reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ashika KSD to serial na tvn -klub szalonych dziewic,powinnas w dupe dostac za to ze tak sie narazasz ja wiem ze nieraz trudno patrzec na bur..l szczególnie podczas remontu ale daj na luz troche ,a teraz lez i odpoczywaj
kama no to zobaczymy jak im te zakłady wyjda
jedyneczka na pewno dostane od ciebie opir..l za to drazenie tematu co do maja ,no ale trudno sama zaczełas

reklama
Chciałabym zrobić coś takiego, też mam skosy, tylko okno z balkonem mam na bocznej ścianie i nie mam okien dachowych...
pokój dzienny cd2 - Pok
pokój dzienny cd. - Pok
ja mam bardzo jasny pokój , więc u mnie pewnie będzie więcej ciemnych, czekoladowych dodatków i podłoga ciut ciemniejsza, a i nad tapetą się troszkę inną zastanawiam, ale nie na całą ścianę tylko na jej środkową część. A tak w ogóle to budżet bardzo ograniczony na razie. Więc teraz pomalujemy, panele założymy, karnisz kupimy i żyrandol, wstawimy stare dwie kanapy-tylko narzuty jasne na nie założę, stoliczek,tv, kwiatki i na razie będzie oki, a jak zaoszczędzimy kaskę to meble wymienimy na nowe a przyszłościowo chcę żeby mój pokój dzienny podobnie wyglądał jak na tych zdjęciach:-D

Ja też oglądam Ksd :))
Kama a mi się wydaje,że dziewczynka się ukrywa-no zobaczymy !!
Ashika odpoczywaj i tyle.
Idę na śniadanko bo mi burczy w brzuchu hihi

hejka! :-)
wstałam o 8 i wypatruje od rana kontenera bo ma przyjechać dzis na osiedle i pewnie się wsyzscy sąsiedzi rzucą i zaraz pełny będzie

kama ja myślę ze chłopak:tak: oby Ci pokazał co ma między nózkami, albo czego nie ma jak dziewczynka:-)

jedyneczka no co to w tym maju, ja ciekawska jestem :-)

madzia a do jakiego fryzjera chodzisz? ja sie zapisze chyba do Złotego Studia, lubię tam chodzić

aniu bardzo ladne kolorki na scianach u nas w dziennym tez kroluja brazy i beze.ogolnie bardzo mi sie podoba ten pokoik.
wkleje fotki naszego pokoju,moze podpowiem jakos,chociaz my skosow nie mamy:)kanapy czekaja na wymiane bo te to juz przezytki:)marzy mi sie jasny naroznik ale nie wiem czy to dobry pomysl przy malym dziecku;-)pomyslimy jeszcze nad tym.

emih biedna z tymi chorobskami jestes....no nie chca sie france od was odczepic...i jeszcze jedna franca dodatkowa i najwieksza ROWNIEZ NIE CHCE SIE ODCZEPIC....:-( ale Ci fajnie ze tak malutko wazysz...ja jutro wizyta i az sie boje wazenia

ewelad a wlasnie powiedz mi jak Ty wyegzekwowalas bezkolejkowe obsluzenie przy kasie? chodzi mi w sensie jak oni to rozwiazuja z wozkami juz ustawionymi innych ludzi i wylozonym przez nich towarem na ta tasme przy kasie. czy to sie mowi ze ty w ciazy i ma cie obsluzyc i jak to wtedy idzie? oni zbieraja te swoje rzeczy ?i jak sie przecisnac z wozkiiem jak kolejka jest?wlasnie to mnie zastanawia bo do uzywanej kasy jeszcze nie stalam-teraz to dopiero otworzyla dla mnie...

kasik za wieszanie firanek powinnas lanie dostac ale ja w sumie rowniez za mycie okien...wiem jak to latwo mowic komus a samemu sie tez stosowac trudniej...

