reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzamena no właśnie niemrawo tu dzisiaj strasznie -widocznie to przez te nasze humory.
Ja się wykąpałam i zaraz idę do łóżka czytać gazety-postanowiłam,ze bede więcej odpoczywać-chociaż ja nie wiem czy więcej się da hihi
Kasik ja Cię podziwiam za te okna-ja nie myłam, tylko mama ma znajomą, która dorabia myciem okien i dzisiaj była u nas i wszytskie okna wymyła-ja bym chyba nie dała rady, takie brudne były po zimie ,że masakra!!

madzik - ja sama sobie się dziwię, tak jakos mnie wzięło, impuls i już. Nie mogłam patrzeć na te okna. Też chciałam kogoś wynająć, ale nie znam nikogo takiego. Za to padam na pysk.:no: Idę zaraz spać.:tak:

vanilka - też chciałam polecić Ci euphorbium, ale widzę, że dziewczyny mnie uprzedziły. Mnie pomaga, więc stosuj jak masz;-)

Ale wogóle dziś jakiegoś pecha mam.:baffled: Poszłam się umyć i wysiadł mi piec. Teraz nie mam ani ciepłych kaloryferów, ani ciepłej wody, a M. na wyjeździe. :-(Jutro muszę szukać jakiegoś fachowca. Jakaś masakra, ja sama kobieta w domu, a tu taki męski problem, ja o tym nie mam zielonego pojęcia...

reklama
ania_pestka i jedyneczka, napisałam długiego posta o swojej działalności i mi wykasowało:-( Ale generalnie ja nie żałowałam nigdy chociaż początki są ciężkie...

Ashika i Dzamena
, ja ma podobne zdanie o monitorach oddechu, zawsze znajdzie się coś co będzie nas niepokoić, taki los matki, zawsze jakieś myśli po głowie się kołaczą. Nianię jednak muszę zakupić bo pokoj małej na górze, my dużo czasu spędzamy na dole no i wiadomo.

Dziewczyny, które mają córy małe może mi pomogą... moja majka od 3 dni ma takie upławy zielonkawe, ale nie czuć tego jakoś inaczej. Posmarowałam jej clotrimazolem, ale za bardzo nie przechodzi, zawsze podmywam ją płynem do higieny intymnej. NIe narzeka, żeby ją swędziało czy coś, ale się martwię.

Kama wyleż się porządnie i odpoczywaj, to super niespodzankę dzisiaj mieliście:-)

Kasik, spokojnie sobie poradzisz, po 2-3 dniach będziesz dzieciaczkiem obracać we wszystkie strony:-)
Dzamena ty to masz tego synka wychowanego, gratuluję:-)

Madzik, a jak oceniasz tą nianię z Aventu??? bo też mnie czeka jakiś zakup, ale nie chce mi się szukać opinii, leniuch jestem. W ogóle myślę, żeby na allegro coś używanego kupić...

Vanillka
, powodzenia na wizycie u położnika jutro

Co wy dziewczyny tak wszystkie spać wcześnie??? chyba wezmę w takim razie przykład z Was, bo nie mam wyjścia:-(

agatha - nie mam pojęcia, jak Ci pomóc, może zapytaj lekarza:tak:
Ja też się żegnam, bo się dziś strasznie zmęczyłam...;-)
Dobranoc dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
Siemka, chciałam się tylko zameldować i zaraz zmykam do łóżka, znowu dziś chora się obudziłam :wściekła/y:, qu.wa któryś tydzień z kolei :wściekła/y:, poza tym ok.
Dobranoc.

jestem, ide zaraz do wyrka..byłam na ćwiczeniach w szkole rodzenia i mi troche lepiej...ale ogólnie czuje się jakaś wypluta...
kolorowych snów

reklama
dzamena zdrówka dla Filipka. A starszak się popisał no no okna umyć i wogóle porządek sam z siebie:tak:Emilce się takie samo z siebie nie zdarza:dry:

ashika wścibska mama oberwała za swoje:-DNasza mała będzie w łóżeczku obok ale pewnie jak ją zabiore do karmienia nocą to zostanie do rana:-pprzechodziłam to z Emi, odkładałam ja po karmieniu do łóżeczka , obie rozespane a tak myk do cycusia i zasypiałyśmy w trakcie:tak:

anetka ty biedny żarłoczku:-:)sorry2:lepiej już?

Vanilka jak tak sobie życzysz to oczywiście trzymam kciukasy:-)

kama to fantastyczną niespodziankę Ci zrobił:happy2:

tiffi wszystko na pewno jest dobrze;-)nie zamartwiaj się, na wiele rzeczy nie mamy wpływu niestety.Cieszmy się tym co teraz ;-)

kasik oj biedulo współczuję. Opatul się ciepło na noc.

agatha może mocz zbadajcie?nie wiem co to może być i co mogłoby pomóc, nie zdarzyło nam się.
I dzięki za optymistyczne słowa o "swoim";-)

Widzę że dziś dzień śpiocha:-D
To do juterka, oby milszego od rana dla naszego samopoczucia;-)

Do góry