Bodziaki - różowe, niebieskie i zielone! Potem białe w kolorowe misie i żółte w misie!! Dość duzy wybór i dal chłopca i dziewczynki. Odpinane przy szyjce i w kroku!jestem popołudniowo:-)
zrobiłam szybki obiadek-brokuły, sadzone i mizeria-dobre było, D się mało nie rozpłynął-mało wymagające chłopisko:-) dobrze się składa, bo leniwca mam w poopie strasznego od wczoraj-boję się, że m i tak zostaniezrobiliśmy sobie krótki spacerek, wcięłam słodką bułeczkę (już 3 dzisiaj o zgrozo!!!) , herbata z koleżanką, wizyta na poczcie i teraz leżę jak skóra z ogóra i wcinam lody-rozpusta-jak tak dalej pójdzie, to futryny będziemy w domu poszerzać
madzik biedna jesteś z tą alergią, mój D jest alergikiem i widziałam nieraz jak się umęczył, a z brzuszkiem to już w ogóle wspólczuję, D przetestowałą wiele specyfików, a od kilku lat bierze Amertil i jak ręką odjął, doczytałam na ulotc, że w ciąży po konsultacji z lekarzem, więc może zbadaj sprawę? albo homeopatia?
aisim ja właśnie jutro uderzam do reala (i po truskawki oczywiście) po te bodziaki-jakie kolory mają?
A i jeszcze promocja na chusteczki do pupy z pampersa 4 opakowania za 19 zł
Jedyneczka a to z laktacytu to sie nazywa płyn ginekologiczny poprodowy?