reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziękuję za miłe powitanie:-)Widzę,że imiona dla przyszłych pociech już wybrane.My tez już wybraliśmy.Tylko nasze dzieciątko nie chce sie zbytnio określic co do płci..hehe..Dwa tyg temu jeszcze nie było dokładnie widać,lekarz mówi,że jeszcze ani siusiaka nie widać,ani wargi sromowe nie są wykształcone..a to już 24 tydzień:confused:...Chyba dzidzia chce nam zrobic niespodzianke..hehe..A imiona to tak:
Dla Synka-Tymoteusz
Dla Coreczki-Sara.
Z niecierpliwościa czekamy na siusiaka.Zobaczymy co powie nam kolejne usg,a te już 9 kwietnia,czyli za parę dni:tak:.

reklama
Uff ja już po wizycie i jest ok. Trochę miałam nerwa, bo M robil wszędzie pogadankę, że niby prywatnie, a godzina opóźnienia. Co do zastawek gin powiedział,że trzeba obserwować, bo najprawdopodobniej się wyrównają. A nawet jeśli nie, to jest to wada tylko do obserwacji. Mała ma już niemal 1 kg a mamuśka niemal 70:wściekła/y::zawstydzona/y:Zdjęcia na odpowiednim wątku później.

Miluszka ja obieram pieczarki.:happy2:
Agatha mam nadzieję,że uda mi się karmić piersią i zrzucić te kilosy. Poza tym wiem,że to najzdrowsze dla maluszka:tak:
Gaja zazdroszczę i życzę udanego wypoczynku:-)
Supcio jak wizyta?
Dzamena wiem z doświadczenia nie tylko swojego na takie uporczywe pomaga Macmiror Complex- na receptę i nie za tani, ale skuteczny:cool2:
Dzamena Vanilka ja nie mam takich okładów na razie, bo mi za ciężko się ulożyć z takim brzuchem i nie mam tych problemow, więc to może odwrotnie??:-)
Geperty gratuluję pierwszego kroku w edukacyjnej drodze dziecka:-D
Oliwia witaj:cool2:

mruczka - no i pieknie, po co sie bylo denerwowac!!

ewcik - marcel mi sie podoba!

geperty - no widzisz jak to jest, ja nie wiem co zrobie, nie chce o tym myslec, ale bez zlobka nie dam rady, do pracy wrocic musze, bo musimy kredyt wziac z mezusiem na budowe domu. eh no zycie!! zobaczymy co za scenariusz napisze.

czesc olivia .
ja tez wczesniej pisałam o tej wadze geperty chyba naprawde cos sie im popsuło.
miluszka truskawki o tak sa pyszne prawda?ja tez juz dzios po jednym kubeczku
jedyneczka rozwaliłas mnie na całego z tym imieniem dla synka ,dobrze ze jeszcze terminu nie znacie
geperty ty mój osobisty ginie ,podobno znasz nazwe briobiotyku który pomaga zabic grzybka,poprosze o nazwe
,gratuluje ze młody sie dostał do przedszkola ,super ze tak blisko ,i ty tez sobie odpoczniesz bo zawsze lzej z jednym niz z dwójka w dom u a poza tym mały bedzie miał tez lepszy kontakt z dziecmi pózniej

Dzamena ja dzisiaj już dwa kubki truskawek zjadłam :)))Pychotki !!!
Olivia witamy :))
Kupiłam sobei dzisiaj dwie bluzki w H&M ciążowe to M powiedział ze okropne,że najlepiej wyglądam w tych tunikach z allegro za 20 zł :))Oj Ci faceci-już nic nie kupuje bo widać ,że mu nie dogodzę hehehe

madzik - a daj linka na te tuniki z allegro i bluzki z h&m to rozstrzygniemy :)

Ja wlasnie umowilam USG na 28 kwietnia - tzw. usg rozwojowe (pomiedzy 28 a 32 tygodniem ciazy) juz sie nie moge doczekac by moja mala zobaczyc, a to jeszcze taki kawal czasu!!

louise że przepraszam co? że nie ma dużo zaległości przez święta? od czwartku-bagatela- prawie 40 stron:-D

właśnie się wykapałam i idę robić pranie.. dziś tylko jedno, ale jutro ze 3 , bo tyle się zebrało po tym pobycie u teściów..:baffled:

Ostatnia edycja:
madzik to jak mój, ubrałam nowe fioletowe getry i wychodzę dumna i blada a ten że wyglądam jak wieśniara:-D

mruczka dobrze że to nic groźnego te zastawki, to najważniejsze, bedzie oki;-)

louise no ja już miałam rowerek stacjonarny - wieszak jak mówi mysza:-Dciężarki też mam, turlam je sobie jak odkurzam:-pi hulahop też mam, a jakże, jak tak stoi za meblami to od razu czuję że mam talie osy:-Dale jak eks mi przywiezie normalny rower to obiecałam sobie że będę wieczorkami wyskakiwać żeby dychnąć od wrzeszcza i udka rozruszać;-)

ja też jak ubrałam leginsy i dłuższą bluzkę to M nie chciał ze mną wyjść bo twierdził że mi odbiło że chce w samych rajstopach wyjść z domu.
Madzik daj linka na te tuniki.

reklama
Do góry