reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Aneta ja czytałam kiedyś,że ciężarne często mają trudności z oddychaniem, ale na pewno dobrze,żeby lekarz Cię zobaczyl!!
Tiffi zazdroszczę, bo ja w leginsach wyglądam jak baleron.:-(

reklama
butterfly też kupiłam używaną :) Wolałam od razu kupić porządną, taką którą sobie już jakiś czas temu wypatrzyłam, ale używaną (nowa kosztuje ok. 280 - cena nie dla mnie), niż nową, z której dziecko nie skorzysta, bo np. zabawki za wysoko zawieszone:tak:

kupiłam sobie w styczniu - z okazji obrony jeansy ciążowe i męczę je teraz cały czas :) Znalazłam w Warszawie za 60 zł spodnie na lato, jasne i lniane i mam sprytny plan jechać je przymierzyć :)
też bym chciała jakaś fajną sukienkę - ale
1). nie znalazłam fajnej dla siebie
2). są drogie

ja tez tesknie za emih!! dobry duszek nic sie nie odzywa!!

kaceperek i fasolka - a jak zeszlym razem przytylam 20 kg to na naszym etapie (poczatek 7 miesiaca) ile wazylas??

tiffi
- do atrium chodze, do dr wypycha, do endokrynologa zas na domaniewska. pobrania na inflanckiej :) troche jest mnie wszedzie :]
milo, ze Cie kompletowali, ze ladnie wygladasz w ciazy. Moja ciocia sie ucieszyla, ze taka bylam chudziutka, a teraz prosze (raczej to mile nie bylo!!)

aneta-h - daj znac jak u lekarza, ja tez czytalama, ze sa trudnosci z oddychaniem w 3 trymestrze, bo dzidzie potrzebujac miejsca uciskaja na przepone. Pewnie jest to norma, ale dobrze, ze masz wizyte, zawsze lepiej zapytac. Spokojna mama to zdrowe dziecie! I nie przejmuj sie marudzeniem, po to tu jestesmy bysmy posluchaly, bo rozumiemy sie przeciez doskonale! Wiemy, ze latwo nie jest!

butterfly
- ja tez widze, ze hormony mi czasem tak dzialaja, ze mam dzien przytualka i chodze z tymi maslanymi oczami i co sie okazja pojawi to sie przytulam :] potrafie sie tez wtedy latwo rozplakac, bo mezus nie zauwazy np. czegos :p - a o to przeciez banalnie latwo, jak palcem nie pokazesz! :]

tweenie - spodnie lniane tez za mna chodza! i jaks sukienka lejaca sie! teraz lniane pojawily sie w h&m.

tweenie, butterfly - nie mam nic przeciwko uzywanym rzeczom, gdybysmy mialy w rodzinie to by nam dali czesc tej wyprawki, a ze nie ma jasne ze mozna kupic uzywane i tak pojdzie do prania w proszeczku dla dzieci i bedzie wyprasowane. Przy okazji bedzie takie jak nam sie podoba, a nie byle jakie!!

ja w leginsach jakos wygladam i najlepiej sie czuje! Uda mi troszke ursly niestety, wiec zapomniec mozemy o wygladzie Gisele. Zima sie skonczyla, a najlepiej wygladaly te leginsy do dlugich kozakow. Musze zmienic wlasnie polityke ubierania i bardzo mie to boli! :)
Czy wam tez jest znaczaco cieplej, przed ciaza zmarzlak, a teraz ciagle bym sie rozbierala!!

wyniki pieczarek: pol na pol, czesc z nas obiera, czesc myje.

Ostatnia edycja:
co do ciuszkow- ja nosze getry,legginsy rajstopy ..i tuniki..juz od grudnia nic innego na sobie nie mialam...i tylko sobie kupuje przerozniaste wzory getrow/legginsow..do tego kozaczki, baletki i piko bello;)

Ostatnia edycja:
miluszka - mnie chyba nie grozi, że będzie mi za ciepło. Jak już kiedyś pisałam - w sierpniu w Egipcie nie było mi jakoś specjalnie ciepło, a wieczorami musiałam zakładać długi rękaw:-D

reklama
Do góry