reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Potrzebuje zebys mi podałe jeśli tylko chcesz swoje dane imię nazwisko, miejscowość, maila i numer telefonu!! Mamy taką specjalną listę która prześlę Ci na maila!!
Tio nie ma nic wspólnego z wątkiem zamkniętym, tam jest osobny regulamin dostępu!!

Co do pracy to ja pracoholik jestem!! ale już mam coraz mniej siły i myslę powaznien już o L-4 takim na stałe! jeszcze 3 tygodnie po świetach, zakończe swoje sprawy i spadam!

reklama
boki takie same, tylko do tapczanika się je skraca o 1/3 żeby nie sterczały takie wysokie dechy. Napisałam do tego dino i zobaczymy, co odpiszą...

teraz juz kumam z bokami!! Wiesz te z aukcji z tym motywem na tapczaniku bardziej mi się podoba niż z misiem! Ale to moja opinia a o szczebelki zapytaj tez tego z aukcji niech lepiej sprawdzi!

no ale nie ma tego drugiego motywu. Ciężko jest z łóżeczkami z tymi wymiarami. Przed chwilą znalazłam jeszcze inne na aukcji, napisałam jakieś pytanie do sprzedawcy, a on mi pisze, że nie sprzedają tych łóżeczek, bo są ciężkie i koszt wysyłki to 80 zł. To ja się pytam, jeśli nie sprzedają, to dalczego są na aukcji? A poza tym, przecież to ja pokrywam koszty wysyłki...

aisim - niezle!! Mata z piosenkami po chinsku, uroczo!! :] info juz wysylam na priva

tweenie - ale w ktorym niby odkrecane,a w ktorym nie?? Tez jestem za dopytaniem obu stron, ja bym dzwonila, bo na maila to sie mozesz nie doczekac. Zebys aukcji nie starcila!!

odpinane podobno w dino...
A czy wie któraś, czy w sklepie dziecięcym można takie 2 szczebelki z tymi sprężynkami na końcach dokupić? Jeśli tak, to by M wyciął 2 szczeble, wstawił kupne i byłoby git. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym od razu bez kombinacji alpejskich. Bo nie wyobrażam sobie takiego dużego łóżeczka bez tych wyciąganych szczebelków... I mam niby trzylatka górą wyciągać za każdym razem? Jeśłi dziecko będzie do mnie podobne, to do pełnoletności będzie za kratami spało, mnie do dziś się zdarza, że mi łóżka braknie i na podłodze ląduję :p A jak mała byłam, to notorycznie spadałam :p

reklama
dzieki dziewczyny bardzo za slowa pocieszenia

miluszka
no wlasnie wiem-powinien sobie termos wziac jak CIAGLE chce kawe/herbate. ja mu nie sknerze bo stac mnie zeby kogos poczestowac ale wlasnie nie mam warunkow na mycie non stop szklanek w malenkiej umywalce w lazience (bo kuchnie nie dziala jeszcze) i lanie wody co czajnika z prysznica w brodziku. slepy chyba nie jest-ale glupi i nietaktowny to na pewno...:-( a mineralke mu dalam

agatha wlasnie doczytalam o tej niedorobionej kobicie w rejestracji. nobiedna Ty...najgorsze ze wlasnie jestesmy zmuszeni tolerowac takie kretynskie zachowania innych ludzi i byc zalezni od nich a oni z radoscia dezorganizuja nam dzien. o nerwach nie wspominajac. wytrzymaj jeszcze troszke.

mruczka
Tobie tez wspolczuje. wiesz co-brac kase za zupelny brak profesjonalizmu...rece opadaja

madzik zwolnij troszke-my juz teraz za okragle na szybkie tempo zycia :-)

atabe nie smutaj sie-niedlugo niunia bedzie i bedziesz miec towarzystwo 24 h /dobe :-) ale taki juz nasz los ze przewaznie same sobie musimy radzic ze wszystkim...przeciez to "tylko" pranie, sprzatanie, dziecko...samo sie robi.

ewcik
moja siora brala rodzine na swoim i nie narzeka-maja przez pierwsze chyba 8 lat doplacane duzo do rat

emih Ty dobry duszku-az sie cieplej na sercu robi czytajac Twoje posty :-)

anetka widze ze slowa ksiedz o obowiazkach malzenskich bardzo sobie do serca wzielas :-) ;-) dobry ten lod chociaz? :-D:-D:-D

tweenie
ja sobie chyba wlasnie musze taki pas sprawic...

jedyneczka jak Ty to chudzinko robisz ze fryture przed snem spozywasz (zamiast loda jak niektorzy ;-) ;-)) a taki szczuplaczek jestes...az Ci troszke zazdroszcze. choc ja tez przez te stresy i sprzatanie ciagle waze juz normalnie 55-56. chyba mi 1-2 kilo polecialo gdzies... a w swieta nic nie pojem... bo nie mam kiedy przygotowac. posprzatam sobie zamiast tego dla odmiany troche :dry:

tiffi
no to rzeczywiscie duzo pozalatwialas :tak: zawsze mi u Ciebie imponuje taki spokoj i opanowanie :-) a takie komplementy to zawsze humorek poprawiaja :-) pewnie zreszta zgodne z prawda :tak:

ja wczoraj w koncu w kfc na "obiedzie" (o 19 ) wyladowalam ale mi w ogole nie smakowalo. jezeli chodzi o jakies dolegliwosci w ciazy to ja chyba jakas prosta chlopka jestem bo zasadniczo czuje sie dobrze i wyniki dobre i mdlosci/wymiotow nie mialam. rosne zdrowo i wszystko mi smakuje...ehhh...zebym nie wykrakala. no tylko brzuch czasem boli

chcialabym sie obudzic za tydzien...jak tak was czytam to az mi przykro troszke...wszystkie maci juz posprzatane na swieta, swiezo i ladnie, robicie pysznosci...a ja...juz sie pozegnalam z mysla ze beda mile swieta w odswiezonym domku i goscie, ze sobie w nowej kuchni cos upichce swiatecznego-typu ciasto i miesko. bedzie wielkie sprztanie, zagrzeb i syf. i nerwy i zmeczenie. gosci dzis juz odwoluje bo nie ma to sensu. okna ktore umylam sa cale zapylone i brudne z powrotem...ehhh

Do góry