reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

i moja samotność się przedłuży. M ma nawał pracy i nie wie kiedy wyjdzie. No ale trudno, jakoś może dam radę ;-)
Obejrzałam YCD i jacyś tacy bezpłciowi ci tancerze w tej edycji... Może to tylko moje odczucie... Może ich troszkę podpicują i będzie się lepiej oglądało.
Cholercia też bym zjadła loda, ale nie mam... Piję tylko wodę mineralną i na tym zakończę wieczór.

reklama
Dziewczyny jak będziecie pisać 20 stron w jednym dniu, to chyba się wypiszę, normalnie nie jestem w stanie nadrobić jednego dnia a jak kogoś nie ma dłużej to lipa.
aneta książki polecam, bo chyba film nie ma z tym nic wspólnego
kama daj spokój z tymi kompleksami, ja nawet mogę mieć wózek firmy "fiu bździu" byleby był dobry, lekki i mi się w miarę podobał. Niestety mało wiem o wózkach, więc trudno mi cokolwiek wybrać
louise pacnij hydraulika urrą w głowę i powiedz że mu się myszy zalęgną
aisim może ashika po prostu potrzebuje trochę czasu dla siebie, skoro była na forum 29 marca to znak, że się pojawia
tweenie ja dzisiaj też w tramwaju stałam, ale miałam płaszcz zapięty więc nie było widać i zwolniło się miejsce więc siadam a jakaś pani starsza, zw ona chciała usiąć bo noga ją boli a ja się uśmiechnęłam i powiedziałam że jestem w ciąży i inna laska młoda ustąpiła starszej pani, a ta pani starsza miła kobietka uśmiechneła się i przepraszająco powiedziała, ze nie zauważyła, a taki młody koleś nawet nie drgnął.
Co do kredytów my myśleliśmy o nordei, nord, deutche i polbanku i polbank zaoferował nam najlepsze warunki, więc wszystko zależy od sytuacji
vanilka a może ashika nie chce pisać na zamkniętym, bo pomału staje się to dość szeroko otwarty zamknięty dział, no sama nie wiem. ja mam też opory by tam pisać wszytsko co chciałabym
ewcik ja już też ci kiedyś pisałam o kredycie, u nas to bardzo długo trwało, ale się udało w końcu, ale niestety swoje trzeba odchorować
mruczka ja się nie znam więc gadać nie będę, ale myślę, że gin cię uspokoi a na pewno wszystko wyjaśni a zawsze też możesz podejść do jakiegoś kardiologa, albo pediatry i zapytać. A ta baba no nieźle może trezba było zapytać to ile do tych dwóch stówek mam dopłacić by pani coś powiedziała??? echhhh
agatha no to nie fajnie że musisz czekać, dobrze, że nie po świętach

Padam na twarz, idę spać

Moja niunia mnie dziś obudziła po 8-ej, potem się zwinęłam i pojechałam na zakupy, cos tam dla dzieciaków (chrzesniaków) na dyngusa zakupiłam i dla siebie legginsy i bluzkę, a potem pojechałam do firmy miałam takie spotkanie i usłyszałam tyle komplementów, że aż mi się miło zrobiło, jak to ładnie w ciąży wyglądam (jak człowiek tak usłyszy to naprawdę sobie myśli, jest fajnie), a potem pojechałam z M do domku naszego trochę obgadałam plan działania z moimi fachmanami i wiedza co dalej robić. Pracowity, efektywny dzień

czesc dziewczyny.
chcialam sie tylko przywitac z humorem pod psem. ten hydraulik beznadziejny siedzial do 20 wczoraj i nawet nie maialam sily juz choc minimalnie ogarnac-zreszta po co...dzis i tak przylazi wiec znow syfu narobi. zasyfil mi wszystko dokladnie-nawet do malego pokoju wlazl z jakims stojakiem. cala futryna pomalowana na na jasno jest uwalona w czarnych paluchach , sciany pobrudzone i porysowane na czarno i tynk ozdobny w przedpokoju obtluczony. trezba wszystko malowac od nowa.
mam juz dosc. i nic nie zrobil na gotowo...za niedlugo pewnie przyjdzie i bedzie zadal 15 kawek i herbatek co pol godziny -na kazda pol godziny. a ja sluzaca bede mu przygotowywac... nie wiem gdzie sa takie zwyczaje...u mnie w pracy szefowa mi kawki co pol godz nie robi :-(

czesc dziewczyny,
ja tez juz wstalam, mialam jechac mezusia do pracy zawiezc i potem samochod mu porwac i pozalatwiac pare spraw (wozek miedzy innymi), ale wczoraj tak sie wymeczylam, ze kregoslup nadal boli i dzis tylko lozko! :)
tiffi - a kredyt bralas jak juz w ciazy bylas? wiem, ze maja obawy dawac kobietom w ciazy, martwia sie, ze na wychowawczy pojda :/ hipoteczny, gotowkowy czy samochodowy, jesli ozna spytac?
louise- duzo Ci cierpliwosci zycze w zmganiach z testosteronem kolejnego dnia, w ogole jak to on sobie zyczy kawe co pol godziny, to Ty jestes w ciazy, niech sobie termos z domu wezmie. co za ludzie!!??

I ja się witam z rana!!
Od dzisiaj waże się tylko rano ::))Waże rano 2 kg mniej niż wieczorem i odrazu mam lepszy humor-59,9 kg hihi
Dzisiaj posprzątam troszkę w domku i poodpoczywam , jutro mamy spotkanie ze znajomymi, a późneij już święta, więc będzie troszkę jeżdzenie po rodzince.
Atabe mam nadzieję,że dzisiaj humorek lepszy
Louise tak to jest z niektórymi fachowcami -trzeba mieć cierpliwość do nich

reklama
Od dzisiaj waże się tylko rano ::))Waże rano 2 kg mniej niż wieczorem i odrazu mam lepszy humor-59,9 kg hihi
- madzik za to mi humor psujesz ;) :p 59,9 ???? ja tyle przed ciaza mialam, a nie w 6 miesiacu!!?? w zasadzie koncowce 6! Kiedy sie zaczyna 7 miesiac?

No ale coz :/ i tak zapytam, co dzis na sniadanie robimy, bo brzuszek sie domaga a pomyslow brak!?

Do góry