reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Atabe, nawet nie poruszaj tego drażliwego tematu imienia.....
M nie chce Niny ani Igi:-( Więc najpewniej będzie Joasia, ale jeszcze dzisiaj pomyślałam nad Lilianą (Lila) i Olgą, powiem mu jak wróci z pracy.

Ja bardzo chciałam małą różnicę i staraliśmy się o drugie jak Majka skończyła 1,5 r, ale los chciał inaczej i mam różnicę 5 lat - teraz taka różnica wygodna, ale uważam, że dla dobra rodzeństwa powinna być mniejsza.

reklama
A moj eM wczoraj zapowiedział, że jedno dziecko nam wystarczy i nie bedziemy mieć wiecej. To mu powiedzialam, ze ok ale to ON nie bedzie miec wiecej bo ja zamierzam miec przynajmniej jeszcze jedno :-)

Atabe, nawet nie poruszaj tego drażliwego tematu imienia.....
M nie chce Niny ani Igi:-( Więc najpewniej będzie Joasia, ale jeszcze dzisiaj pomyślałam nad Lilianą (Lila) i Olgą, powiem mu jak wróci z pracy.

Ja bardzo chciałam małą różnicę i staraliśmy się o drugie jak Majka skończyła 1,5 r, ale los chciał inaczej i mam różnicę 5 lat - teraz taka różnica wygodna, ale uważam, że dla dobra rodzeństwa powinna być mniejsza.

dobra to już nie pytam! a na pocieszenie- u nas też jest to drażliwy temat;-)

jedyneczka, agatha - ja sie tylko martwie zeby ten pokarm miec, czyli na poczatku nawet jak placze i wydaje mi sie ze nie je to nie rezygnowac!! Dobrze bede starala sie byc dzielna, z reszta z Wami tu bede sie dzielic smutkami (oby bylo ich jak najmniej). A jak w szpitalu przypilnowac by butelki nie dali??

Ja zawsze myslalam, ze 2 chce miec, ale boje sie ze po tej ciazy, po malenstwie i po schudnieciu nie bedzie mi sie chcialo znow do gory nogami wywracac zycia! Choc nie wyobrazama sobie, ze mala bedzie bez rodzenstwa. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzi. M tez zawsze chcial 2.

agatha - imie Joanna - mi sie bardzo podoba!

supcio - dobrze powidzialas M! :p ;)

atabe - u was na jakim imieniu stanelo??

i jak z tymi pieczarkami: myjecie czy obieracie??? - calkowicie poza tematem ale mnie ciekawi.
Grzybowa wyszla wysmienita, malej chyba smakowalo! Kopie caly czas :)

Ostatnia edycja:
jedyneczka jak wymyslisz te pozycje na brzuszek ale 'te' to normalnie masz nobla.powiedz mi skarbie kiedys pisałas ze zakwaszałas sobie jakos chyba nasiadówkami flore bakteryjna ,daj cynk jeszcze raz z czego je robiłas.Dziewczyny ja sie chyba wsciekne,znów mam infekcje kuzwa i boli i szczypie i swedzi no wszystko naraz .jak biore czopki to jest super,pare dni po czopkach tez ale za chwile znów to samo .ide do gina w czwartek to jej powiem zeby mi dała moze jakies inne te leki.
agatha to widze ze nie ma rewelacji w tym port łódz?
zastanawiam sie zeby pojechac ale chyba mi sie odechciało
co do karmienia to ja starszego bardzo długo jak dla mnie karmiłam bo rok i 4 miechy ale mały Filips był karmiony miesiac ,płakał mi z głodu normalnie bo sie nie najadał a ja z nim bo sie nasciagałam a on i tak głodny a pózniej dałam za wygraną .starszy sie najadał wiec nie znałam wstawania w nocy ,do tej pory na okres 12 lat moge na palcach jednej reki policzyc kiedy powaznie był chory,a młody same widzicie non stop i tak jest od urodzenia.nikt mi nie powie ze karmienie nie ma juz znaczenia bo ma i to wielkie

atabe zmien sobie ten suwaczek bo jakos inaczej ci odlicza i ten wózek jakos nie jedzie;-)
twennie jakm mam zrobic ten okład na jakies gazie?kefir pije ale okładów nie robiłam ale jesli to pomoze to jestem gotowa wszytko zrobic bo to swinstwo mnie dobija

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki:-)

godzinę temu wróciliśmy ze świąt od teściów.. ale mam zaległości od czwartku:szok: jak ja to nadrobię..

no nic, zabieram się za czytanie;-)

Do góry