reklama
jedyneczka
Fan(ka)
Witajcie świątecznie:-)
Wstałam właśnie, zjem śniadanko a na 14tą w gości.
Miłego dzionka;-)
Wstałam właśnie, zjem śniadanko a na 14tą w gości.
Miłego dzionka;-)
olyv
Fanka BB :)
Ciężarówki! Wesołych Świąt Wielkanocnych
Życzę Wam smacznego jajeczka i potulnego baranka
Życzę Wam smacznego jajeczka i potulnego baranka
ewelad
ja już po wyprawie na działkę-posiedzieliśmy, ale się wkurzyłam, bo jakas rura pierdyknęła i musieliśmy dziurę w ścianie zrobić, żeby zlokalizować przeciek-masakra!!! i jeszcze teściowa na telefonie ze swoimi złotymi myślami-dyrygowanie i wymądrzanie:-(
ale teraz robię obiadek, póxniej walnę ciacho i idziemy do kuzynki na flachę świąteczną, tzn. ja na karmi bezalkoholowe:-)
ale teraz robię obiadek, póxniej walnę ciacho i idziemy do kuzynki na flachę świąteczną, tzn. ja na karmi bezalkoholowe:-)
perla2212
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
ja sie poklocilam z M, od rana nie mial nastroju i niestety na swieta zarazil mnie naburmuszeniem
wiec jestem trochu smutna.
Pola zgarnela mase ubranek, a ponoc jutro tez u rodzicow czekaja ja kolejne prezenty.
Polozylam sie najedzona, mala dopiero teraz zaczela kopac caly dzien byla jakas spokojna!
wiec jestem trochu smutna.
Pola zgarnela mase ubranek, a ponoc jutro tez u rodzicow czekaja ja kolejne prezenty.
Polozylam sie najedzona, mala dopiero teraz zaczela kopac caly dzien byla jakas spokojna!
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Tak to bywa z M... Czasem jego trzy grosze są niepotrzebne
A tych ubranek a raczej zainteresowania Polą to mogę Ci tylko pozazdrościć... Fakt teściowa czasem kupi coś dla mojej Zuzi, Ale moja mama... :-( chyba nadal twierdzi że za wcześnie. I żebym skupiła się na zdrowiu itp. Cytuję- żeby mi ciąża nie poleciała... (!)
Świetnie wspiera prawda? :-( i jakże okazuje radość z wnuczki... a niby się cieszy... Ech. a przecież już tak blisko do narodzin Zuzi...
A pro po ruchów malucha, to moja maluśka ruszała się od rana bardzo dużo:-) Jadła z mamusia hi hi a teraz śpi moja gwiazdeczka:-)
A tych ubranek a raczej zainteresowania Polą to mogę Ci tylko pozazdrościć... Fakt teściowa czasem kupi coś dla mojej Zuzi, Ale moja mama... :-( chyba nadal twierdzi że za wcześnie. I żebym skupiła się na zdrowiu itp. Cytuję- żeby mi ciąża nie poleciała... (!)
Świetnie wspiera prawda? :-( i jakże okazuje radość z wnuczki... a niby się cieszy... Ech. a przecież już tak blisko do narodzin Zuzi...
A pro po ruchów malucha, to moja maluśka ruszała się od rana bardzo dużo:-) Jadła z mamusia hi hi a teraz śpi moja gwiazdeczka:-)
Ostatnia edycja:
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
miluszka to podaj grabe bo my właśnie wróciliśmy od teściów i nie odzywam się z Mw d.... to mam, nie będę pierwsza zagadywać, powiedziałam żebyśmy już szli a ten foch, to niech sobie siedzi sam zgred zmierzły