reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dziewczyny jestem spowrotem:zawstydzona/y:
przed samy wyjsciem poszlam jeszcze siku i przy podcieraniu zobaczylam krew na papierze wiec juz calkiem serce walilo mi ze strachu jak oszalale.
dobra wiadomosc ze to zadne powazne skurcze,mialam robione ctg,szyjka trzyma mocno a zla to taka ze mam silne zapalenie pecherza,bakterie w moczu,niestety nie obedzie sie bez antybiotyku i L4.:zawstydzona/y:

ogolnie to mam juz 8 kg w plusie:zawstydzona/y:

reklama
przed samy wyjsciem poszlam jeszcze siku i przy podcieraniu zobaczylam krew na papierze wiec juz calkiem serce walilo mi ze strachu jak oszalale.
dobra wiadomosc ze to zadne powazne skurcze,mialam robione ctg,szyjka trzyma mocno a zla to taka ze mam silne zapalenie pecherza,bakterie w moczu,niestety nie obedzie sie bez antybiotyku i L4.:zawstydzona/y:

uf, kama dobrze, że to tylko zapalenie pęcherza. Zdrówka życzę!!!

Kama dobrze, że wszystko sprawdziłaś i z dzidzią jest dobrze... ale spuentowałaś świetnie swoją wypowiedź :happy2: A odpoczynek Ci się przyda ;-)

agatha to super że niedługo ukoisz swoja tęsknote:-)

ashika no własnie, nie pokazuj bo jeszcze w piórka obrośnie:-DA pan Robert hm a miało być tak pięknie, nawet śniłaś o nim:-DAle poważnie to kurde niech się poczuwa trochę a nie goni was w te i wewte, chyba to nie jego pierwsza łazienka no i tez mnie wkurza odpowiedź - nie wiem kiedy:baffled:
To kto ma wiedzieć?Prezydent Kaczyński?:dry:To teraz ty trzymaj za mnie kciuki bo robię podejście do zlewu pełnego garów:-D

supcio dawaj tą kreację weselną
tweenie no ja też się zastanawiam nad monitorem oddechu razem z nianią, ale sama nie wiem, a może masz jakiś na oku???
ashika oj z tymi fachmanami to można nerwicy się nabawić, ale nie daj się i pomysł z potrąceniem za benzynę bym wdrożyła w życiu
kama dobrze że z dzidzią wszystko dobrze, a bakterię trzeba wyleczyć i będzie git, a ta krew to może prze te bakterię, albo z odbytu jakiś żylak ci pękł
jedyneczka ja zrobiłam pranie i podejście do zlewu, bo po moim wyjeździe M zostawił zlew garów

Ja zjadłam talerz pomidorowej, ale chyba coś bym jeszcze przekąsiła - tylko co???? W ogóle jakoś tak gorąco mi się zrobiło i ciągle myślę o yuscie...

a ja się wkurzyłam, bo miałam dzisiaj podwójną wizytę i miała mi założyć plombę. Okazało się że stare rury dentystki, które siedzą już w gabinecie od 8 nie zauważyły, że tam jest syf, bo w weekend ściągano żaluzje i zakładali rolety. Nikt tego nie ogarnął i one w takich warunkach przyjmowały pacjentów !!!
Przyszła moja ambitna młoda lekarka i przeprosiła mnie, ale dla mojego zdrowia, muszę poczekać a ona poprosi sprzątaczki, żeby ogarnęły gabinet. No i nie zdążyła mi założyć plomby mam tylko fleczer. Z drugiej strony cieszę się, że podeszła profesjonalnie do sprawy.

póki co, myślę nad angel care. Sporo kosztuje, ale gdybym kupiła sam monitor oddechu i jakąś inną nianię, to by drożej wyniosło.
Ale dokładniej będę nad tym bliżej czerwca myśleć :-)

tiffi ja też myślę o angelcare ale bez niani bo nasz domek parterowy i nie mamy wielkich przestrzeni więc na pewno małą usłysze gdyby coś:-Dchoć teraz pomyslałam że hm mogę być w ogródku np i jednak mi się przyda:confused:osiwieje niedługo całkiem:-pNic dziwnego że taka nierozgarnięta jestem skoro we łbie teraz tylko wózki foteliki materacyki i inne ważne rzeczy:-D

kama dobrze że to "tylko" bakterie kochana. Antybiotyk weźmiesz i przejdzie, pewnie krew w moczu była.Ale tak czy siak odpoczywaj, ja staram się odpoczywać kiedy się da:-p

mysza lekarka faktycznie podejście ok, ale organizacja do d....py bo musisz drugi raz leźć:dry:

ja już ogarnęłam i zrobiłam obiad:-)
kama super, że z dzidzią ok, a pęcherz to taki wredny organ niestety:-(
tweenie ja też myślałam o angelcare, ale nie zjarzyłam, że one razem z nianią są:-) myślałam też o używanym, widziałam na gwarancji, ale nie wiem sama...

reklama
Do góry