reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja mam inny odcień niebieskiego tylko taki krój własnie-mój M mówi ze wyglądam jak stara baba w niej-ale mi się tez ona podoba więc będę ją zakładać hihi

dzamena a takie przesuwne z firmy sbs między duzym pokojem a kuchnią jakby małe spało, nic specjalnego ale lekkie są i niedrogie a my i tak wszystko wywalimy jak zrobimy górę i będziemy robić na nowo dół więc szkoda inwestować. Tylko ja jasne wezmę w klonie bo w kuchni mam taki stół jasny więc żeby pasowało a w duzym takie jasne zaś będą meble więc powinno być oki.;-)
sbs.jpg

madzik jak sie tobie podoba to wystarczy żeby ją nosić;-)

jedyneczka i dzamena - wy to te awatarki macie jak z niebianskiej plazy!! az sie rozmarzylam!!

madzik - bo z m. to tak jest! moj np. musze przyznac zna sie na modzie i czesto udziela sie w moje zakupy, albo sam podsyla mi linki z nowymi kolekcjami,ale tez jest zmienny jak choragiewka. Najpierw mu sie cos nie podoba, ale jak cos pokombinuje, polacze dodam - to nagle jak Ty slicznie wygladasz! Mi bluzeczka pasuje i tunika rowniez! Jojku jak ja marze by wskoczyc w swoje biodroweczki, ktore swobodnie zawisna na miednicy, ktora znow bedzie mozna wyczuc! :)

jedyneczka
- te drzwi bardzo male, nie mozna ich powiekszyc, ale na miniaturce mi sie podobaja!

dziewuszki ja już Wam mówię dobranoc :-) jestem padnięta po dzisiejszej, 5-cio godzinnej jeździe.. włączę klub Szalonych Dziewic i pewno usne przy tym.. spokojnej nocki Wam życzę, buziaki

reklama
Dzamena ja polecam Lacibos Femina, mnie pomagają przy dyskomforcie :tak:
Lacibios Femina, kapsułki, 10 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Dziękuję za gatki z okazji przedszkola, już to sobie wyobrażam, M. budzi Nikusia, ubiera go i zaprowadza, a ja dopiero odbieram po południu, mmmm....., będzie pięknie :cool2:, pod warunkiem, że za często nie będzie chory :dry:.

Ja też idę spać, w ogóle się dziś nie wyspałam, chyba z przejęcia, czy go przyjmą ;-).

Do góry