reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzamena- gdzie się podziewasz dziewczyno? Odrazu rzuciłaś się na sklepy i różowe ciuszki? ;-)

Anetka- nie pomogę, krople żałądkowe tylko z dzieciństwa pamiętam- jak pisze Mruczka- na cukier, ale jak dzieciom wolno...
Ps. Jak Ci nie pomaga palec to weź rennie albo monti (jak masz) powinno pomóc, a nie zaszkodzi

Tweenie- właśnie dziewczyno, nie denerwuj się! Już nie mówiąc że złość piękności szkodzi... ale wiesz... chodź faktycznie dzisiejszy Twój dzień do najłatwiejszych nie należał/ należy :-(

Agatha- zaraz wysyłam. A co do skłonów- Ty na pewno więcej się schylasz bo "bączka" masz mniejszego, a ja już swojej powiem aby posprzątała, chociaż wiadomo- posłucha albo i nie :sorry2:

Madzik- Ty też z nadzieją jechałaś a tu proszę- zong! Chyba faktycznie Ci pozazdrościłyśmy :baffled:

Oczekiwanie- a co żeś Ty dziś taka "wstrząśnięta- niezmieszana"? :dry: Co się dzieje?

Ostatnia edycja:
Emih, starszego mam bączka, moja 5 lat skończyła na początku marca.

ale ja generalnie, z tych co zosia samosia, wszystko chodzę, przekładam, nie umiem usiedzieć na tyłku

Agatha, O kurcze, to jakim cudem ja sobie skoarzyłam że ty masz 2 letniego synka!
Maaaaatko.....
JAkbym zniknęła na dłużej to się nie martwcie dziewczynki- związali mnie w biały fartuch i do psychiatryka wywieźl!!!
Ps. JA też typowa Zosia -Samosia i to STRASZNIE! Aż za bardzo- teraz tego żałuję, bo nauczyłam domowników, ze: soczek- to wstaję, herbatka: lecę, kotka nakarmić- jestem pierwsza- pomocy?- nie zapytam... ach... Sama sobie na plery bicz ukręciłam :/

dziewczyny bedzie synek to juz raczej przesadzone,widziałam przyrodzenie .dr stwierdziła ze jest wielki siusior.tylko ze buziaka to ma raczej na dziewczynke.Ciesze sie ze jest zdrowy tylko straszny wstydzioch i uparciuch bo cały czas albo z kciukiem w buzi ,albo pół buziaka zasłaniał mam prawie pół gogz nagrania i tylko przez moment udało mi sie dojrzec jego buzie.wazy 676 g

aneta niezazdroszcze bo jak sobie przypomne objęcia Pana kibelsona to brr.....Oby przeszło Ci szybciutko;-)

madzik no co za pech:sorry2:

dzamena własnie gdzieś ty?

Ja już w wyrku i zaraz idę pać bo znów nie śpie od 4ej:baffled:Na kolacje zjadłam kubek mleka w proszku i truskawki:-)

dzamena gratuluje mimo wszystko!!!najwazniejsze ze maly ma sie dobrze!

teraz moge spokojnie isc spac:)

dobranoc do jutra:)

Dzamenka, to ja pogratuluję po prostu... zdrowego dzidziołka.
Jakby co, wiesz... ja mam dwie córy, ty kawalerów do wyboru... :)

No to Emih, możemy sobie ręce podać. Jak w domu ktoś pyta pomóc Ci? to ja zawsze odmawiam, w ogóle zaraz mnie wkurza jak ktoś coś robi nie po mojemu...i na dodatek w moim domu, no więc najlepiej jak zrobię sama:-(
Ale masz rację to strasznie uciążliwe, nie mogę spokojnie poleżeć, odpocząć, bo mnie nosi.

reklama
dzamena najważniejsze, ze już wiesz;-) gratuluje! a jakby co to ja też mam córcie:-p hehe ale wiem wiem emih pierwsza w kolejce:-D

Do góry