reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A ja wrocilam ze spaceru ,potem ogarnelam sobie dom bo po swietach jakos sie nazbieralo ,prania mialam w cholere ...
Poogladalam tv ,a teraz jem z synkiem ptasie mleczko :-p:-D

agatha Moze Daria ?? Mi to imie baardzo sie podoba :tak:

dzamena ponoc najlepszym naturalnym okladem jest meska sperma :-D:-D
wiec popros M zeby oklad Ci zrobil :-D

co do pieczarek to ja obieram ,
a co do drugiego dziecka to jak urodzilam pierwsze zapowiedzialam ,ze nigdy wiecej dzieci ..teraz nie wyobrazam sobie zeby moj synek byl jedynakiem :no:

reklama
vanilka ty wariatko ,meska sperma !!!!!!!!!!!!!!! no to dupa nie ma juz dla mnie ratunku albo u mnie ta sperma nie działa bo na bank bym tego nie miała jako ze 'te'okłady kochana to ja mam srednio na dwa ,trzy dni

vanilka ty wariatko ,meska sperma !!!!!!!!!!!!!!! no to dupa nie ma juz dla mnie ratunku albo u mnie ta sperma nie działa bo na bank bym tego nie miała jako ze 'te'okłady kochana to ja mam srednio na dwa ,trzy dni
o matko kochana to az Ci zazdroszcze !!!!!!!!!!!!!!!
bo ja zapomnialam co to oklad z cieplej spermy :-D:-D:-D:-D

gaja a z kim lecisz?

agatha ja też nic nie kupuję z akcesorii butelkowych żeby nie zapeszyć nawet;-)

atabe może twoje dzidzi będzie z tych grzecznych i od razu Ci się zachce następnego:-)dobrze mieć rodzeństwo,najlepiej zblizone wiekiem, moja Emi nawija mi od rana i końca nie widać, przydałoby jej się towarzystwo bo już mi uszy puchną:-Dale znowu jak jej nie ma dłużej w domu to czegos mi brak, tak to juz jest z tym macie żyństwem:-p

supcio dobrze że masz wizytę bo to niepokojące co piszesz:no:M powinien wokół Ciebie skakać teraz :dry:i nie strasz go następnym bo on już tym jednym wystrachany widać na maxa:-p:-D
Musi sam się przekonać że nie taki diabeł(dzieciak:-D) straszny jak go malują:-p

rany koguta, ale naskrobałyście stron:szok: 3/4 dopiero przeczytałam.. ja poświętach przejedzona, przepita Colą, rano planuję wejść na wagę-ale nie wiem, czy się odważe.. poza tym niestety doszły zaparcia, okropne obrzęki kostek i palców rąk i wielki rozstęp na brzuchu:-( nic dodać, nic ujać..ehhh

Witem poświątecznie :tak:.

Ale dziś aktywny dzień, najpierw porody, potem karmienie, a teraz okłady z ciepłej spermy :szok::-D, ciekawe do wieczora jakie jeszcze tematy się przewiną :-D.

Święta wporzo w rozjazdach tylko waga chyba się posuła, bo dużo za dużo pokazuje :zawstydzona/y:;-).

Tweenie i co tam lekarz powiedział, bo to już ładne parę dni cię trzyma więc nie za ciekawie :no:.

Dzamena ale miałaś nieprzyjemną akcję z Filipkiem, dobrze, że tak szybko przeszło :tak:, ja dwa lata temu Wielkanoc spędziłam w szpitalu z moim młodym na rotawirusa, bo chorował od czwartku, aż się odwodnił, w sobotę ze skierowaniem od pediatry przyjęli nas do szpitala i od razu pod kroplówkę go podłączyli, pamiętne dla mnie te Święta były :dry:.

Aj no i muszę się pochwalić, że MOJE DZIECKO ZOSTAŁO PRZYJĘTE OD WRZEŚNIA DO PRZEDSZKOLA :-):-):-), ale się cieszę, bo wcale nie tak łatwo dostać się do państwowego, a najlepsze jest to, że ja mam do niego 50m :-D.

Witam!!!Wlasnie znalazlam te Wasze Lipcowe forum i postanowilam,ze do Was dolacze:)...Ja rowniez czekam na "lipcowy prezencik"..hihi..Mam nadzieje,ze za Wami nadaze,bo widze ze tu posty naprawde dlugasne sa.Pozdrawiam.Oliwia:)

Vanilka ale dałaś z tą ciepłą spermą:-D

dzamena ja robiłam irygacje ale w ciąży nie można, za to można płukać na zewnątrz kilka razy dziennie, w pół litra wody przegotowanej rozpuścić pół łyżki kwasu bornego;-)i kefir też polecam choć wolę mój kwasek bo po kefirze czuję że "pachnę" jak oscypek:-pmnie ostatnio przepisał nystatyne choć już mi przeszło zanim byłam u niego ale powiedział że od wypadku brać, przez tydzień po wybraniu było oki a teraz znów coś swędzi ale zauwazyłam że to od następnego dnia po goleniu się zaczęło i miesiąc temu też tak było, innych objawów, zmian nie mam więc poczekam zawłaszcza że dziś nic nie czuje,poobserwuje się kilka dni i zobacze. Ale można profilaktycznie ponoć też laktovaginal w ciązy stosować. Mnie się wydaje że po każdym użyciu laktacytu jest ulga.

geperty to super z przedszkolem zwłaszcza że tak bliziutko:-)

reklama
Do góry