vanilka no ja cię rozumiem, u mnie to samo
tweenie co do volcano, nie podoba mi się ta spacerówka, tak jakoś dziwnie wygląda, a o zatrudnieniu możemy pomyśleć :-)
Nie jesteś na samym końcu ja mam 22 lipca a nawet przez chwilę było, że 27 lipca. eeeee masz kasę, gratulacje :-)
kama no to też masz fajną teściową. Moja ma kiepski tv i jak jej M mówi, żeby sobie jakiś plazmowy kupili to mówiła, że te plazmowe kiepski obraz i w ogóle po co jej, a potem rzuciła tekst niby w żartach, że mój M może kupić jej
emih za zawsze lubiłam truskawy, ale jakoś w ciązy to już w ogóle. No te płytki właśnie mi tak zapadły w pamięć, a u mnie mało ściany na płytki będzie, więc to bardziej na zasadzie dekoru, ale zobaczymy
miluszka to pisz do sprzedawcy w sprawie tego opóźnienia, ja kiedyś zrobiłam taką aferę, bo kurier przyjechał o 13-ej jak była w pracy (miał mój numer tel, a poza tym powinien być po południu) i powiedziali że musze sama odebrać paczkę w jakimś magazynie czynnym do 15-ej pwoiedziałam, ze mnie nic to nie obchodzi i nie po to zamawiam kuriera, żeby sama odbierać przesyłki i przywieźli. Ostatnio też kurier przywoził mi paczkę wkurzyłam się bo zadzwonił i powiedział, że przywiózł a mnie nie ma,więc powiedziałam, żeby dostarczył następnego dnia po 17-ej on powiedział, że pracuje do 17-ej więc mu powiedziałam, żeby był po 14-ej a on na to, że w tej okolicy będzie wcześniej. Nie cierpię firm kurierskich
Mnie akurat "ciężarówka" odpowiada, jest taka lajtowa
louise ja to może zrobię babkę z torebki i zawiozę do teściowej.
agatha ja się nie znam na tym krążku, ale pewnie w necie można coś znaleźć i jak poczytasz to pewnie się uspokoisz. Często niewiedza powoduje, że się boimy.
Niektóre z was urodzą w czerwcu i wasze dzieciaczki będą już miały miesiąc jak moja się urodzi.
Normalnie wbiłyście mnie w kompleksy, ze tak pracujecie, sprzątacie, więc umyłam dwa okna (znaczy przetarłam), ale tylko płynem do szyb i tak po wierzchu, ale nie wiem czy to był dobry pomysł. Odpoczywam