reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja juz na naogach! :/ Maz sie szykuje do pracy, a ja jednym okiem lukam na laptopika.
Trzymajcie kciuki za podjecice decyzji w sprawie wozka!!!!

agatha - pamietaj o sliwkach dzis!
kasik - Tobie rowniez zdrowych i wesolych swiat - kroliki/spaslaki slodkie!

hej!:-)

wczoraj spałam do prawie 11 to dziś koniec spania o 7:baffled:
no ale poczytam sobie co tam wczoraj naskrobałyscie,obejrze majke potem ddtvn i tak zleci:-)

czesc laseczki :-)

ja juz na nogach od 7. ale ciezko bylo wstac bo czytalam do 1.30. wczoraj od popoludnia juz zaleglam. jeszcze tylko umylam szafy i komode w malym pokoju a potem brzuch twardy wiec juz lezalam. Stas sie maloodzwyawl musialam potarmosic brzuch i go obudzic :-) ale jak wstal za moment to sie "zemscil" mocnymi kopniakami. chyba jest juz dosc duzy bo czuje go roznych czesciach brzucha prawie jednoczesnie. humor sredni bo kuchni nie bedzie na swieta. wiec zakupy sobie rowniez odpuscilam juz. kupie tylko kanapkowe i sloiki do mikrofali :dry:

kama
mam nadzieje ze dojechalas spokojnie. slicznej pogody na slubie-choc i w deszcz dla Ciebie bedzie swiecic slonce. a jak nie, to ja wysylam Ci kilka promykow od siebie. pomyslnosci i duuuuuuzo szczescia :-)

kasik maila dostalam-zaraz przeczytam i przesle do aisim, ktora aktualizuje nam liste. tak wiec dziewczyny przesylajcie telefony do aisim. ale jak wyslecie do mnie to ja oczywiscie przekaze :-)

tiffi z pisaniem to jest tak...mialam jelitowke w sylwestra i zadalam na pewnym forum pytanie co moge zrobic i jakie leki przyjmowac. odpowiedzi dostalam dopiero kolo 4 stycznia. dodam ze ledwo widzialam na oczy nie mowiac o siedzeniu przed kompem....tak wiec wole jednak jak dziewczyny duzo pisza i od razu odpowiedza na pytanie. nawet kosztem bycia w plecy czasem. podczas remontu mialam zaleglosci i juz nie odrobilam ;-)

wszystkie dziaewczyny:

Wesołych Świąt i smacznego jajca!!!

ja dziś miałam stłuczke w nocy z drzwiamy do łazienki:baffled:bo M zostawił otwarte a jak szłam na siku to prosto w drzwi, dostałam w głowe i brzuch,ale nie aż tak mocno,mały się trochę zaczął ruszać więc pewnie odczuł,mam nadzieję że nic mu się nie stało, oczywiście zwróciłam uwage M zeby zostawiał drzwi zamknięte a on coś tam że mam se światł zapalać jak drzwi nie widze a nie go opieprzać i poszedł obrażony do pracy,nawet buzi nie dał na dowidzenia,niedobry:no:

jedyneczka felgi już założył ale powiedziałam kilka razy żeby sie nie zdziwił jak tam coś mi się porysuje, więc jakby co to uprzedzałam nie, a z tym hasłem "....ledwo wyrobiłam na zakrętach" to mnie rozbawiłaś na maksa:-D

emih trzymaj sie tam z tą niemałą gromadką :-)

atabe a jak robisz ten chleb w jajku? kromki chleba moczysz w rozstrzepanym jajku i na patelnie? smaka mi narobiłaś:-p
louise ja też ostatanio czułam dzidzię w dwóch miejscach jednocześnie,aż się zdziwilam, faktycznie rosną pewnie teraz dzidziusie jak na drożdżach

hej laseczki,

Ja dzisiaj od 4 nie śpię, M też się obudził. Debatowaliśmy nad imieniem, ale żadnych nowych wniosków:-( Stresowałam się tym krążkiem, zaraz idę pod prysznic i potem jadę, jak tylko wrócę to skrobnę do Was z relacją.

