reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej dziewczynki,

Madzik
, ja też muszę do ludzi od czasu do czasu, zdecydowanie...

Emih, ja wiedziałam o tych skutkach ubocznych, bo mi lekarz powiedział, ale podobno w większości przypadków po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja.

My już po śniadanku,k M zrobił naleśniki z nutellą.

reklama
Cześć dziewczyny...

WIosna zajrzała jeden dzień przez okno i okrutnie zniknęła- to niesprawiedliwe!
Miałam ciężką noc, kurcze, zaczynam się trochę bać. Nie wiem jak to opisać- macie coś takiego że czujecie takie jakby szczypanie, kłucie szyjki macicy (to chyba szyjka) odczucie jakby gdzieś głęboko w odbycie czy jak?! Ale dziś się aż budziłam z tego "kłucia"...
Dziś znów mam pomysł aby tylko wypoczywać, czuję że jednak nie ma przelewek...
A ciasto? nie piekłam... ale M kupił wczoraj taką czekoladową babę u Sowy- matko jedyna!- chyba z pół zjadłam taka smaczna i taką ochotę miałam! :)
Ps. Tiffi- nie mogę mieć babmbusa bo to deska, a ja mam ogrzewanie podłogowe na parterze i muszę mieć albo płytki (tez w salonie nie chcę tego "chłodu") albo cienkie panele i naprawdę mam mega problem. Zarysowania pół biedy, jak jest twarde- da radę ale ten wiecznie widoczny kurz i sierść... Mam naprawdę nie lada dylemat :/
Agatha- moja siostra mówiła że "naćpana" chodziła z jakieś 2-3 tyg po tych lekach...

Miłej "niedzieli z palmą" dziewczyny!

Ja już zjadłam bułeczkę na słodko :)
Bożę ja też sie stresuje przez te twardnienia brzucha-też mam czasami ,a le zaraz szybko mijają i mój lekarz powiedział,że to jest całkowicie normlane ale ja już sama nie wiem.Za 2 tyg wypytam się dokładniej.
Emih wypoczywaj,wypoczywaj-ja to akurat dużo poleguję, bo gdzieś wyczytałam że od 7 miesiąca powinno się 2-3 godziny w ciągu dnia leżeć.
Agatha ja też słyszałam ,ze po tym leku są kołatania serca i że dają jakiś lek osłonowy do niego: Isoptin czy coś takiego-mam nadzieję,że Ty się przyzwyczaisz i będzie ok

witam:-)

wczoraj bez pożegnania, bo padłam o 19:-) a od 3, kiedy piesio obudził mnie znowu rzygankiem:-( do 6 nie spałam-to chyba już tak będzie:-(

agatha super tapety- mój gust:-)nowoczesnie i z klasą
madzik fajnie, że imprezka udana
emih to trzeba odpoczywać i polegiwać więcej:-)

u mnie z jedzeniem problemu nie ma, poza tym, że codziennie jem kanapki z żółtym serem i pomidorem, no i dzień bez dużego ciacha-dniem straconym:-D

hej hej:-)
matko jak mnie nogi bolą...
no to ide was nadrobić, bo nic nie wiem...
mój wyjazd udany, zamówiłam sobie komplet pościeli dla malej, okazało się też że moja ciotka ma łóżeczko na zbyciu- więc chyba skorzystamy i przynajmniej jakiś wydatek nam odejdzie!!!
musze wózek wybrać no i imie:-D:-D jakoś tak się wszyscy dziwią, ze jeszcze mała nie ma imienia...
Na wage nie wchodze, bo wiadomo co się robi jak się jedzie do mamy:-)
hehe a teraz jeszcze święta i we wtorek po świętach ważenie u gina:-D to sobie wybrał termin...
miłego dnia

No i upolowałam sałatę, pomidorka, ogóreczka i świeże bułeczki :-) już mam herbatkę i będę wcinać śniadanko ;-)
A na deser mam delicje i czekoladę Milki :-D:-D

emih ja mam takie kłucia i właśnie nie wiem co to może być....
agatha trzymam kciuki za Ciebie-zwolnij i odpocznij:-)
louisie ale ci dobrze, tak Cię wszyscy dokarmiają:-p ale ja też z wczorajszej imprezki wróciłam z kawałkiem sernika i sałatka;-)

a co do włosów-byłam w piątek u fryzjera, zrobiłam sobie pasemka i wycieniowałam. Ja miałam baaardzo długo dłuuugie włosy- gdzieś do pasa, ale w grudniu obciełam i nie żałuje- jest mi lżej po prostu!!!

też was tak bolą te nogi???

dzień dobry !!!
U nas ładnie słoneczko świeci, ale ponoć później ma padać. Nieważne ;-) Ważne, że dzisiaj siedzę z misiaczkiem kochanym. Później idziemy do kościoła, a teraz jeszcze będziemy poprawiać ściany. W wielkim tygodniu czeka nas mycie okien. Sąsiedzi nas wyklną, doniosą do Księdza :-D A mnie to... pip pip I tak nikt mnie tu nie zna :-)
Miłego dnia brzuchatki ;-)

Cześć dziewczyny...

WIosna zajrzała jeden dzień przez okno i okrutnie zniknęła- to niesprawiedliwe!
Miałam ciężką noc, kurcze, zaczynam się trochę bać. Nie wiem jak to opisać- macie coś takiego że czujecie takie jakby szczypanie, kłucie szyjki macicy (to chyba szyjka) odczucie jakby gdzieś głęboko w odbycie czy jak?! Ale dziś się aż budziłam z tego "kłucia"...
Dziś znów mam pomysł aby tylko wypoczywać, czuję że jednak nie ma przelewek...
A ciasto? nie piekłam... ale M kupił wczoraj taką czekoladową babę u Sowy- matko jedyna!- chyba z pół zjadłam taka smaczna i taką ochotę miałam! :)
Ps. Tiffi- nie mogę mieć babmbusa bo to deska, a ja mam ogrzewanie podłogowe na parterze i muszę mieć albo płytki (tez w salonie nie chcę tego "chłodu") albo cienkie panele i naprawdę mam mega problem. Zarysowania pół biedy, jak jest twarde- da radę ale ten wiecznie widoczny kurz i sierść... Mam naprawdę nie lada dylemat :/
Agatha- moja siostra mówiła że "naćpana" chodziła z jakieś 2-3 tyg po tych lekach...

Miłej "niedzieli z palmą" dziewczyny!

jeny ja mam to samo;/
co jest?;/
ja wogle od kilku dni mam jakis lek bo tak mi ciezko zaczyna byc wraz z wejsciem w 7 miesiac;/ co to bedzie potem...

atabe ja wczoraj pochodzilam duzo i wieczorem musialam moczyc nogi w misce w cieplej wodzie i soli...
w nocy spac nie moglam bo tak mnie bolaly;/

witam wogle niedzielnie:)

reklama
witam się niedzielnie:-)

teraz zjadłam śniadanko i mykam spowrotem do łóżeczka poleżeć jeszcze pod kołderką:-)

tiffi naprawdę...truskawkowa dziewczyna:-) ja robię muffinki ze snikersami,czekoladą, orzechami, takie bardzo nadziane

tweenie mój M tez uwielbia czyścić, pucować i ogólnie bawić się przy autach, a to jakieś światełka zrobi,a to jakieś listwy srebrne zamontuje, myje oczywiście co chwile, to jego druga miłość :))

emih a kiedy idziesz do swojego gina? moze sobie przyśpieszysz termin żeby zbadać co to się dzieje?
odpoczywaj jak najwięcej kochana:tak:

Do góry