reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja jestem zdania że jak ktoś ma czas- czyta, jak ma tylko ochotę "wertuje", jak ktoś ma cierpliwość- odpowiada po raz setny na powielające się pytanie bez pretensji że ktoś nie "doczytał, jesli tej cierpliwości nie ma- skupia się na innych- bliższych sercu sprawom, ale zeby odrazu nie miało sensu?- to co w życiu ma sens?! Bo dla mnie znajomość z wami- na bierząco a czasem "po łebkach" ma wielki sens :tak:
- emih jak zwykle dusza czlowiek, no prawie sie wzruszylam i przytakne! Wierzcie mi ze sa fora (ja na takie nieszczesliwie trafilam), gdzie ruch jest 1-5 postow na dzien, to jest dramat, zadajesz pytanie, zalisz sie i wysylasz swoje troski w przestrzen, glucha! Wole nadrabiac i pytac po raz setny i byc tu z wami dziewczyny, choc czasu spedzam przed tym laptopkiem od groma, zamiast sie uczyc :/

atabe smacznego:-D

emih płateczki zwykłe na mleku a potem zjadłam pół paki moreli suszonych luzem;-)sił na jutro życzę, wyspij się dobrze:tak:

miluszka widziałam takie fora i cieszę się że jestem własnie tutaj:-)

Dobranoc, ja też padam.

Hi hi 3/4 poszlo spać :-) a mi do snu jeszcze daleko Hehe:-p Lola- moja królica szarpie klatką, Zuzia w brzusiu odbija się od żołądka... Na dodatek objadłam się słodyczy i mam zgagę :-S a najlepsze że nie chce mi się iść do kuchni napić mleczka- mojego leku na palenie w przełyku i żołądku:-D Heh.
Mężuś mój kochany pojechał robić przewóz z Goleniowa... Łóżka nie zdążył pościelić :-p no to co mi pozostaje? Poczekam na niego:-) ucieszy się...
Hmm może nie do końca:-p bo jeszcze się nie Widzialam z wanną wieczorem hi hi;-) leniucha mam... Leże więc odwlokiem przed Tv- TvnStyle :-) i chwale sobie że tak dobrze działa mi ta opera mini w komórce bo mogę do was napisać nie siadając do biurka:-) a plecki dziś juz odmawiają posłuszeństwa- siedzeniu i staniu krzyczą stanowcze NIE!

ja tez jeszcze jednym okiem obecna, ale klade sie juz, z rana mezusia do pracy zawioze, a potem samochodzik porywam i jade decydowac co za wozek wybieram. Nadal troche dylemat, ale trzeba byc stanowczym!!

reklama
Witam Lipcóweczki!:-)
Ja wpadam dosłownie na chwilkę zmeldować, że u mnie już lepiej. Dziś pierwszy dzień z siłami, więc nadrabiałam trochę zaległości;-). Jutro wraca M. po dwóch tygodniach nieobecności, więc mam nadzieję że mi wybaczycie nieobecność, ale pewnie będziemy cieszyć się sobą, bo stęskniliśmy się bardzo:tak:.
Święta zapowiadają się w rozjazdach, czyli rodzice, teściowie, dziadkowie, rodzeństwo. W związku z tym bardzo możliwe, że pokażę się po świętach.
Już dziś życzę wszystkim Lipcóweczką WESOŁYCH ŚWIĄT! I nie przejedzcie sie za bardzo, żeby było miejsce na po świętach...:-D

708..jpg

I jeszcze jedno. Louise, gdzieś tam wspominałaś, że nie ma na liście mojego nr. telefonu. Nie wiem komu mam go przesłać, więc pozwolę sobie Tobie na prywatnego maila. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz i przekażesz go we właściwe ręce, dzięki;-).

A teraz życzę wszystkim obecnym - miłej nocki:blink:.

Ostatnia edycja:
Do góry