reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Atabe- dobrze, ze nie ma katastrofy- bo nas tu wczoraj wystraszyłaś!
JA nie wiem, czy kiedyś kobietki też miały takie "problemy" w ciąży, bo mam wrażenie ze nam ciągle coś dolega ;)

dokładnie...ja nie wiem jak tu w spokoju przeżyć jeszcze 3 miesiące.... mam nadzije, ze białko nie wzrośnie! dzięki za artykuł- dodałam do ulubionych, ale narazie wole nie czytać;-)

reklama
Alez mnie dzis Pola kopie!!!
Wiecie tak sobie pomyslalam jak bedzie cudownie, gdy zaczniemy rodzic... musimy wyznaczyc kogos aktywnego z pozna data lipcowa porodu bedzie odbieral smsy ze szpitala i informowal tu reszte!!
Kurcze juz 6 dzien czekam na "Ciezarowka przez 9 miesiecy) i "Dzieciozmagania" i za kuriera zaplacilam, alez zdzieraja! Juz sobie powiedzialam, ze nie bede dawac na allegro pozytywnych komentarzy: neutrale albo wcale, jak nie zasluguja to nie dostana!

tweenie dziękuje, ze chciałaś zapytać mamę o te moje wyniki. Nie mam ich jeszcze przy sobie, wię Ci dokładnie nie moge podać...ale dzięki!!!
kama a miałaś dużo tego białka w moczu? dobrze, ze już Ci lepiej!

moje dzisiejsze menu: bułka z nutellą i bananem, delicje, lody kit kat i ziemniaki z ketchupem...masakra:-)

a wiesz ze nie wiem ile tego milam ,tutaj robia tak ze jak ide a wizyte to ginki to najpierw odwiedzam laboratorium ktore jest w tym osrodku tam robia mi badania i wyniki ida prosto do lekarza a ta informuje mnie co i jak,do rak ich nie dostaje:(

moja niunka sie wreszcie obudzila:)

a wiesz ze nie wiem ile tego milam ,tutaj robia tak ze jak ide a wizyte to ginki to najpierw odwiedzam laboratorium ktore jest w tym osrodku tam robia mi badania i wyniki ida prosto do lekarza a ta informuje mnie co i jak,do rak ich nie dostaje:(

moja niunka sie wreszcie obudzila:)

aha, rozumiem:-)

kurde ale mam leniaaaaaaaaa- która mnie zaraziła???;-)

mówią, że mam cukier w normie :) Właśnie wcinam cornego czekoladowego i zagryzam danio waniliowym :D

No widzisz, jak kisielek moze podbić wynik ;)

Alez mnie dzis Pola kopie!!!
Wiecie tak sobie pomyslalam jak bedzie cudownie, gdy zaczniemy rodzic... musimy wyznaczyc kogos aktywnego z pozna data lipcowa porodu bedzie odbieral smsy ze szpitala i informowal tu reszte!!
Kurcze juz 6 dzien czekam na "Ciezarowka przez 9 miesiecy) i "Dzieciozmagania" i za kuriera zaplacilam, alez zdzieraja! Juz sobie powiedzialam, ze nie bede dawac na allegro pozytywnych komentarzy: neutrale albo wcale, jak nie zasluguja to nie dostana!

Mam "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i na początku wydawało mi się fajne, teraz mnie nudzi :( Nie bardzo przystaje do polskiej rzeczywistości, i laska jakaś z kosmosu trochę. Zresztą trochę późno kupujesz, już po półmetku :) Na "Dzieciozmagania" sie nie skuszę po tej ciażowej :)

Tweenie to rozumiem ze glukoza wyszła ok???
Ja oglądałam 2 godziny Majkę w łózku z laptopem-teraz dopiero wstałam hihi
Miluszka cesarkę będe mieć z powodu wzroku-mam wskazania okulistyczne niestety.
Atabe to dobrze,że tego białka jest mało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tweenie to rozumiem ze glukoza wyszła ok???
Ja oglądałam 2 godziny Majkę w łózku z laptopem-teraz dopiero wstałam hihi
Miluszka cesarkę będe mieć z powodu wzroku-mam wskazania okulistyczne niestety.
Atabe to dobrze,że tego białka jest mało.

Moze Ty przedemna sie rozdwoisz :):) Lekarz Ci mowil kiedy bys miala cc ?
Bo ja jakos tydzien przed terminem wiec ok 18 czerwca .

reklama
atabe dobrze ze w miare ok u Ciebie.ulzylo mi

emih
ja w takich sytuacjach mowie o wszystkim mamie a juz ona jako zandarm na bank dopilnuje zebym nie wstawala nawet jak chce :-)

kama
robcie czeste postoje co poltorej godz i 15 minut pochodz-tak czytalam i tam mi lekarz mowil. to ja czekam na ten panienski :-) ;-)

kusska ja czytam w 1 oknie a odpisuje jednoczesnie w 2 oknie :-)

jedyneczka
no jawka ze bedziemy takie pysznosci pily po wykarmieniu-trzymam za slowo. smalczyk to w sloiku z boczkiem i z cebulka "nasze smaki". polecam :-) ps-ja zawsze klame ze zona-bo tak sie czuje, roznic nie widze. piore gotuje w lozeczku chetna ;-) jak zwal tak zwal. powodzenia na wizycie :tak:

mysza
pogoda super faktycznie-ja sie rozebralam i pomykalam w krotkim rekawku. sumptuastika znam tylko 1 utwor "za jeden usmiech twoj"-kojarzy mi sie z pewnymi wakacjami :-)

tiffi dokladnie o tym mowie-te plytki sa ciekawe i niebanalne-a to czesto wazniejsze niz "ladniusie". tez uwazam ze twoje muffiny beda pasowac. 2 ciasto to sernik-1 raz w zyciu mam zamiar zrobic.musze wziac przepis od mamy bo ona robi najlepszy na swiecie :-):tak:

vanilka
no nieeeee. ja was ubije wszystkie za to noszenie i okna i zbytnie wysilki. lezec i odpoczywac i nabierac sil i cialka :-) powtorze po raz kolejny:

NIE WOLNO!!!!!!
emih kochana masz chyba tez za niskie cisnienie jak jedyneczka pisala. ma byc na swieta ponoc duze pogorszenie pogody wiec wszystkie meteoropatki uwazajcie na siebie. jak mozesz to kawke slaba walnij :tak:

atabe przyznaje sie to ja cie leniem zarazilam :-D:-D:-D

bylam na spacerku, zakupilam koc, i andruty i jakis dziwny chleb slowianski na wage ktory b ladnie pachnial ale nic wiecej o nim nie wiem. mam nadzieje ze bedzie jasny bo jem ciemne pieczywo od pol roku i tak niechcacy mogloby mi sie raz wziac jasne ;-) na zakonczenie znow kupilam lody karmalowe z sosem karmelowym i oprzechami z zielonej budki (pyyyyyyycha) i zjadlam w domu czytajac was i popijajac kawke. ide zaraz obiad zrobic=podgrzac w mikrofali

Do góry