reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka ja mam termin z usg na 28 Czerwca a z Om na 3 Lipca :)A moj gin mówi ,że cesarka to tak dwa tygodnie, tydzień wcześniej, no ale że to się jeszcze zobaczy.

reklama
Vanillka, specjalnie dla Ciebie:-)

Położyłam obok komórkę, żeby było porównanie.

Załączniki

• pessar..jpg
    pessar..jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 39
ale pogoda cudna- właśnie wróciliśmy z miasta:-) pospacerowaliśmy, byliśmy też w sklepach z wózkami-ale to opiszę na odpowiednim wątku;-)

tiffi piszę z pedagogiki

louise u nas można płacić w ratach, ale to wtedy więcej wychodzi, poza tym wolałabym zapłacić "na raz" i mieć to z głowy:baffled:

tweenie super, że wyniki dobre:tak:

ja oczywiście na spacerku posiliłam się lodem w waflu z owocami i polewą toffi:-D

vanilka no ja cię rozumiem, u mnie to samo
tweenie co do volcano, nie podoba mi się ta spacerówka, tak jakoś dziwnie wygląda, a o zatrudnieniu możemy pomyśleć :-)
Nie jesteś na samym końcu ja mam 22 lipca a nawet przez chwilę było, że 27 lipca. eeeee masz kasę, gratulacje :-)
kama no to też masz fajną teściową. Moja ma kiepski tv i jak jej M mówi, żeby sobie jakiś plazmowy kupili to mówiła, że te plazmowe kiepski obraz i w ogóle po co jej, a potem rzuciła tekst niby w żartach, że mój M może kupić jej
emih za zawsze lubiłam truskawy, ale jakoś w ciązy to już w ogóle. No te płytki właśnie mi tak zapadły w pamięć, a u mnie mało ściany na płytki będzie, więc to bardziej na zasadzie dekoru, ale zobaczymy
miluszka to pisz do sprzedawcy w sprawie tego opóźnienia, ja kiedyś zrobiłam taką aferę, bo kurier przyjechał o 13-ej jak była w pracy (miał mój numer tel, a poza tym powinien być po południu) i powiedziali że musze sama odebrać paczkę w jakimś magazynie czynnym do 15-ej pwoiedziałam, ze mnie nic to nie obchodzi i nie po to zamawiam kuriera, żeby sama odbierać przesyłki i przywieźli. Ostatnio też kurier przywoził mi paczkę wkurzyłam się bo zadzwonił i powiedział, że przywiózł a mnie nie ma,więc powiedziałam, żeby dostarczył następnego dnia po 17-ej on powiedział, że pracuje do 17-ej więc mu powiedziałam, żeby był po 14-ej a on na to, że w tej okolicy będzie wcześniej. Nie cierpię firm kurierskich
Mnie akurat "ciężarówka" odpowiada, jest taka lajtowa
louise ja to może zrobię babkę z torebki i zawiozę do teściowej.
agatha ja się nie znam na tym krążku, ale pewnie w necie można coś znaleźć i jak poczytasz to pewnie się uspokoisz. Często niewiedza powoduje, że się boimy.

Niektóre z was urodzą w czerwcu i wasze dzieciaczki będą już miały miesiąc jak moja się urodzi.
Normalnie wbiłyście mnie w kompleksy, ze tak pracujecie, sprzątacie, więc umyłam dwa okna (znaczy przetarłam), ale tylko płynem do szyb i tak po wierzchu, ale nie wiem czy to był dobry pomysł. Odpoczywam

agatha kurcze no naprawde spory ten krazek:baffled:
dzamena pewnie wie najlepiej czy sie odczuwa to wewnatrz ...

madzik no to ktoras z nas pierwsza wystartuje :happy2:
choc roznie to bywa bo moze ktores dziecie sie pospieszy...

jak dla mnie najgorszy kurier to dhl. Doszło już nawet do tego, że nie zamawiam, jak oni mają przyjechać. Nie dość, że paczki wymiętoszone, to pracują tylko do 17 i w dodatku nie codziennie.

Ewcik, a co Ty z tej pedagogiki tak wałkujesz? Ja niedawno skończyłam :)

pracę mgr muszę pisać:dry: tzn najpierw wybrac temat, na który kompletnie nie mam pomysłu- może podrzucisz jakąś myśl koleżanko?:-D
bo pracę licencjacką pisałam na temat metod łagodzenia bólu porodowego, więc zupełnie inna bajka;-)

a którą pedagogikę kończysz? Chcesz pracę ambitną, czy w ogóle? :p
Ja o dogoterapii pisałam. Nawet chciałam prowadzić takie zajęcia, ale mój labrador jak to usłyszał, to się pod auto rzucił <beczy>

reklama
no więc ogarnęłam łazienkę, wyprałam pościel, teraz jeszcze płuczę bo krochmaliłam, i na dzisiaj koniec bo mnie M prześwięci. Poza tym muszę dać dzidzi trochę odpocząć. Po 18 idę na pocztę, ale teraz leżenie.
Zjadłam zupkę chińską. I to by było na tyle :-D

Do góry