reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam sie z samiutkiego rana:)

jak widac znowu spac nie moge,chyba stresuje sie dzisiejszym usg,bo nawet takie p i e r d o l y mi sie snily ze szok,do tego M dzisiaj pierwszy raz motorem do pracy jechal wiec czekam az zadzwoni ze caly i zdrow.
przepraszam ze tak wczoraj zniklam bez pozegnania,robilam obiad,pozniej dalam sie w sprzatanie a pozniej jechalam po sukienke do krawcowej i po drodze z M do znajomych bo chca remontowac taras a moj M niczym zlota raczka ma tym nadzorowac :)wrocilismy przed 22 i padlam jak dluga:)a pomyslec ze mam wypoczywac:)tatko ulotnil sie na kilka dni do brata,wiec ja dalej bede sie nudzic,chociaz w planach mam rentgen mojej szafy bo miliony tam rzeczy ktorych nie nosze a miejsca w niej coraz mniej.

reklama
Cześć dziewczynki!
O poranku witam się i ja.
Kama - rentgen szafy - też muszę go zrobić i to będzie chyba plan na dziś, no i oczywiście wiosenny spacerek :)
Miłego dzionka Wam życzę

czsc dziewczynki widze ze oprócz kamy to narazie sobie smacznie spicie,ja juz wyprawiłam meza do pracy a dziecie do szkoły,drugie testuje mój próg wytrzymałosci psychicznej ,mógłby isc juz do przedszkola bo mnie dzis doprowadzi do granic ,kama nie martw sie na usg na bank wszystko bedzie dobrze wiec sie nie nakrecaj
miłego dnia dziewczyny a dzis wizytujace powodzenia

dzameno ja tam wierze ze bedzie dobrze ale zawsze to jakis strach jest,poza tym musze no pogadac z tym moim lokatorem zeby pokazal co tam chowa miedzy nogami bo chyba oszaleje:/

I ja się witam z rana:-D Mam dobry humor choć nie śpię praktycznie od 4 godziny, M pojechał do pracy a ja zasnąć nie mogłam...może podrzemałam z pół godziny a synek postanowił wstać o 6 i już wołał
"JE i Pi" tzn.śniadanko w jego języku:-D
A ja wczoraj szukałam inspiracji na pokój i chyba już mam:tak: Tylko jeszcze muszę sobie narysować wszystko i M przedstawić mój pomysł...ale myślę, że się zgodzi:tak:
Miłego dnia dla wszystkich:-D

czesc mamuski :-)
melduje ze wstalam. dzis mam troche wolniejszy dzien bo wczoraj znow przesadzilam z porzadkami i brzuszek bolal i krzyz/rwa. ide was troszke poczytac

dzameno ja tam wierze ze bedzie dobrze ale zawsze to jakis strach jest,poza tym musze no pogadac z tym moim lokatorem zeby pokazal co tam chowa miedzy nogami bo chyba oszaleje:/
Kama - trzymam kciuki za wizytę, no i żeby Maleństwo odkryło kim jest (chyba już jako jedna z nielicznych nie wiesz, kto mieszka w Twoim brzuszku)

A ja wczoraj szukałam inspiracji na pokój i chyba już mam:tak: Tylko jeszcze muszę sobie narysować wszystko i M przedstawić mój pomysł...ale myślę, że się zgodzi:tak:
Miłego dnia dla wszystkich:-D
Ania_pestka - super, że znalazłaś inspirację, a pochwalisz się? bo ja szukam i szukam, i nic... :(

aniu w takim razie i my czekamy na przedstawienie twojego pomslu:)

jedyneczko jedyneczko a moze tak po tylku za te porzadki co?;-)

gregorka ja to juz chyba nawet ta ostatnia niewiedzaca jestem:zawstydzona/y:

reklama
ania pestka znam to je i pi chociaz u mojego to szybciej to picie bo z jedzeniem to róznie bywa,humorek masz dobry moze dlatego ze w koncu wiosna do nas przyszła.
kamuś jak dla mnie to ty tam chłopczyka chowasz ,niewiem zobaczymy czy sie sprawdzi to moje przeczucie z reszta ,to nie jest chyba najwazniejsze jaka płec.dawaj znac zaraz po powrocie na chate
emih bidulko z tymi chorobami ,normalnie sie do Ciebie jakies gó..o doczepiło musisz bardziej o siebie zadbac i mniej stresu ,wiem ze ci ciezko ale musisz ,Kasik tez chory na gardło? no wcale mnie to nie dziwi mój mały na to samo podobno teraz jakis paskudny wirus panuje.
jedyneczka pipko grochowa co to znaczy ze w maju i moze? dawaj tu zaraz relacje z tego moze w maju ,a nie sie ukrywasz,a z tego adoratora to sie usmiałam ,ale fajnie ja tez tak bym chciała no ale co zrobic jak jakos im sie nie chce na mnie nawet patrzec

Do góry