_louise_
Fanka BB :)
tiffi dzieki za przepis--to juz wiem co bedzie na Swieta-muffiny i sernik :-) wiesz co ze faktycznie Ci znajomi to sie troche nie teges zachowali-sami zapraszaja to powinni stawiac oni a najlepszym rozwiazaniem jest placenie kazdy za siebie-w koncu to nie zadna okazja z Waszej strony zebyscie ich sponsorowali. no chyba ze na wasza wyrazna prosbe by sie to odbylo...nie dziwie Ci sie ze sie wkurzylas-ja tez bym sie wkurzyla. co do plytek to te sa b fajne z tym czerwonym. a moze sprobuj kontrastowo czarny z bialym? mnie sie to zestawienie b podoba i jest zawsze na czasie jak to kontrast czern/biel-a z tego co mowilas-ma to byc lazienka tak typu ze czasem dla gosci-moze byc ciekawie
tweenie-spokojnie dentysta nie gryzie :-) co najwyzej Ty mozesz ja/jego ugryzc :-)
kusska ja tez nie mam firanek. niestety. ale to sprezyna mojego M byla. on sie cieszy bo nigdy nie chcial firanek i teraz mega szczesliwy w przeciwienstwie do mnie. ale dobrze, ze te co masz to chociaz system bezpiecznego wieszania dla ciezarnych posiadaja ;-) na opuchlizne pomaga jeszcze zielona herbata no i kawa-to dla tych co nie maja problemow ze zbyt wysokim cisnieniem. no i pic nie mniej i nie wiecej niz poltora litra wody dziennie-tak czytalam ale czy to prawda nie wiem.piwko potraktuj jak lekarstwo-czasem tez sa niedobre. ale to tylko dorazny sposob-codziennie sie nie da pic piwa :-)
atabe nic nie slyszalam o tej ksiazce-sprobuj moze na necie opinii poszukac
miluszka witaj :-) a czy hashimoto to cos z tarczyca? bo tak mi sie kojarzy...
tweenie-spokojnie dentysta nie gryzie :-) co najwyzej Ty mozesz ja/jego ugryzc :-)
kusska ja tez nie mam firanek. niestety. ale to sprezyna mojego M byla. on sie cieszy bo nigdy nie chcial firanek i teraz mega szczesliwy w przeciwienstwie do mnie. ale dobrze, ze te co masz to chociaz system bezpiecznego wieszania dla ciezarnych posiadaja ;-) na opuchlizne pomaga jeszcze zielona herbata no i kawa-to dla tych co nie maja problemow ze zbyt wysokim cisnieniem. no i pic nie mniej i nie wiecej niz poltora litra wody dziennie-tak czytalam ale czy to prawda nie wiem.piwko potraktuj jak lekarstwo-czasem tez sa niedobre. ale to tylko dorazny sposob-codziennie sie nie da pic piwa :-)
atabe nic nie slyszalam o tej ksiazce-sprobuj moze na necie opinii poszukac
miluszka witaj :-) a czy hashimoto to cos z tarczyca? bo tak mi sie kojarzy...
Ostatnia edycja: