reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja jeszcze wieczorową porą:-)
oczekiwanie dobre, dochodzę do wniosku, że moja uroda jest banalna:-D uszy do góry:-)
tweenie nie nerwuj się, tylko powiedz M, że jak będzie podskakiwał, to mu rachunek wystawisz za te przygotowania:-) albo goście będą wcinać krakersy popijjac wodą mineralną:-)
madzik ale klops:-( w takim razie musisz sobie zrekompensować jutro tę stratę-:-)

reklama
Madzia ojej a tak się cieszyłąś na weekend, no ale teraz ma juz być pogoda to pewnie niebawem pojedziesz :)

a mi niedobrze bleeee, zaraz chyba będę sie witała z kibelkiem :((

Wykąpałam się i jakoś żyje, normalnie woda z sufitu leciała-no masakra jakas-najbardziej mnie wymęczyły te 3 godziny w aucie -mam nadzieję,że za tydzień już tam pojadę i będzie wszytsko ok.
Jutro chyba pojadę na jakies zakupy-trzeba sie odstresować i zapełnić ten weekend :)
Kama wklej jak będziesz miała chwilkę zdjęcie łożeczka i innych rzeczy tych co kupiłaś -z miłą chęcią pooglądam , bo te zakupy przede mną.

krople żołądkowe kojarzą mi się ziołowo, z jakąś tam ilością alkoholu (na pewno nie tak dużą, żeby szkodziła ciąży), ale czy na pewno można to nie dam sobie głowy uciąć.

Mi na mdłości najlepiej pomaga palec do gardła:-)

Gdzie ta Dzamena?????????????????????

Wykąpałam się i jakoś żyje, normalnie woda z sufitu leciała-no masakra jakas-najbardziej mnie wymęczyły te 3 godziny w aucie -mam nadzieję,że za tydzień już tam pojadę i będzie wszytsko ok.
Jutro chyba pojadę na jakies zakupy-trzeba sie odstresować i zapełnić ten weekend :)
Kama wklej jak będziesz miała chwilkę zdjęcie łożeczka i innych rzeczy tych co kupiłaś -z miłą chęcią pooglądam , bo te zakupy przede mną.

madzik narazie wszystko jeszcze w kartonach zapakowane, jak juz to zbudujemy to pstrykne fotki;-)

reklama
czytałam na necie rózne opinie, na razie nie biore, posiedziałąm na kibelku, coś tam zrobiłam, moze troche lepiej, palec sobie też wsadzałam ale nic, no to nic, umyłam sie i kłade do łóżka,moz przejdzie, papa

Do góry