agatha bajerowac to my a nie nas :-) widzialam Cie i wygladasz swietnie :-) hihihi-rozbawilas mnie tym wytresowaniem M w kwestii "czy" jest obiad a nie co na obiad :-)

ja tez ksiazeczki juz od dawna nie mam i nie uzywam-paskow z wyplata tez nie dostaje. juz od paru lat posluguje sie tylko i wylacznie karta czipowa i jak do tej pory nigdy nie bylo z tym problemu bo wszyscy i wszedzie mnie obslugiwali na ta karte. natomiast moj M 3 miesiace temu nie mogl dostac zwolnienia od lekarza bez ksiazeczki. musial jechac do domu i szukac a potem do zakladu i podbic. ja nie wiem nawet gdzie jest moja wiec niech ode mnie nie żądają tej ksiazeczki bo ich smiechem zabije-po cos te karty sa-sami je wymyslili.ehhhh-brak slow

jedyneczka to ladna z Ciebie dupencja jak faceci nawet w ciazy Ci zyc nie daja ;-) :-) nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie byloby to mile-troche podbudowuje ego hihihi ;-) na mnie jak ktos sie popatrzy to od jakiegos miesiaca spojrzenie kieruje od razu na brzuch i w tyl zwrot :-( nasze autko wymyl misiek w zeszlym tygodniu i wysprzatal w srodku piknie ;-)

tweenie
wspolczuje burackiego zachowania faceta..sama to czasem przerabiam wiec wiem jak to boli. ale od czasu ciazy przestalam spuszczac glowe tylko sama staje sie przykra a czesto nawet opierd...le. najlepiej olac...powodzenia na wizycie. a krew tez leci z nosa czesto i z dziasel ale pod kontrola wszystko

patipaula
zdrowiej i jak nie musisz myc okien to radosnie korzystaj z tej dyspensy :-) ;-)

tiffi
wiem o czym mowisz z ta niemoznoscia zrobienia w domku wszystkiego jak sie chce...jest to troche frustrujace-ale ja np poszlam na pare kompromisow (czesc zgnilych ;-)) i musi byc jak jest choc wolalabym inaczej.ps-tez mam niskie ciscnienie bardzo.
mnie tez nudzi KSD (2 razy probowalam ogladac i 2 razy zasnelam) a wrecz dziala mi na system-te kobity sa tak sztuczne i nienaturalne ze az to razi. nikt tak nie rozmawia i sie nie zachowuje a jak tak to wspolczuje :-)

ashika
ciesze sie bardzo ze u Ciebie tez juz remont na finiszu-ooooo taaaaaak....mile uczucie :-) nawet to sprzatanie nie jest tragiczne jak juz jest ladnie w domu :-)

kama
co Ty wyprawiasz???!!! masz odpoczywac-sprzatanie/szafa nie zajac, nie ucieknie i co mozesz zrobic dzis zrob jutro :-) powodzenia na wizycie- i niech bejbik pokaze klejnoty/kaske. stawiam na to pierwsze, podobnie jak dzamena ;-) :-)

ania pestka
super ze masz juz pomysl-to 3/4 sukcesu wg mnie :-) reszta juz idzie z gorki

ashika nastepna co sie na lanie kwalifikuje-NIE WOLNO!!!!!! i jeszdze raz: nie wolno!!!!

gregorka
ja wiem ze nie powinnysmy sie przemeczac ale...no wlasnie-zawsze sie jakies "ale" znajdzie a potem moze byc placz...tylko ze jak czlowiek jest w amoku sprzatania to sie zapomina...

madzik
to wklej foteczke po fryzjerze i zycze ladnej fryzurki i kolorku. a po remoncie/sprzataniu obiecuje ze przyjmuje Twoja taktyke i NAPRAWDE sie bede oszczedzac ;-) :-)

u mnie juz byla mamusia i przyniosla obiadek w sloiku-pyyyyyycha kotlety mielone i zioemniaczki juz ugotowane i zupa pomidorowa z ryzem-mniaaaaaam. jednak mama to mama :-) po wczorajszym spagetti ze sloika (porcja 2osobowa to jak dla mnie ledwo posilek dla 1 osoby) i "cordon bleu" (hamburger w panierce z serem-chyba topionym- w srodku) z torebki mam dosc gotowych dan. wiem ze ludzie tak jedza niektorzy caly czas ale to jest na raz ewentualnie. nie umiem tak jesc :-( a wczoraj pozarlam na kolacje truskawki ze smietana-byly bossssssssskie. mam jeszcze pare na dzis. kto by to pomyslal ze kiedys bedzie sie jadlo truskawki w marcu...wstaje pod pryche i ide na zakupy-moze jakies spodnie kupie i na spacer

reklama
ania pestka ladnie bardzo bedzie :-)

kama super pokoik macie-b mi sie podoba. lubie duza przestrzen i malo mebli-u nas tez jest na tej zasadzie, choc kolorystyka inna

Do góry