reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

eee pewnie ,ze wysoko jeszcze :)

Ja juz uciekam do wanny troche odpoczac hehe :)
pewnie znowu obudze sie w nocy i spac nie bede mogla ..juz chyba 3 dzien tak mam ;/porazka !
dobranoc brzuszki :*

reklama
Vanilka a to szkoda :-(, bo byśmy razem "pochlały" ;-). No ale na panieńskie Kamy będzie się trzeba umówić i zaopatrzyć :tak::-D.

Miluszka też uważam, że wysoko :tak:.

wysoko wysoko masz :)Ja mam chyba jeszcze wyzej ,ale mi się tak podniósł w ciągu ostatniego tygodnia!!
Vanilka ja tez sie budzę w nocy i spac nie mogę buuuuuuuuuuu

Kopnijcie mnie w d..., bo nie ruszę się od lapka, a jeszcze kolacji nie jadłam i M-owi śniadanie do pracy muszę drobić, echhh...

dziewczyny mama mi zadzwoniła, ze odebrała moje wyniki i mam białko w moczu....to chyba nie za dobrze, nie? czy któraś coś wie na ten temat?

kurde no nie dojde ..
ja mialam bialko w moczu w pierwszej ciazy no i ta gestoze wlasnie jak mialam ...nie wiem czy samo bialko w moczu bez innych objawow to jest cos zlego ;/

reklama
Atabe, ja raczej nie jestem z tych straszących, ale tak.. to nie jest dobry wynik :( Kiedy idziesz do lekarza? Bo powinnas jak najszybciej. A co z leukocytami w moczu? Bo jesli są wysokie to moga być nerki...

Miluszka- tak na dobre brzuch się obniża "ksiażkowo" 2 tyg przed porodem- jak poczujesz ze zgaga jakby mija, zaczęłaś prawie normalnie oddychać- zakreślaj w kalendarzu 12-14 dni i rodzisz ;)

Patipaula- zmęczyłam się samym czytaniem ile dziś zrobiłaś i gdzie byłaś... UFFFFFFF

Ostatnia edycja:
Do góry