reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie ryż pomaga, mnie babcia zawsze robiła z cukrem i jabłuszkiem tarym albo cynamonem - niby nie wskazany ale odrobinka nie zaszkodzi dla smaczku jak ktos lubi:sorry2:

emih mój przepis na konflikt ze sraczykiem to płatki na mleku zagryzione suszonymi morelami, ledwo wyrobiłam na zakrętach:-D

reklama
co do naszego pisanai, to ja jak mam dzień to pisze dużo, a jak mi się nie chce to nie pisze:-p jak mi się chce to czytam wszystko, a jak nie to pobieżnie;-) ja uważam, ze każdy powinien pisać tyle ile chce:-) ot co:-D

matko jestem tak głodna, ze już nie moge........ale o tej godzinie jeść...?

Atabe, a zjedz jakis owocek jak jesteś głodna, bo z głodu nie uśniesz! A mnie suszy! ALe tak na noc i sto razy się budzić?!- Wogóle to... MAtko jedyna jak mnie od kilku dni suszy!!! I piję te wode z cytryną litrami a w łazience kilka kropek... paluchy już tak spuchnięte ze rano kubka kawy nie mogę zacisnąć :/

Nie, no dla mnie ważniejszy sen, bo w dzień nie mogę się zdrzemnąć jak z córa sama jestem i muszę wytrwać więc wolę na noc nie pić :/ a dziś wolę nie pić bo jutro też nie będzie mi dane się zdrzemnąć- przy dwóch łóżkach w mieszkanku i 6 osobach trudno gdzieś usiąść a co dopiero kimnąć :/

A moja będzie recytować Pana Tadeusza w 5 językach mając 6 miesięcy życia!!
Dobre!! ale się uśmiałam!!
Szkoda że ta inteligencja od przyrostu masy w ciązy nie zależy!!
- to moja juz w 1 tygodniu zycia!! swietny news, w sam raz na spaciu po shake z mcdonalda!!

kama - jeszcze raz bezpiecznej drogi, cieplych i radosnych swiat i pieknego, slonecznego dnia w poniedzialek w tak waznej chwili!!!

ja wrocilam z ikei, oczywiscie nic prawie nie kupilam a 160 zl zostawilam :/ ten sklep powinni zamknac! jutro porobie zdjecia, bo to dla malej lamke na scianej, a to dywanik i takie sliczne slimaczki i motylki na paluszka ! :)))

jutro od rana mnie nie bedzie, jade decydowac sie na wozek, pozniej odebrac zamowiony pedzel do golenia dla dziadka na imieniny (ma w swieta). Takze bede poznym popoludniem.

Dotsalam informacje, ze moj wujek zmarl, straszy i daleki, ale to ostatni brat mojego dziadka, ktorego uwielbiam ponad wszystko, mam nadzieje ze w niedziele nie bedzie bardzo smutny :(

dobranoc dziewczynki!

emih to życzę dużo siły przy takiej gromadzie...i faktycznie się wyśpij, by potem nie paść na twarz ze zmęczenia!

ale zjadłabym sobie chleb w jajku smażony.........

reklama
Idę sobie spać bo zaczynam się robic głodna, ale właściwie.. nie mam sił wstać z łóżka, a lodówka tak daleko- całe 3 kroki! ;)
Dobranoc dziewczynki- spokojnej i przespanej nocki życzę

Do góry