reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Oglądałam Małysza i po pierwszej serii mnie ścięło. Zasnęłam i obudziłam się dopiero po 19-ej :happy2: Obejrzę dziś Lejdis, chociaż znam go na pamięć. Idę do lodówki, bo mnie woła :-D

reklama
SupciO, moim zdaniem zdecydowanie fiolety, a do tego jakiś jeszcze fioletowy drobiazg typu coś na szyję czy bransoletka i będzie bomba.

Emih
ja nie podejmuję się liczenia schylania... Wyślij mi tez kochana ten Język Niemowląt na agatha6@wp.pl

Dzamena
dawaj szybko znać..... koniecznie

Miałam jutro sprzątać od rana, ale koleżanka nie nakręciła na wyprzedaż Tatuum, taką z poprzednich kolekcji, gdzieś poza Łodzią i jadę z nią, a co tam raz się żyje, podobno koszulki po 10zl, swetry po 25zl, kurtki po 50zł

wróciłam z tego factory, nogi mi w d... włażą. Wyszukiwarka połączeń autobusowych wysłała mnie w czarną dziurę i potem potrzebowałam półtorej godziny, żeby się stamtąd wydostać. Masakra jakaś:wściekła/y:
Ale za to kupiłam dla Małej troszkę ciuszków :) I bardzo Was proszę, jeśli jeszcze kupię jakieś ubranko zastrzelcie mnie, bo M będzie mnie długo i boleśnie torturował za to:-D
Wróciłam do domu ledwo żywa, a tu jeszcze trzeba obiad zrobić,a że wymyśliałam sobie pstrąga i ziemniaki z folii, to miałam co robić.
Jutro mamy zlot rodziny, bo M ma urodziny, tak więc siedzę w kuchni i się nad sałatką męczę - gyrosem właśnie:-) prosiłam M, żeby majonez kupił, bo mi za mało zostało i wrócił zły i oczywiście bez majonezu, że ja coś chcę od niego. Mam ochotę rzucić tym wszytskim o ścianę, zwłaszcza, że ode mnie będzie tylko 1 osoba, a od niego 6 lub więcej :baffled:

Oczekiwanie ale ślicznotki :-D, jak M. będzie coś narzekał to mu pokarzę jak wygląda prawdziwa kobieta :-D.

Ale jestem wkurzona-3 godziny w aucie na daremno bo już jestem spowrotem-pękła rura w domku po zimie i nie ma wody i wrocilismy.Fachowiec od poniedziałku będzie robić to, no ale weekend do dupy!!!
Dzamenka trzymam kciukasy!!

madzik no co za pech!!!!! biedaku, nie denerwuj się już.............współczuje...

emih dziękuje za książkę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry