kama trzymam kciuki za szybkie wyleczenie a l4 ci sie przyda odpoczniesz glupio ze z choroba ale trudno
mysza tylko dobrze swiadczy o twojej dentystce
jedyneczka powodzenia z garami
Wlasnie mi pan zakomunikowal ze wieczorem zamyka lazienke i odzyskamy ja za 2 dni :-( a teraz ze jakies kolanka beda mu potrzebne dobrze ze mam go teoche w dup.. juz i jak cos chce to nie lece od razu bo juz sie uzbieralo zaprawa, fuga i jeszcze te kolanka o ile beda potrzebne, bo zobaczy jak wanna pod odplyw bedzie wchodzic.
Jade po synka bo mam juz dosyc tego domu wariatow
i przepraszam ze wam tak truje dzis :-(
Jedyne co na plus to fakt ze udalo mi sie troszke posprzatac i odgracic pokoj synka i u nas powycierac kurze jak wroce to jeszcze odkurze i schowam reszte prania.
Milego popoludnia zagladne wieczorkiem
mysza tylko dobrze swiadczy o twojej dentystce
jedyneczka powodzenia z garami
Wlasnie mi pan zakomunikowal ze wieczorem zamyka lazienke i odzyskamy ja za 2 dni :-( a teraz ze jakies kolanka beda mu potrzebne dobrze ze mam go teoche w dup.. juz i jak cos chce to nie lece od razu bo juz sie uzbieralo zaprawa, fuga i jeszcze te kolanka o ile beda potrzebne, bo zobaczy jak wanna pod odplyw bedzie wchodzic.
Jade po synka bo mam juz dosyc tego domu wariatow
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Jedyne co na plus to fakt ze udalo mi sie troszke posprzatac i odgracic pokoj synka i u nas powycierac kurze jak wroce to jeszcze odkurze i schowam reszte prania.
Milego popoludnia zagladne wieczorkiem