może zbadaj sprawę? albo homeopatia?
aisim ja właśnie jutro uderzam do reala (i po truskawki oczywiście) po te bodziaki-jakie kolory mają?
Bodziaki - różowe, niebieskie i zielone! Potem białe w kolorowe misie i żółte w misie!! Dość duzy wybór i dal chłopca i dziewczynki. Odpinane przy szyjce i w kroku!
A i jeszcze promocja na chusteczki do pupy z pampersa 4 opakowania za 19 zł

Jedyneczka a to z laktacytu to sie nazywa płyn ginekologiczny poprodowy?

reklama
Witam Kochane!!Ja dopiero teraz do Was zajrzałam..jakoś nie było czasu:-(..wczoraj cały dzionek u babci spędziłam,a dzisiaj musiałam wkońcu chatę posprzątać,bo tyle kurzu,że juz nie mogłam patrzeć:-D
Jutro czeka mnie wizyta u gina..Ciekawe czy wkońcu dowiemy się co kryje nasz Urwisek między nóżkami..hehe..Mógły zrobić prezent na urodzinki tatusia,bo akurat jutro wypadają(a mój Mężulek bardzo chce syna,zresztą tak jak ja)..
No i możliwe,że jutro pójdziemy zamówić brykę dla dzidzi:tak:

aisim - ja miałam wesele na stadionie :-) tzn w restauracji " Zagłębiowska". Ale sesja zdjęciowa już na murawie :-D Spełniło się marzenie mojego M, ale wiem, że wolałby inny stadion, bo on gieksiarz na wygnaniu :happy:.
Któraś tutaj kupowała w nocy truskawki, więc może to Ona siedziała na tej ławeczce :-D
Kupiłam pączusia, tak za mną chodził od wczoraj. Madzik mi smaka narobiła. Teraz popijam mleczkiem.

jedyneczka ja tez jadlam ten kociolek :tak::tak::tak: niby do syta ale to chyba dla 1 osoby bo dla 2 to na zabek bylo :-D:-D:-D mielismy spagetti z mieskiem. i tak jak mowisz-lezalo na zoladku. najlepsze (czytaj: najmniejsza zgaga i odbijanie) bylo z tego wszystkiego: pulpety w sosie pomidorowym ale nie pamietam jakiej firmy. najstraszniejsze golabki-uwielbialam zawsze ale po tym mam wstret i nawet dlugo dlugo sama nie zrobie. ps-jakbys taka wiadomosc do m-ka wyslala to pewnie by pomyslal : "moja dziewczyna :-)" z rozczuleniem...

supcio Ty zamotko :-D:-D:-D:-D

tiffi
ja sama tez bym chetnie teraz zjadla te Twoje donutsy i pepsi. ale z tego zestawu mam tylko pepsi :-)

mysza...brak mi slow do Ciebie...dupen klapen :-D:-D:-D

ewelad moj tez kochany-bez mrugniecia okiem jadl ostatnio 3 dni z rzedu barszcz bialy i ostatniego dnia powiedzial jeszcze nawet ze pyszny :tak::-)

ja upieklam ciasto (tiffi nie krzycz :-))-piernik z torebki. nie nameczylam sie zbytnio bo tylko zmiksowalam proszek z torebki z woda i olejem. wylizalam miche po ciescie paluchem-nawet nawet w smaku. dodalam bakalie-ale mialam tylko jagody/wisnie./czeresnie/ truskawki mix i moje migdaly na zgage wiec nie wiem co z tego wyjdzie (migdaly sie wysypaly cala paczka na podloge ale wyzbieralam i z powrotem do woreczka :zawstydzona/y:). piekarnik sie sprawdzil-wyroslo megaaaa :-) jak ostygnie to jeszcze polewa (tez z torebki). a potem wielkie zarcie :-D ide teraz miskowi po browarek (i sobie po loda toffi) bo biedny znow skreca ostatnia szafkje a jeszce ma misje inne

Byliśmy z M na spacerku i tak super sieplutko było no i lodów mi się zachciało, ale coś mi jakoś brzucha wysadziło i twardy sie strasznie zrobił więc odstawił mnie do domu a sam pojechał do castoramy. No i przywiózł 4 kubełki 0,5l lodów "na zapas" i to moje ulubione Grycana no jaka niespodzianka aż mi się oczy zaświeciły :-) każdy inny smak. Czasem ma przebłyski dobroci ;-)
Ale jeszcze strasznie chodzą za mną te truskawki z reala koniecznie muszę je mieć :happy:

Mysza to ty z sosnowca jestes?

louise z tych ciast z torebki jeszcze czekoladowe jest pyszne i bardzo szybkie :-)

louise tak tak, dla jednej mnie był jak znalazł, M by dostał ale słoik do umycia:-)a Mkowi właśnie napisałam że mam smaczka na niego, nawet dokładnie mu napisałam na co i w jakiej kolejności, załamie się jak wróci do pokoju:-Da jaja dodawałaś do ciasta?bo jak tak to paluchów nie wolno oblizywać łobuzie:-p

a ja dopiero przed chwilą wróciłam do domu.. wyszłam koło południa odebrać spodnie do krawca, bo mi się przetarły, a potem z koleżanką na zakupy i u niej robiłyśmy sobie obiadek-jajko sadzone, sałatę z kukurydzą, pomidorkiem, ogórkiem i słonecznikiem i ziemniaczki smażone na maśle:tak::tak: do tego wcisnęłyśmy lody Certe d`or karmelowe-ale się napchałam..

madzik przykro mi, że wyjazd nie doszedł do skutku.. co do opryszczki, to szkodliwa dla dziecka jest tylko ta na narządach płciowych:tak: ja odkąd jestem w ciąży miałam już chyba 3 na ustach, ale po plastrach compeed ustępowały:tak:

w ogóle doszłam do wniosku, że kobiety na naszym wątku są zniewolone przez lody:-D

Mysza to ty z sosnowca jestes?

Urodziłam się w Katowicach, na Ochojcu mieszkałam przez 9 lat, w Sosnowcu przez jakieś 17 lat :-D teraz przyszedł czas na Stolicę.

Wiecie co ja to jestem normalnie do zabicia. Pojechałam do pracy wzięłam swoje rzeczy z szatni i teraz do mnie dzwonią, że nie umieją znaleźć klucza a dziewczyny chcą się przebrać i iść do domu. A ja za cholerę nie pamiętam gdzie go dałam. Ja nawet nie pamiętam co ja tam robiłam :-D

reklama
Do góry