reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam się:-)
wstałam, konsumuję śniadanko, a potm oczywiście wybywam na zakupy:-)

louise moze po prostu przeprowadz z hydraulikiem męską rozmowę, bo nie robi tego za darmo, a mieszkanie po remoncie, więc albo niech uważa, albo będzie pokrywał koszty zniszczen (ja mojemu fachmanowi przy rozliczaniu odjęłam-wku..... był i zdziwiony , o co mi chodzi, a ja mówiłam codziennie-tu coś porysowane, tam coś obite, on głupio przytakiwał, więc przy wypłacie właśnie to mu wszystko jeszcze raz pokazałam)
agatha między podaniem glukozy a pobraniem krwi nie wolno chodzić z tego, co wiem- to zaburza wynik
Ewcik jeźdzcie bezpiecznie i wypocznij sobie:-)
tweenie bidulko, te chłopy to czasami znieczulica taka:-(

reklama
cześć! :-)
kurde felek,wstałam dopiero teraz, a jutro zaś spać w nocy nie będę umiała:dry:

idę coś przekąsić a potem Was poczytać :))

kurcze, ja mu się nie wtrącam, co on z autem robi - jaki olej, gdzie do mechanika, myjkę, itp. Niech się wtrąca, ale niech się najpierw dowie, o co chodzi!
A mój M od razu by dał jakiś obiadek ludzi - nie kapustę i schab, bo grube będzie, ale np. pierś z kurczaka i sałatę:-D jeszcze miał patent, że będziemy używali pieluch tetrowych. Jak chce, to mogę zakładać Małej takie, ale jemu zostawiam ich pranie...

Zastanawiam się, jak ja mam tą wanienkę odebrać. Gdyby to była jedna rzecz, to nie ma problemów, z wanienki bym sobie zrobiła osłonkę na brzuch i w drogę :)

Eh, mężczyźni...

dzamena to ze masz taki sluch wyostrzony to instynkt macierzynski chyba wlasnie-u Ciebie jest silny. a co do 80 kilo to powiem Ci ze wstawialas foty i w zyciu tych 80 kilo po Tobie nie widac. wygladasz szczuplo i sexiarsko :tak: a te panie w przedszkolu to czasem wymyslaja...przeciez sluchasz jak maly mowi codziennie i zauwazylabys jakby faktycznie sie cos pogorszylo

ewelad powiem Ci ze chodzi mi to po glowie-ale wolalabym zeby to M mu o tym powiedzial. a on nawet mu nie powie zeby troche uwazal (chociaz prosilam)-przeciez my za to placilismy i co teraz-mam sobie sama tynk robic?

kurde jeszcze na dodatek zeby mnie pognebic to zza okna (mam na osciez wszystkie otwarte) dochodzi zapach bigosu...

kurcze, ja mu się nie wtrącam, co on z autem robi - jaki olej, gdzie do mechanika, myjkę, itp. Niech się wtrąca, ale niech się najpierw dowie, o co chodzi!
A mój M od razu by dał jakiś obiadek ludzi - nie kapustę i schab, bo grube będzie, ale np. pierś z kurczaka i sałatę:-D jeszcze miał patent, że będziemy używali pieluch tetrowych. Jak chce, to mogę zakładać Małej takie, ale jemu zostawiam ich pranie...

Zastanawiam się, jak ja mam tą wanienkę odebrać. Gdyby to była jedna rzecz, to nie ma problemów, z wanienki bym sobie zrobiła osłonkę na brzuch i w drogę :)

Eh, mężczyźni...
hehehe-tetrowe pieluszki...no nie moge :-D:-D:-D no tak-a przeciez wypierze sie "samo" jak zwykle ;-) a co do wanienki to wez taxe w druga strone i ze tak brzydko powiem s r a j na niego. a jak sie zapyta jak przywiozlas to powiedz ze kolega pomogl, bo to dla niego nie problem

miluszka[/B] niech cie ta moja waga nie irytuje-na pocieszenie Ci powiem ze tak jak Ty przytylam 10 kilo juz, a wzrost moj...jak powiedziala patipaula jestem z metra cieta -157 wiec uwierz-wygladam jak slonina, baleron, szynka-wybierz, ktore ci najbardziej odpowiada :-)
- o wiele mi lepiej :p

emih - to ile tych dzieciakow

tweenie - a gdzie masz te wanienke, na jakiej dzielnicy?

agatha - jak wynik? nie slyszalam, ze nie mozna chodzic, wiele moich kolezanek na zakupach w tym czasie bylo :)

ewelad - co masz na sniadanko!

miluszka no widzisz...:-) mnie tez lepiej ze Ci humor poprawilam i ze jest jeszcze jakas lipcowka, ktora przytyla kolo dychy- bo tak to ja bylam w scislej czolowce;-)

czas chyba na sniadanie Bo Staś niezadowolony ze go glodze, zaczal mnie podkopywac. a dzis jeszcze w dodatku zamiast zwyczajowej maslanki i 2 kiwi na sniadanie to sobie zamiotlam i odkurzylam mieszkanie majac w glowie mity greckie o syzyfowych pracach i stajniach augiasza...

Louise ja też nie mam za bardzo wysprzątane, więc się nie martw-nie ma co tak sprzątać hihi
Emih powodzonka z bandą dzieciaczków :)))
Ja dzisiaj mam lenia strasznego-moze za godzinkę pójdę na spacerek krótki.
Moj ginekolog powiedział,że po podaniu glukozy mam siedziec w jednym miejscu , bo jak będe chodzić to wiadomo ,że wyjdzie mniej bo ją spalę i wynik będzie niemiarodajny.

reklama
miluszka no widzisz...:-) mnie tez lepiej ze Ci humor poprawilam i ze jest jeszcze jakas lipcowka, ktora przytyla kolo dychy- bo tak to ja bylam w scislej czolowce;-)
- nie wiem czy sie zmiescimy razem na tym podium, ale tez sie ciesze ;)

ja wlasnie sobie jaja wstawilam na twardo.
wiecie ponoc, ze w ciazy trzeba jesc wiecej jajek!?

Do góry