kropa501
Fanka BB :)
A która z nas ma najwcześniej termin????????[/B]
Ja mam z OM na 14.07, z USG na 2.07, ale pewnie będzie cesarka, to koniec czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A która z nas ma najwcześniej termin????????[/B]
ja miałam pisać o znaczeniu zabawy dla rozwoju społecznego i emocjonalnego dziecka do 3-go roku życia. Ale z literaturą ciężko.
Myślałam jeszcze o adopcji, ew. coś o opiekunkach/ żłobkach.
Chomik - przyjazny dysk internetowywow bez TV
skad sciagnelas KSD ?![]()
Dziewczyny, ja witam się na chwilkę... Nie wiem czy uda mi sie w najbliższym czasie pojawić, od wczoraj strasznie mnie mdli i nie mam siły, cały czas poleguję. Może czymś się strułam. Leczę sie ziółkami, pani w aptece zabroniła kropli żołądkowych. Mam nadzieję wkrótce sie pojawić...;-)
Jeszcze jedno:
Vanilka - STO LAT, STO LAT...(trochE spóźnione, ale szczere, bardzo... Wczoraj mnie niestety nie było)