jak dla mnie najgorszy kurier to dhl. Doszło już nawet do tego, że nie zamawiam, jak oni mają przyjechać. Nie dość, że paczki wymiętoszone, to pracują tylko do 17 i w dodatku nie codziennie.
No fakt, ale powiem ci, ze inne firmy tez nie najlepsze
ewcik a jaką specjalizację masz. ja pisałam dawno bo w 2004r pracę o wyobraźni dzieci i młodzieży. My musieliśmy pisać prace badawcze, więc raczej ambitnie było.
mysza ja tylko przetarłam dwa okna, ale ty to chyba przesadzasz z tym sprzątaniem
miluszka no coś ty ja daleka jestem by się przemęczać, przetarłam tylko dwa okna, nawet ram nie myłam, tylko tak szyby, by widzieć świat. Pisz maila do tej firmy, że jak jutro rano nie dostaniesz informacji to zgłaszasz sprawę do allegro. Kiedyś tak musiałam z jedną laską postąpić, bo dostałam produkt zdewastowany.
mruczka ja ostatnio pytałam jednej babki ile wyjdzie za kamień do obudowy kominka, to powiedziała że 2 tyś, a jak przysłała wycenę było 7tyś, chyba trochę źle to policzyła, ale tak to niestety jest z tymi wycenami. My zakupy dla dzidzi pewnie weźmiemy się w maju (końcówka)/czerwiec
tweenie a jaki ty masz w końcu ten cukier??
louise ha ha ha, ostatnio robiłam babkę cytrynową oetkera i bardzo mi smakowała i M mówi, może zrobiłabyś na święta zabraliśmy do rodziców yto sobie pomyślałam, machnę raz dwa, a M szczęśliwy będzie. jajka faszerowane, lubię bardzo a robię prosto z pieczarkami, można tez zrobić w skorupkach
kasik na ziółka to ty uważaj, idź lepiej do lekarza, a najważniejsze dużo pij wody
madzik ale to bardzo dobrze ze pijesz mleko, pij ile chcesz
No no dziewczyny bo nam się robi coraz więcej czerwcówek i jeszcze mało która zostanie na lipiec. Ja zerkam na KSD, ale moim zdaniem jakiś nudny ten serial jest. Może ja się nastawiłam, że będzie na bazie książki, która była przezabawna i zupełnie inna. Ja już zjadłam kolację smażony chleb - smak mojego dzieciństwa - późnego (kromki chleba macza się w jajku rozbełtanym i na patelnię z gorącym olejem na jednej stronie kładzie się ser i przekręca przypieka a potem się wcina z ketchupem). Skończyłam raport do pracy więc się cieszę, a jutro muszę pojechać do biura bo obiecałam przygotować kilka osób.