reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
jedyneczka panele w sypialni i w dużym mam : afrykański orzech z komfortu
Zobacz załącznik 227933
drzwi też mam orzech z Polskone.
W sypialni mam meble doorsa ale te wenge, jestem z nich bardzo zadowolona: kupiłam szafę 3-drzwiową komodę 4-szuflady i łóżko.
Do dużego planujemy takie zestawienie, ale największy problem mamy z wyborem sofy, muszę mieć rozkładaną... :
W rytmie natury - kolory natury, naturalne barwy, strefowanie, ścianka działowa, eleganckie wnętrze - Pomysły i aranżacje - Urzadzamy.pl
Zobacz załącznik 227933
drzwi też mam orzech z Polskone.
W sypialni mam meble doorsa ale te wenge, jestem z nich bardzo zadowolona: kupiłam szafę 3-drzwiową komodę 4-szuflady i łóżko.
Do dużego planujemy takie zestawienie, ale największy problem mamy z wyborem sofy, muszę mieć rozkładaną... :
W rytmie natury - kolory natury, naturalne barwy, strefowanie, ścianka działowa, eleganckie wnętrze - Pomysły i aranżacje - Urzadzamy.pl
tiffi1
Fanka BB :)
Buuuu żadna z was nie odpisała na mojego posta - szkoda, bo nie jestem w stanie was nadrobić a chciałam wiedzieć co u was. Zerknęłam na wpisy i widziałam, że ashika i dzamena dowiedziały się kogo noszą w brzuszku, więc bardzo wam gratuluję zdrowych dzieciaczków.
Co tam u asieńki, odzywała się???
Ja się wyspałam dzisiaj, zjadłam leniwe śniadanie i nastawiłam pranie. U mnie ok, brzusio rośnie, robotnicy wracają i znów będą działać w domku. Jutro mam USG (połowkowe nr 2) trochę się stresuję, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Mam nadzieję, że wiosna zawitała i zostanie
Co tam u asieńki, odzywała się???
Ja się wyspałam dzisiaj, zjadłam leniwe śniadanie i nastawiłam pranie. U mnie ok, brzusio rośnie, robotnicy wracają i znów będą działać w domku. Jutro mam USG (połowkowe nr 2) trochę się stresuję, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Mam nadzieję, że wiosna zawitała i zostanie
od asienki cisza niestety :-( badzmy dobrej mysli
co do pieluch to nei widzialam takich z wycieciem na pepek ale jakos nei przypominam sobie problemu ze zwyklymi chyba tez wywijalam lekko zeby nie podraznialay i tyle
bylam u syna w pokoiku posprzatac troche i tak mnie dobil ten jego balagan ze usiadlam i sie poryczalam ehh znowu na mokro dzien sie szykuje :-(
cos tam musze do obiadu przygotowac bo babcia nadal obrazona i nie rozmawia specjalnie i dobrze przynajmniej jak M wraca to spokojnie moze zjesc i mozemy sobie porozmawiac bez osob trzecich a i mnie nikt caly dzien nad glowa nie trajkocze
co do pieluch to nei widzialam takich z wycieciem na pepek ale jakos nei przypominam sobie problemu ze zwyklymi chyba tez wywijalam lekko zeby nie podraznialay i tyle
bylam u syna w pokoiku posprzatac troche i tak mnie dobil ten jego balagan ze usiadlam i sie poryczalam ehh znowu na mokro dzien sie szykuje :-(
cos tam musze do obiadu przygotowac bo babcia nadal obrazona i nie rozmawia specjalnie i dobrze przynajmniej jak M wraca to spokojnie moze zjesc i mozemy sobie porozmawiac bez osob trzecich a i mnie nikt caly dzien nad glowa nie trajkocze
A jak to jest z tym pępuszkiem?Pieluszki go nie obcierają?Im więcej czytam gazet i poradników, tym cześciej stwierdzam,że tam nie ma praktycznych porad.
Mi stopy nie puchną, tylko łydki. Rano takie smukłe, a po kilku godzinach balony-bleee
na pewno bella ma takie z wycięciem ale podobno nie rewelacja, i jakieś rossmanowskie chyba tez maja ale głowy nie dam uciąć. ja kupowałam pampersy albo huggiesy i odwijałam. z wycinaniem nie chciałoby mi sie bawić.
Ashika jak zrobi ten przewijak to cykne fotkę bo jak znam zycie to nie zastosuje się do żadnych zalecen i zrobi wszystko po swojemu. ja chce taki żebym go na łóżeczko mogła położyć.
Tiffi zazdroszczę i tego wyspania się, ja sie dziś słaniam jak zwłok. powodzenia na usg
ja chyba zaczęłam zatrzymywać wodę w organiżmie i puchnąć bo w kozaki już ledwo wchodze. wczoraj tez miałam taki dziwny piekący ból w pachwinach po spacerze, nie wiem co to mogłoby być.
tiffi1
Ja przeczytałam, ze oczekiwanie znika z forum, ale nie wiem dlaczego? No i przeczytałam o yustyni na zamkniętym, więc tu nie będę komentować tylko napiszę, że aż mnie wszystko boli z nerwów.
Wolałabym by dziewczyny znikały jedynie na wypoczynek, na urlop wiosenny, a tu takie smutne wieści.
Ja dziś na obiad zrobię pomidorową
Wolałabym by dziewczyny znikały jedynie na wypoczynek, na urlop wiosenny, a tu takie smutne wieści.
Ja dziś na obiad zrobię pomidorową
ania_pestka
Wyszło słonko, okna pootwierałam, zapach wiosny wpada do domu i ptaszki śpiewają no mam lepszy humor.
agatha61 możemy sobie podać rękę...ja też miałam z Piotrusiem obsesje na punkcie wagi i latałam do przychodni co tydzień...i coś mi się wydaje, że się sytuacja powtórzy
A teraz M do mnie dzwoni i mnie męczy bo chce na mnie otworzyć firmę...a ja niezbyt jestem przekonana...no i przeraża mnie to, że kolejne 2 lata bym musiała w domu przesiedzieć...bo ja chyba bym wolała gdzieś na etacie pracować...no i ja się po prostu boje, że się nie uda...i muszę się jakoś przekonać, że musi się udać i już...wiem marudzę.
Dobra koniec smęcenia trzeba się za obiad brać.
agatha61 możemy sobie podać rękę...ja też miałam z Piotrusiem obsesje na punkcie wagi i latałam do przychodni co tydzień...i coś mi się wydaje, że się sytuacja powtórzy
A teraz M do mnie dzwoni i mnie męczy bo chce na mnie otworzyć firmę...a ja niezbyt jestem przekonana...no i przeraża mnie to, że kolejne 2 lata bym musiała w domu przesiedzieć...bo ja chyba bym wolała gdzieś na etacie pracować...no i ja się po prostu boje, że się nie uda...i muszę się jakoś przekonać, że musi się udać i już...wiem marudzę.
Dobra koniec smęcenia trzeba się za obiad brać.
reklama
M
madzik1980
Gość
Supcio fajnie,że ślub dziadka się udał.Wklejaj zdjęcia w swojej zabójczej sukience
A ja tylko idę do fryzjera na balejaż i podetnę troszkę -tak z parę centymetrów-będzie mi wygodniej
Wróciłam z zakupów i jakoś mi troszkę lepiej ,chociaż byłam na zakupach jedzeniowych hihi
A ja tylko idę do fryzjera na balejaż i podetnę troszkę -tak z parę centymetrów-będzie mi wygodniej
Wróciłam z zakupów i jakoś mi troszkę lepiej ,chociaż byłam na zakupach jedzeniowych hihi