reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Kacperek, u mnie teoretycznie też tak było, ale jakbyś zobaczyła ciuszki w które ubieraja dzieci to padłabys:-) Inne skarpetki, jakieś mega sprane śpiochy, wstyd tak dizecko ubrać. Więc cieszyłam się, że miałam swoje. Poza tym M codziennie (leżałyśmy 5 dni) zabierał zużyte ciuszki Mai i dawał psu w domu do wąchania, żeby się przyzwyczajał.

miluszka starość nie radość. A w dodatku ciąża:-D więc się nie dziw, że nie mogę się poddźwignąć :-) ale muszę się powoli ruszać, bo mam za godz lekarza, a trzeba jeszcze coś zjeść, ubrać się (ale w co, przecież w samych majtkach i skarpetkach nie pójdę). No, i oczywiście siku zrobić w końcu :-p zamontuję sobie chyba taką rurkę jak w pralce jest i będzie o jeden kłopot mniej :-D Rety, ale ja pierniczę dziś, niech mnie któraś strzeli, ale to mocno...

A to chyba ze ja jak 5lat temu jak rodzilam to i koszule dostalam fakt nie najladniejsza ale szpitalna no i ciuszki tez mialam byly w miare ok wiec jakos przebolalam to ale tez zabiore ze soba jakies ciuszki zwaszcza ze przed pierwsze dni maly byl w inkubatorze a potem mialam stracha przed komaniem to pielengniarki to robily za mnie!
Tweenie nie martw sie i ja tez nie mam w co sie ubrac dlatego wybieram sie dzis z mamuska na jakies male zkupki do centrum handlowego i po lumpkach pochodzic zawsze taniej i czasem ladniejsze sie znajdzie:)

ja też mam raczej małe cycuszki:-D ale chcę bardzo karmić:tak: moja koleżanka z pracy urodziłą 3 synków a cyce jak donice,ale mleka nic przy każdym dziecku

jestem taka śpiąca a tu dalej się ciężko oddycha:-(nawet na siedząco,na leżąco nie wytrzymuje minuty, miałyście problemy z oddychaniem też tak jak ja na okrągło czy tak falami? jakie to męczące:-(

Ostatnia edycja:
Dobra, troszke Was nadrobiłam:-).
ewelad - dobrze, że nic Ci się nie stało, a dzień faktycznie miałaś pechowy:baffled:
madzik - Ty tak ślicznie wyglądasz w tych tunikach i legginsach, że grzechem byłoby to zakrywać, ja niestety nie mam takich nóg i nie chodzę w legginsach, a to moje wielkie marzenie...:-) I dlaczego ja, bo moje 2 siostry mają nogi po szyję i tak się ubierają...:baffled:
anetka - biedactwo Ty, dopadł Cię 3 - ci trymestr i od początku dał Ci się we znaki:tak:
twenie - śliczne łóżeczko, sama nie wiem czy od Ciebie nie odgapię i takiego nie kupię;-)
miluszka - ja też mam katar cały czas, ale teraz to chyba taki konkretny, wog,olejestem coraz słąbsz i gardło coraz bardziej boli. Chyba muszę ruszyć tyłek z kanapy po tantum verde do apteki.:-(
Dziewczyny - zachwycacie się jakimiś truskawkami i robicie mi smaka, możecie napisać co to za wynalazek, bo ja n ie w temacie, a chętnie też bym spożyła.:-)

reklama
kasik a odgapiaj i niech służy:-) a jeśli znajdziesz coś taniej, to się podziel... ja nadal czekam na odpowiedź z tego sklepu i mnie zaraz coś weźmie, bo ileż to można!!

a co do truskawek - najlepiej zróbcie zdjęcie kubeczka i pokażcie, jak mają te truskawy wyglądać. Narobiłyście smaka, a nie wiem, czego i gdzie szukać:-D

Do góry