reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ello

laseczki a co to KSD?

tiffi nic dziwnego ze o 9 sie umowily male dzieci rzadko spia rano dlugo, ja niestety zaliczam sie do tych mam wczesnych bardzo dzieci synek teraz dopiero dosypia do 7 czasami 7,30 wstaje dopiero :-) a i wcale nie pomaga zmeczenie go czy poznijesze polozenie spac i tak wstanie o 7 tylko bedzie mial bardzo kiepski humor

kama ostatni beda pierwszymi :-) powodzenia

Oberwalam w nocy za swoje M nic nie wie na szczescie, gin to by mi pewnie wtlukl. Sprzatalam wczoraj przedpokoj a tam jeszcze lezy worek zaprawy bo za duzo bylo worek kleju i plytki co zostaly bo jakos panu podloga byla laskawsza i ie trzeba bylo duzo docinac to poprzesuwalam zeby i tam odkurzyc, efekt nocny harcow przedpokojowych do przewidzenia :zawstydzona/y: ale glupia baba z zaciazonym mozgiem nie pomyslala oczywiscie i zastanawiam sie czy do porodu zdaze sie nauczyc ze mi nic nei wolno a jeszcze szafy u synka poprzesuwalam w pokoju bo przeciez nie sa takie ciezkie. Dobrze ze dzis dzien zaczyna sie o 12 to leze z noga w gorze bo strajkuje mi :-(

Milego dzionka brzuchatki :-)

reklama
witam :)

lecę zaraz do gina na wizytę, znowu 2 godz w kolejce trzeba będzie poczekać, a potem jeszcze do pracodawcy l4 dostarczyć....
Znowu obudziłam się z lejącą się krwią z nosa, jak przestało poszłam na szybki prysznic i znowu zaczęło. Masakra jakaś, nigdy mi krew nie leciała z nosa, a teraz fontanna. Czy to ciążowe, czy mi płytki tak poleciały?
Bo o dziąsłach to ja już nawet nie wspomnę - tylko dotknę szczoteczką i już wiadrami można krew łapać. czasem sama z siebie zaczyna lecieć, nawet jak nic przy zębach nie robię. Też tak macie?

czy ja tutaj cos o slubie przeczytalam?!jedyneczko pochwal no sie tutaj a nie owijaj w bawelne.

dzamena ja tez czuje ze to chlopak,zobaczymy czy sie sprawdzi u mnie w pracy to nawet zaklady polecialy:)

witam :)

lecę zaraz do gina na wizytę, znowu 2 godz w kolejce trzeba będzie poczekać, a potem jeszcze do pracodawcy l4 dostarczyć....
Znowu obudziłam się z lejącą się krwią z nosa, jak przestało poszłam na szybki prysznic i znowu zaczęło. Masakra jakaś, nigdy mi krew nie leciała z nosa, a teraz fontanna. Czy to ciążowe, czy mi płytki tak poleciały?
Bo o dziąsłach to ja już nawet nie wspomnę - tylko dotknę szczoteczką i już wiadrami można krew łapać. czasem sama z siebie zaczyna lecieć, nawet jak nic przy zębach nie robię. Też tak macie?

mnie tylko dziasla krwawia przy szczotkowaniu,zapytaj dzisiaj gina,moze rzeczywiscieplytki ci tak polecialy:/

gregorka ja to juz chyba nawet ta ostatnia niewiedzaca jestem:zawstydzona/y:
Kama - a o której idziesz na usg? Będziemy miały kciuki mocno zaciśnięte.

Ashika, Louise - a co to za ciężkie sprzątania? Musimy na siebie uważać (chociaż nie ukrywam, że mój "zaciążony mózg" też czasami o tym zapomina, eh...)

Witajcie
Ja dzisiaj na 12 zmykam do fryzjera :)
Kama to będe trzymać kciuki o 14 i żeby dzidzia pokazała czy jest chłopczykiem czy dziewczynką:)
Louise nie sprzataj tyle-trzeba się oszczędzać-wiem,że łatwo się mówi,ale ja to wprowadzam w życie :))

reklama
Witam sie i ja :happy2:
Plateczki z mleczkiew wciagnelam :-)obrazu lepiej :-D

Ashika KSD to Klub Szalonych Dziewic ..nowy serial na TVN .
Fajny :tak:

kama powodzenia dzisiaj !!!Mi tez jako sie wydaje ,ze jajeczka w brzuszku nosisz :happy2:
Daj znac jak wrocisz -koniecznie :tak:

jedyneczka co Ty tam ukrywasz :-p:-p

Do góry