reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe - bialko w moczu czesto oznacza problemy z nerkami, ktore w ciazy czesto gorzej pracuja! moze tez oznaczac zapalenie pecherza czy ukladu moczowego - nie boli Cie prz siusianiu albo tyl plecow? Na pewno musisz sie zglosic do lekarza, jesli nie do gina to do internisty!

geperty - [kop w d..] ;)

ja tez zmykam, dobranoc wszystkim.
Ciesze sie, ze u was zagoscilam!

reklama
Atabe, ja raczej nie jestem z tych straszących, ale tak.. to nie jest dobry wynik :( Kiedy idziesz do lekarza? Bo powinnas jak najszybciej. A co z leukocytami w moczu? Bo jesli są wysokie to moga być nerki...

kurna....nie wiem jak inne rzeczy. bo nie mam wyników przy sobie- a na wizytę idę 6 kwietnia.

oj atabe - tez nie jestem straszaca, ale jak gina masz na 6 kwietnia dopiero, to sie umow jeszcze w tym tygodniu do internisty, mozliwe, ze nie obejdzie sie bez wizyty u urologa. Nie mialas wczesniej problemow z nerkami albo ukladem moczowym?

miluszka brzuszek masz ładny i wysoko, a opada dopiero przed porodem;-)

dziewuszki, ja też się już zbieram stąd, choć cięzko mi to idzie:-p patrzę jeszcze na szymona majewskiego i idę spać:-) do jutra, dobrej nocki

zdradzaniem sobie sposobow, mam jednak nadzieje, ze tak naprawde bedziemy mialy pokarm kruszyny wszystko z nas wyssaja i po 5 miesiacach bedziemy znow takie same.
Ja jeszcze sie tylko modle by roztsepy sie nie pojawily, smaruje si epilnie raz dziennie mustella albo pharamceris - w zaleznosci co w promocji to kupuje :) mam nadzieje, ze wydawanie kroci na te balsamy sie oplaci....
zastanawiam sie jeszcze nad chusta. Jakie sa wasze opinie?
Miluszka- ja również mam taką nadzieję- to raz, bo po pierwszej ciąży mi się udało schudnąć 23kg w 3-5 miesięcy. Co do rozstępów- uważam że to sprawa głównie dziedziczna- z obserwacji tak uważam :tak: I jesli genetycznie masz słabsza tkankę łączną to nic ci nie pomoże nawet to że niewiele przytyłaś.. Ale jest dobra wiadomość- jak mama nie miała to zapewne ty używając samej oliwki- mieć nie będziesz...

Co do chust- miałam, polecam szczerze! Ale tez nie nosidełko. Zwykłą chustę, zwykłą albo wiązaną. Ja miałam zwykłą: teraz kupuje kolejną...
Polecam tę stronkę, są różne- ja miałam tę i mała spała w niej anwet jak gary myłam :)
http://www.chusta.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=29

Atabe: idź, proszę CIę choć do internisty w tym tyg bo zbiałkiem nie ma żartów. Kiedys jak miałam to odrazu chcieli mnie ciąć sądząc że to wyrostek, więc... to może byc wiele "rzeczy... a cały tydzień w tej sytuacji... a ty skarżyłaś się na nerki z tego co pamiętam... :-(

Ostatnia edycja:
jutro zadzwonie do gina, najgorsze, ze wyniki będe miała dopiero w święta, bo są u moich rodziców- i jak tu iść do lekarza z wynikami widmo :baffled:
dzięki dziewczyny za pomoc. A czy któraś z was miała to białko w moczu w czasie ciąży? co wam wtedy robili?

Atabe... W ciąży nie miałam, ale dwa razy bez i zawsze kończyło się szpitalem- niestety :( Ale zależy ile masz... Może niech rodzice zrobią choć zdjęcie telefonem, zeskanują, zrobią zdjęcie aparatem i CI mailem wyslą- to zawsze coś, a lekarz nie zbagatelizuje Twojego stanu zdrowia tylko dlatego ze oryginalnego wydruku nie masz

reklama
Atabe: przeczytaj proszę:
Nieprawidłowy wynik badania ogólnego moczu w ciąży. - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie.

Do góry