Wysłałam mój nr tel do Aisim na priva

co do pisania to mam takie zdanie jak Atabe, jak mam chęc to jestem tu non stop, jak nie mam czasu to pobieżnie czytam, ale wiem jedno NIE MOGŁABYM JUŻ BEZ WAS BYĆ TU!!!!! nie wyobrażam sobie, żebyśmy pisały raz na tydzień, jak wróciłam od lekarza to pierwsze wiedziałyście o krażku, jak się kłóciłam z M to też, przywiązałam się do Was.

Miluszka o śliwkach pamiętałam:-)

Butterfly, ja mam wieczorami potworną zgagę i w nocy jak się obudzę też

witam!
Ja mam dziś urlopik, ale i tak 7:30 wstałam! Tyle mam dziś roboty że nie wiem od czego tu zacząć i zamiast coś robić to wysiaduję na BB!! Robota nie zając nie ucieknie!!

Ja też mam problemy z zaparciami co strasznie mi doskwiera, bo przed ciązą chodziłam na posiedzenia codziennie a teraz raz na 3 dni, ale jakoś z tym zeżyje. Mam nadziję ze po porodzie wroci do normy!!

Po waszych wczorajszych refleksjach o forum moje zdanie jest takie że każdy pisze i uczestniczy na forum ile moze i ile chce!! Osobiście wiecie ze pracuję jeszcze ale staram się być w miarę na bieżąco, czasami jak przeczytam 10 stron zaległosci to nie pamiętam co u kogo i mi się mylą fakty, ale jakoś sobie radzę. wiec uwazam ze kazdy pisze na tyle ile mu starcza czasu!

Atabe tak jak Anetka wspomniała mi tez zrobiłaś smaka na ten chleb opiekany zwklaszcza ze tak nigdy nie jadłam, ale brzmi zachęcająco!

Emih - mam nadzieję ze dajesz rade z tą gromadką dzieciaczków i nie za bardzo dają Ci w kość!

Miluszka - ja też w Ikea zawsze wydaje niby na drobiazgi a sie znaczna kwota uzbiera!! Powodzenia w wyborze wózka!!

Aneta - jakieś 2 miesiace temu tez dobiłąm nocną porą na siusianie do drzwi bo M zamknął a zawsze bywają otwarte i też uzłyszałąm że mamy lampy w domu i należy je włanczać w razie poterzeby!! Oj te chłopy wszyscy po tych samych pięniądzach ))

hej laseczki,

Ja dzisiaj od 4 nie śpię, M też się obudził. Debatowaliśmy nad imieniem, ale żadnych nowych wniosków:-( Stresowałam się tym krążkiem, zaraz idę pod prysznic i potem jadę, jak tylko wrócę to skrobnę do Was z relacją.

Wysłałam mój nr tel do Aisim na priva

co do pisania to mam takie zdanie jak Atabe, jak mam chęc to jestem tu non stop, jak nie mam czasu to pobieżnie czytam, ale wiem jedno NIE MOGŁABYM JUŻ BEZ WAS BYĆ TU!!!!! nie wyobrażam sobie, żebyśmy pisały raz na tydzień, jak wróciłam od lekarza to pierwsze wiedziałyście o krażku, jak się kłóciłam z M to też, przywiązałam się do Was.

Miluszka o śliwkach pamiętałam:-)

Butterfly, ja mam wieczorami potworną zgagę i w nocy jak się obudzę też

Na wstępie powodzenia na wizycie - nic sie nie martw bo bedzie dobrze!!
Do listy Cię dopisałam czakam jeszcze troszkę i po świetach we wtorek z pracy listę roześlę uaktualnioną!!

reklama
dzień dobry bardzo!!!
z rańca słoneczko mnie przywitało ale niestety już się zachmurzyło. oby tylko nie padało. na dziś oczywiście wielkie plany były ale nie mam zamiaru sie przemęczać, coś tam posprzątam jakieś zakupy zrobię i koniec.

a że pewnie nie będę na bb siedzieć ani dziś ani już przed świętami życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT I SMACZNEGO JAJECZKA!!!
wielkanoczlotetarasy.jpg

Do góry