reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hej, haj, hello :-)
Wróciłam, zakupiłam po drodze mleko i kakao bo się skończyło, a ja uzależniona :-) Ogólnie rzecz biorąc pogoda zajebjaszcza, a ja muszę sprzątać łazienkę :baffled:
Geperty ładnie to wszystko wyjaśniłaś, ale ja i tak się gubię. Może za parę lat coś wykumam. Póki co rozlicza mnie zakład pracy, więc jako tako z tymi przepisami styczności nie mam. Przyjdzie co do czego to człowiek załapie, bo innej możliwości nie ma :happy2:
I co najlepszego narobiłyście?!?!?! Smalcu mi się zachciało ...
I tego kebaba też bym wsunęła. Nie mam pomysłu na obiad. M pisał, żebym zjadła brokułową, bo jest w lodówce, ale jakoś ... hmmm Te Gazy :-D:-D Od wczoraj z nimi walczę :-D:-D
Wiecie co - pacha mi się spociła, ale jak zawsze tylko jedna :-) Uwielbiam taką pogodę mrrrr

miluszka co do naszego tempa pisania i obiadów to najlepiej się zaopatrz w gotowce:-D

kama ewa pisałam rano louise że może cisnienie słabe bo Stas też późno dzisiaj wstał;-)więc pewnie dzidziole śpią.Mój M ostatnio mówi no nie, najpierw trzy dni jem zurek a potem trzy dni rosół:-Dale mi wybaczył bo za to mam humor jak sobie polatałam po sklepach:-p

no i po pogodzie!!! leje sie z nieba i nici ze spacerku :wściekła/y:
na obiad mam pierogi z truskawkami i smietana, a teraz wypije goraca czekolade bo mnie Mysza nastroila...

Mój M ostatnio mówi no nie, najpierw trzy dni jem zurek a potem trzy dni rosół:-Dale mi wybaczył bo za to mam humor jak sobie polatałam po sklepach:-p

Przynajmniej oszczędność. Ja to taka wybredna się zrobiłam, że nie zjem dwa dni pod rząd tej samej zupy, bo już mi smak przechodzi...
Dzisiaj chyba będzie zupka chińska, o ile zechce mi się po nią pójść...

ja mialam sie za obiad zabrac, ale wzielam grycana waniliowy pojemniczek lodow i zaczelam odpisywac na maile. Nim sie obejrzalam juz bylo po lodach - przyprawilam wiec mieso i wlozylam do lodowki, obiad zrobie blizej 17 jak maz bedzie wracal z pracy :)

zabieram sie za odrabianie strat przedpoludniowych w czytaniu waszych postow.

wróciłąm ze spacerku, fajnie cieplutko, zjadłam lodzika po drodze, niewiedziałam na jaki mam ochote...czy czekoladowy czy owocowy, ale na szczęście był big trio:-D więc wszystkie smaki w jednym

biorę sie za obiadek,bo M za pół godziny będzie

kama co do obiadu to gotuję makaron pióra pół paczki (200g) najlepiej lubię z Lubelli, do tego dodaję usmażonych ok.400g pieczarek, usmażonej kiełbaski podwawelskiej, zioła-bazylia,oregano i całość mieszam z 2-3 łyzeczkami przecieru pomidorowego i gotowe, można też potrzeć na wierzch żółty ser

Co do obiadow to Mysza U mnie dzisiaj podbnie jak u Ciebie -zupka z paczki ale ogorkowa:-D
M ma co jesc z wczoraj malody tez a ,ze ja nie lubie miesa i gotowac mi sie nie chce wiec z paczki walne ..a co tam :happy2:

reklama
Kurde tak ogladac ta Majke ,a ja wrecz nie lubie tego filmu..no nie podchodzi i ta cala Majka :no:

tiffi Ja tam nie chce od nich pomocy ,tylko boli mnie to ,ze M nie moze liczyc na swoich rodzicow ..ojca nie biore pod uwage ale matka ...siedzi we wloszech dama i pierd..ze kasy jej brak .
ja mam takie samo zdanie jak ty. Nie chcę pomocy od teściów (potem by mi wypominali), ale teściowa ma dobrą emeryturę, całą odkłada na konto, a ciągle biadoli, że kasy nie ma. A nic sobie w domu nie ulepszy, nie zmieni, bo po co, ale jakby M kupił jej to byłaby zadowolona
tweenie co do wózka to ten jumper ma krótsza gondolę od x-landera a warior dłuższą 2 cm no tak sprawdzałam na stronie. Jumper mi się podoba, no i cena fajna, będę go rozważać, ale jakoś ten x-lander za mną chodzi (jeździ)
jedyneczka musisz w tym linku wybrać na górze kitchens i piąte zdjęcie. Zjadłabym taki kebab
louise a jakie ciasto będziesz piekła. Zobaczysz muffiny wyjdą super, ja je uwielbiam i sa takie wielkanocne :-) Co do płytek tak to te z trzepaczką i łyżka, ale nie wiem czy akurat ten dekor. Te płytki mają coś w sobie, sama nie wiem czy są ładne czy nie, ale zaciekawiły mnie
emih wysługiwanie się innymi, a realna ocena sytuacji to dwie różne rzeczy :-)
kuska mnie się jeszcze podoba ten dekor w paski na poprzednim zdjęciu do tych płytek. Co do montowania długich postów, ja otwieram sobie odpowiedź w innym okienku czytam i na bieżąco odpisuję, a potem wysyłam

Ja zjadłam mój nieśmiertelny posiłek, dziewczyny ja chyba jestem uzależniona od tych truskawek, Może moja córa będzie miała wstręt do nich, kto wie. Musze jeszcze dokończyć jedną rzecz na kompie do pracy, a tak mi sie nie chce. A do tego coś bym znowu zjadła, tylko co????
Z wózkami mam nadal mętlik, ale moja głowna doradczyni tweenie mnie wspiera :-)

Do góry