reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

oczekiwanie dalas czadu z tym linkiem :-D

madzik przykro mi bardzo ze taki obrot sprawy przybraly

anetko wypocznij i niech przejdzie szybko

agatha emih ja tez wszystko sama a jak przynioslam swoja skrzynke z narzedziami i otworzylam to panu Robertowi szczeka opadla tylko nie wiem co on sobie myslal ze ja w skrzynce narzedziowej lakiery do paznokci trzymam :-)

Co do zakupow to ja mam dosyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo M jak chcialam wziac do reki fuge opakowanie 2 kg to nieomal krzyczal ze mi nie wolno.
W ogole to zaczyna mnei ten pan robert irytowac i M sie smieje ze za dlugo juz siedzi w tej lazience, ale ja lubie jak cos jest zrobione swietnie a nie dobrze. Bo robienie dobrze mnie nie satysfakcjonuje, wiem przerabane ma ten M ze mna, ale to pierwszy remont w mojej karierze i jestem pewna ze przy nastepnych bedzie juz inaczej zupelnie, kolejna czeka do zrobienia kuchnia i juz mam zalazki planu. A pan R skrocil mi bez pytania wysokosc okienka w lazience tzn wneki na nie "bo po co pani taka duza wneka" :wściekła/y: a bo lubie duze rozmiary kuz.. :wściekła/y::wściekła/y: jak mi do jutra nie rzejdzie to kaze mu skuwac ten cholerny gips. Moze ja juz lepiej pojde spac i przestane myslec bo cos mnei chyba zaczynaja nerwy nosic :zawstydzona/y: moze niepotrzebnie kawe pilam dzis

Jutro jade do znajomej na kawe i nie wiem czy uda mi sie rano zameldowac, ale sie postaram. Dobrze ze jutro sobota i fachowiec bedzie krocej.

Dobrej nocki dziewuszki

reklama
Dzamena gratuluję chłopczyka. Tak to już jest, że jak ktoś później przychodzi, to go wszystko omija. Kolejka do kawalera się już ustawiła :-D Trudno, nie On jeden na naszym wątku :-)
A ja chyba pójdę do wanny. M dzwonił, że się nie wyrobi, czyli zawita ok. 2 w nocy :-(A ja siedzę i czekam, i w sumie niepotrzebnie.
Madzik przykro mi z powodu tej rury, zima była w tym roku ostra, więc szkód narobiła. Mam nadzieję, że za tydzień wszystko się uda i pogoda dopisze :tak:

któraś pytała, czy będą zdjęcia moich ostatnich łowów - będą, ale nie wiem, kiedy. Dziś walczę w kuchni, a jutro na 3 dni rodzina przyjeżdża, więc też czasowo może być lipa. Ale postaram się, bo koleżanka też się o zdjęcia upomina :)

dzamena gratuluję zdrowego chłopaczka:-)
Ashika tak to już z tymi fachmenami jest-ja mojego Wacława-remontowca witałam jak wybawiciela-taki ten mój remont był upragniony, ale po miesiącu nasz związek nieco się popsuł, bo on taki przemądrzały i z podejściem-'wiem lepiej', a jak na początku coś ustalaliśmy, to gadał do D- mnie jakby nie było, dostawałam piany i musieliśmy męską rozmowę odbyć, zeby Wacław zrozumiał, że organem decyzyjnym jestem ja-chociaż baba-w szoku był lekkim:-D a po spędzonych razem niemal 6 miechach żegnałam go z uśmiechem na ustach i ulgą, bo już nie mogliśmy na siebie patrzeć:-D

cześć dziewczynki:-)

witam się z samego rana.. dzamenko gratuluję syneczka, sytuację mamy podobną, bo ja też się nastwiałam na dziewczynkę, a tu nagle siusiak wyrósł:-D

my dziś jedziemy ze znajomymi do ikea, black red white itd. nie chce mi się w domu siedzieć, tym bardziej, że taka pogoda piękna się zapowiada:-)

uwielbiam wiosnneeeee:-D

miłego dnia kochane:-)

Witam się z rana.
Dzamena gratuluje zdrowego, przystojnego synka:-D
A ja dzisiaj cały dzień sama, M wyjechał w nocy i wróci pewnie też w nocy:-( nie lubię takich dni:-( Muszę sobie coś ciekawego zaplanować żeby szybko zleciało.
Miłego dnia:tak:

reklama
Witam wiosennie :)
U nas piękne słoneczko.
Ja już o 7 wstałam i mam cały dzień przed sobą-wieczorem wpadają znajomi to troszkę sie rozruszam :)
A na zakupy z mamą pojadę jutro-więc niedziela też będzie zajęta.
Anetka mam nadzieję,że Ci minęło-daj znać.
Dzamena czekamy na fotki małego przystojniaka :)
Miłej soboty laseczki!!

Do góry