reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Jedyneczka czasami mi twardnieje i szybko wraca do normy więc to moze normalne, ale ja chyba za dużo chodzę przez ostatnie dni-spróbuję zwolnić.
Wogole mam brzuch tak wysoko i sobie tak mysle ze ja to mzoe odczuwam jako twardnienie ,a moze mi na cos tam uciska-wy tez macie dziewczyny tak wysoko brzuszki??

reklama
ja na poprzedniej wizycie tj. w piątek miałam macicę na poziomie pępka. Wieczorem mam takiego ogromnego baniaka, ale rano jeszcze całkiem zgrabne nic :-D Jak stoję czuję jednak, że mam mało skóry i takie naciągnięte wszystko do granic możliwości :-D

mysza - ja tez na pewno kupie spiworek, zobacze w czy Pola bedzie chciala zasnac, a moze zaden rozek, zaden spiworek tylko body i kocyk (no i pielusia terowa pod glowke? zobaczymy!

dzamena - wezme sobie do serca :)

oj gregorka - uwazaj na siebie i nie przemczaj sie tak, moze czas juz na L4?

Oj Mysza super to ujełas-mi tez jakby skóry brakowało jak stoję i jak chodzę ,wiec może to odczuwam jako twrdnienie-ja tez rano mam w miare zgrabny brzuchol ,a wieczorem to jak w 9 miesiącu wyglądam

emih dzieki skarbie za info,a wylogowuje cie pewnie bo nie zapamietałas loginu
tweenie to u mnie zanikło pewnie z 80%
vanilka jak dzis swietujesz?
swietuje ?
Dzien jak codzien tylko moze wiecej zjadlam ;-)
M kupil mi ciasto ktore uwielbiam .wypilam 2 lampki wina z nim ,a on fazuje sie dalej ale piwkiem ..
ehhh najchetniej bym sie najeb ....za rok pewnie ;-)

jedyneczka o matko :szok:Ty piszesz coraz dluzsze posty :szok:

no wlasnie gdzie nasza buntowniczka Ashika ??

oj vanilka - ja tez bym sie sponiewierala! :] juz 5 miesiecy nic nie pije i nie pale. wszystko dla tej Poli malej, a ona za jakis czas mi powie, spadaj mama, daj na piwo! eh!

tez czuje sie jak slon wieczorami! :)

Vanilka dzień w którym się je więcej niż normalnie - to święto :-D Ja marzę o jakiejś ostrej wyżerce.... Chciałam właśnie na to weselicho do Supcio dziadka się załapać, ale nie wyszło. Jeszcze Kama została:-D I piwa, piwa mi się chce...

reklama
Mysza nooo ja tez bym chetnie sie wbila na kamy naszej wesele :p:p:p
ile jedzenia :):)

A piwo to moja najwieksza zachcianka tej ciazy i wstyd sie przyznac ale tez odliczam dni kiedy wkoncu bede mogla sie normalnie po ludzku wyluzowac z piwkiem i fajeczka !!!

Do góry