reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

vanilka juz trzymam kciuki,wedle zyczenia
moze jakies krople na katar albo masc majerankowa ale niewiem czy tam u was jest,ja sobie tez smaruje ze tak powiem pod nosem mascia rozgrzewajaca zawze troche lzej oddychac.

reklama
Vanilka mi pomaga Euphorbium krople homeopatyczne i wapno na katar i smaruje Vikiem pod nosem i jakoś zawsze daje radę.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę z położną:))

Ja dzisiaj milczaca bo katar mnie dobija !!
No normalnie ledwo co oddycham ..
Dziewczyny jak moge sobie pomoc z tym katarem??

Vanilka, kurczę, cieżko ci pomóc, bo u nas inne leki niż u Ciebie :( Wiem, ze tu na katar można homeopatyczne Euphorbium, może popytaj o jakiś śroedk homeopatyczny? Mnie to Euphorbium nawet pomagało - przynajmniej mi katar spływał.

a właśnie dziewczyny, po jakim czsie tak mniej więcej ten kikut pępowiny odpada?

agatha zielony i fiolet,ładne kolorki, to tak podobnie jak kolorki na naszym bb, też takie :)
vanilka trzymam kciuki
kama kuruj się kochana

ja też nie kupuje ani niani ani monitoru oddechu,pierwsze miesiące łóżeczko bedzie stało w naszym pokoju, więc będę miała małego na oku

rzeczywiscie dzisiaj jakos wyjatkowo cicho tuta.)

a ja po tym antybiotyku strasznie senna jestem,przespalam pol dnia,pozniej zadzwonil ktos do drzwi,otwieram a tam moj tato stoi. myslalam ze jeszcze snie!zrobil nam niespodzianke bo niespodziewalismy sie go.strasznie sie ciesze:)

ja też nie kupuje ani niani ani monitoru oddechu,pierwsze miesiące łóżeczko bedzie stało w naszym pokoju, więc będę miała małego na oku

aneta u mnie identycznie:)

Dziewczyny mam w domu Euphorbium zawsze to stosuje u mojego dziecka na katar :happy2:
Zapodalam sobie i lepiej!!Splywa przynajmniej te katarzysko i oddychac moge .
Kochane jestescie :tak:
A amol to chyba mozna stosowac??bo bym na noc troche natarla sie co by mnie wygrzal .
Dzieki za kciukasy :tak:Jak mi powiedza,ze nici z cc to chyba sie zaplacze:nerd:

kama Ale super niespodzianka !!Akurat masz L4 wiec mozesz z tata pobyc :happy2:

Dziewczyny mam w domu Euphorbium zawsze to stosuje u mojego dziecka na katar :happy2:
Zapodalam sobie i lepiej!!Splywa przynajmniej te katarzysko i oddychac moge .
Kochane jestescie :tak:
A amol to chyba mozna stosowac??bo bym na noc troche natarla sie co by mnie wygrzal .
Dzieki za kciukasy :tak:Jak mi powiedza,ze nici z cc to chyba sie zaplacze:nerd:

kama Ale super niespodzianka !!Akurat masz L4 wiec mozesz z tata pobyc :happy2:

Z Amolem to nie wiem :( Na spirycie, no i pewnie zawiera Menthol. Ja się ostatnio zdziwiłam ogromnie, bo chciałam kupić taki sztyft do nosa ułatwiający oddychanie - Rhinbac czy jakoś tak - i pani w aptece sprawdziła i się okazało, ze w ciąży nie można... Na Viku zresztą też jest napisane, ze nie można w ciąży.

dzamena no troszki niemrawo dzisiaj, ale chyba dzisiaj jakiś takie dziwny dzień
madzik no przede mną dopiero zakup niani więc jeszcze nie wiem jaka
vanilka bo ty chcesz cc rozumiem??powodzenia na wizycie

Ja jutro mam USG ale dopiero o 18-ej mam trochę stresa, ale mam nadzieję, że będzie dobrze

reklama
dzamena no troszki niemrawo dzisiaj, ale chyba dzisiaj jakiś takie dziwny dzień
madzik no przede mną dopiero zakup niani więc jeszcze nie wiem jaka
vanilka bo ty chcesz cc rozumiem??powodzenia na wizycie

Ja jutro mam USG ale dopiero o 18-ej mam trochę stresa, ale mam nadzieję, że będzie dobrze
dzisiaj chyba ciśnienie spada...Na pewno będzie dobrze-już trzymam kciuki!!

Do góry