reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczyny, ja witam się na chwilkę... Nie wiem czy uda mi sie w najbliższym czasie pojawić, od wczoraj strasznie mnie mdli i nie mam siły, cały czas poleguję. Może czymś się strułam. Leczę sie ziółkami, pani w aptece zabroniła kropli żołądkowych. Mam nadzieję wkrótce sie pojawić...;-)

Jeszcze jedno:
Vanilka - STO LAT, STO LAT...(trochE spóźnione, ale szczere, bardzo... Wczoraj mnie niestety nie było)

Ostatnia edycja:
atabe jak to ziemniaki z keczupem?:baffled:ja sobie dziś też delicje kupiłam i z kindera tego bigcośtam:tak:

emih nie było pewnie tego stresu co badanie bo wielu badań nie było ale jeśli taka jest cena dotrwania do szczęśliwego końca to ją zapłacimy prawda?;-)

miluszka ja też mam 11,7 hb a hematokryt 34,8 (norma od 35) i mi dzis powiedział że mam bardzo dobre wyniki i tylko witaminy dalej przyjmować - biorę elevit a glukoze mam mieć 75 i najpierw na czczo a potem po 2 godzinach badanie krwi.Zaraz opisze zresztą wizytę na wątku;-)

kama mówiłam że śpi bo ciśnienie niskie:-)

atabe leniem to chyba ja:sorry2:

tweenie super że cukier w normie, więc smacznego;-)

louise w mordke zapomniałam sobie o smalczyku bo zapomniałam listy:baffled:a na poczcie powiedziałm że zona i choc ględziła bo list na firme to wydała choć musiałam podpisać że sekretarka - to do funkcji żony dochodzi szparka sekretarka:-D

mysza ja mogę na drugi dzień to samojeść pod warunkiem że nie jest to mięso za którym nie przepadam:-p

agatha to będziesz tym duzym pierścieniem zaobrączkowana gołąbeczko i wsio będzie dobrze:-)

tweenie teraz sobie wynagrodź czekanie i zrób duuuże zakupy:-D

Ja mam termin z usg na 9.07. a z om 11.07

louise krążownik :-D:-D:-Djak już ty coś wymyslisz to wymyślisz:-)

agatha ja nie wiedziałm że mamy takie duże szyje:-)

ewcik to ty specjalistka od łagodzenia, doradź coś kochana;-)

tweenie jaki ciekawy temat i chęć takiej pracy, dogoterapie uważam za coś wspaniałego.Labradorki chyba najczęściej się tym parają jak czytałam.

emih tak mówisz z tą wkładką?:baffled:a ja chciałam sobie kiedyś zapodać:confused:

miluszka fajnie że tyle was z jednej paczki w ciąży w tym samym czasie, będziecie z dzieciakami śmigać i się dzielić doświadeczniami;-)a bez tv ja sobie nie wyobrażam, mnie zawsze coś musi w tle gadać:-p

miluszka to mamy poobny termin;-)

kasik kuruj się więc i dawaj znać jak samopoczucie;-)

Zjadłam pomidorową, kebaba, maxikinga i z 7 delicji i nie mam wyrzutów bo gin mi przykazał duzo jeść bo ponoć nie przybieram za wiele:-pi dobra, mogę jeść:-D

aha louise przez to gadanie o wstydzeniu to się dzis wyjatkowo wstydziłam, stnełam jak słup po usg przy biurku a on patrzy i mówi no badamy się a ja ze smutkiem -badamy?:sorry2:on że oczywiscie, i spojrzał na mnie jak na dziwadło:-D

Ja już wykapana-i powiem wam dziewczyny ,że jak dzisiaj cały dzień odpoczywałam to mam duzo lepiej z tym brzuchem-jednak odpoczynek przede wszystkim :)))
Nie wiem co mi się stało ale odkąd jestem w ciązy wypijam pół litra mleka dziennie ,gdzie przed ciążą wogóle nie piłam, bo bardzo nie lubiłam-odmieniło mi się dokładnie hihi
Kasik bidulko-kuruj się-może jakaś grypa jelitowa bo teraz panuje niestety.
Jedyneczka to fajnie ,że na wizycie ok i wyniki tez w miarę dobre-opisuj wizytę szybciutko!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ja witam się na chwilkę... Nie wiem czy uda mi sie w najbliższym czasie pojawić, od wczoraj strasznie mnie mdli i nie mam siły, cały czas poleguję. Może czymś się strułam. Leczę sie ziółkami, pani w aptece zabroniła kropli żołądkowych. Mam nadzieję wkrótce sie pojawić...;-)

Jeszcze jedno:
Vanilka - STO LAT, STO LAT...(trochE spóźnione, ale szczere, bardzo... Wczoraj mnie niestety nie było)

kasik
wracaj szybko do zdrowka :-)

reklama
Do góry