reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczyny życze Wam szczęśliwych i spokojnych Świąt Wielkanocnych.

My za chwilke jedziemy do siostry M i wracamy jutro popoołudniu.

ja już po wyprawie na działkę-posiedzieliśmy, ale się wkurzyłam, bo jakas rura pierdyknęła i musieliśmy dziurę w ścianie zrobić, żeby zlokalizować przeciek-masakra!!! i jeszcze teściowa na telefonie ze swoimi złotymi myślami-dyrygowanie i wymądrzanie:-(

ale teraz robię obiadek, póxniej walnę ciacho i idziemy do kuzynki na flachę świąteczną, tzn. ja na karmi bezalkoholowe:-)

hej dziewczynki ;-)

Towarzystwo się u Nas rozeszło, więc mogę rozpocząć siestę :-D
Odpoczynek przyda mi się bo od rana siedzę lub stoję... kręgosłup woła o leżaczkowanie :p
A co u Was ? jak mijają święta?

Załączniki

• DSC00172..jpg
    DSC00172..jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 35
ja sie poklocilam z M, od rana nie mial nastroju i niestety na swieta zarazil mnie naburmuszeniem :dry:
wiec jestem trochu smutna.

Pola zgarnela mase ubranek, a ponoc jutro tez u rodzicow czekaja ja kolejne prezenty.

Polozylam sie najedzona, mala dopiero teraz zaczela kopac :) caly dzien byla jakas spokojna!

Tak to bywa z M... Czasem jego trzy grosze są niepotrzebne:-p

A tych ubranek a raczej zainteresowania Polą to mogę Ci tylko pozazdrościć... Fakt teściowa czasem kupi coś dla mojej Zuzi, Ale moja mama... :-( chyba nadal twierdzi że za wcześnie. I żebym skupiła się na zdrowiu itp. Cytuję- żeby mi ciąża nie poleciała... (!)

Świetnie wspiera prawda? :-( i jakże okazuje radość z wnuczki... a niby się cieszy... Ech. a przecież już tak blisko do narodzin Zuzi...

A pro po ruchów malucha, to moja maluśka ruszała się od rana bardzo dużo:-) Jadła z mamusia hi hi a teraz śpi moja gwiazdeczka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
miluszka to podaj grabe bo my właśnie wróciliśmy od teściów i nie odzywam się z M:-pw d.... to mam, nie będę pierwsza zagadywać, powiedziałam żebyśmy już szli a ten foch, to niech sobie siedzi sam zgred zmierzły:dry:

Do góry