Witam niedzielnie, własnie wstałam
mysza faktycznie źle jak tak nikogo znajomego nie ma w pobliżu. Ale niedługo będziesz miała towarzystko, truchę krzykliwe ale zawsze
ewelad dobrze że glukoza ok a z hemoglobiną to ciężko bywa zwłaszcza pod koniec ciąży, taż się boję co mi wyjdzie jak w poniedziałek wynili odbiore
ale dobrze się czujesz?le masz hemoglobiny?bo ja taka energiczniejsza od tygodnia wraz z nastaniem wiosny chyba i mam nadzieję że nie jest tak źle z wynikami
magdzia nie wiem co to może być
kama ja miałam wczoraj placuszki ale po węgiersku;-)
tiffi mi się podoba bambusik, zresztą jak wlazłam na alejke z naturalnymi podłogami to mnie zachwyt ogarnął i teraz mi się żaden panel nie podoba a na ten czas wyjścia nie mam:-
-p
agatha ale super te tapety teraz sama zAczynam się nad tapeta zastanawiać
zwłaszcza ta z pierwszego linka mnie ujęła
wogóle to wybierasz niebanalne kolory, będzie super;-)
emih to poleguj ile się da, ja zrobie obiadek i myk do wyra bo w sumie cały tydziń latałam i jutro znów lece znów za podłogą, okienka zamówić i może poszukam jeszcze innych mebli
gres jasny polerowany miałam w kuchni, średnio praktyczna sprawa
ciemne zaś miałam w sypialni - tu się takie sprawdziły ;-)
mysza he he mój też jęzor wywala jak coś robi:-)
emih można drewno na ogrzewaniu podłogowym wodnym tylko nie wszystkie gatuki sa polecane, trzeba uzywać specjalnych klei no i aby deska nie była zbyt gruba bo straty ciepła są wtedy duże. Ja w przyszłości też będę miała podłogowe na dole i planuję deskę drewnianą ;-)w mnie tak wczoraj szczykało w szyjce jakby igiełką ktoś tam kłuł od wewnątrz, raz na 3-4 tyg. tak mam
ewelad piesiowi całkiem nie przeszło czytam?
atabe he he ja na szczęście przed świętami do ginka idę
Vanilka to miłej zabawy:-)
U mnie z nogami oki ale przekręcać się już nie tak łatwo i posapuje przy tym co M bardzo bawi
Ja dziś rosołek i placuszki znów po węgiersku.