reklama
perla2212
Fanka BB :)
cze dziewczyny i milego dnia zycze!
Jedyneczka, Tweenie jesli chodzi o No-Spe to trzeba z nia ostroznie na dluzsza mete (nie mowie ze doraznie) bo pojawil sie taki termin jak "Zespol Dzieci Ponospowych" (obnizone napiecie miesniowe) i dziecko moze (nie musi) miec potem problem z uchwyceniem piersi czy prawidlowa wymowa... ale oczywiscie lekarz jak przepisuje to wie co robi!
Jedyneczka, Tweenie jesli chodzi o No-Spe to trzeba z nia ostroznie na dluzsza mete (nie mowie ze doraznie) bo pojawil sie taki termin jak "Zespol Dzieci Ponospowych" (obnizone napiecie miesniowe) i dziecko moze (nie musi) miec potem problem z uchwyceniem piersi czy prawidlowa wymowa... ale oczywiscie lekarz jak przepisuje to wie co robi!
perla2212
cze Vanilka niewiem czy masz w poblizu sklep "Sainsbury", ale jakby co wszystkie produkty dla dzieci sa teraz 33% tansze... my dzis ruszamy na zakupy!Ja tez sie witam
kurcze co z Mammi, Dzamena i Asienka?????????????
A mam blisko ..cze Vanilka niewiem czy masz w poblizu sklep "Sainsbury", ale jakby co wszystkie produkty dla dzieci sa teraz 33% tansze... my dzis ruszamy na zakupy!
a tam jest cos ciekawego dla dzieci ??
perla2212
takie *******ki jak pieluchy, chusteczki nawilzane, smoczki, butelki i tego typu akcesoria...A mam blisko ..
a tam jest cos ciekawego dla dzieci ??
tu masz linka Sainsbury's online groceries
_louise_
cze Vanilka niewiem czy masz w poblizu sklep "Sainsbury", ale jakby co wszystkie produkty dla dzieci sa teraz 33% tansze... my dzis ruszamy na zakupy!
dzamena to sie odzywa czasem, nawet niedawno cos pisala. ale mammi i asienka to faktycznie...
dajcie jakis znak zycia dziewczyny
_Ewcik_
kurcze co Asienka?????????????
no ja też się martwię, szkoda, że nikt nie ma z nią kontaktu:-(
M
madzik1980
Gość
ja zaraz wybywam na ławeczkę
No własnie Mammi i Asienka meldować się!!
Louise cała instalacja w tym domu poszła-wszytskie rury-grzalismy tam w zimie, ale tylko tak troszkę widocznie to nie wystarczyło-trzeba kuć całą łazienkę i w kuchni kafelki-a wszytsko ma dopiero rok ,więc tym bardziej szkoda -no i nie będe mogła tam teraz jeżdzić na weeekndy , a tak się cieszyłam-zła jestem brrrrrrrrrrrr
Perla fajny ten sklepik-no i fajna promocja-szkoda,że u nas takiej nigdzie nie ma
No własnie Mammi i Asienka meldować się!!
Louise cała instalacja w tym domu poszła-wszytskie rury-grzalismy tam w zimie, ale tylko tak troszkę widocznie to nie wystarczyło-trzeba kuć całą łazienkę i w kuchni kafelki-a wszytsko ma dopiero rok ,więc tym bardziej szkoda -no i nie będe mogła tam teraz jeżdzić na weeekndy , a tak się cieszyłam-zła jestem brrrrrrrrrrrr
Perla fajny ten sklepik-no i fajna promocja-szkoda,że u nas takiej nigdzie nie ma
reklama