reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja też jestem taka ciekawa wizyty Dzamenki :)A najgorsze jest ze w Brennej nie mam dostępu do neta -no

A może ci wysłać sms-ka z wieściami od Dzamenki :tak:.

Ja jestem strzelec, a raki to mój M. (14-07) i mój brat (9-07), no i Szymonek też będzie rak, bo raczej miesiąc wcześniej się nie urodzi :confused:.

A potwierdzam, że termin cesarki wyliczają z OM :tak:.

reklama
Właśnie wróciłam ze spacerku z synkiem, Piotruś już śpi a ja kawką się delektuje i podjadam kinderki:-D
Wczoraj się nasprzątałam, później jeszcze 2 godziny z teściową robiłyśmy porządki w ogródku...ja to bardziej dla towarzystwa ale coś tam sekatorem pocięłam i pograbiłam:tak: wieczorem padłam. A dzisiaj dla odmiany nic mi się nie chce...zrobię tylko jakiś szybki obiad i mam zamiar leniuchować:tak:
Madzik ja to jestem spod znaku RYB...no i w sumie tak się składa, że dzisiaj mam urodzinki:-D

Właśnie wróciłam ze spacerku z synkiem, Piotruś już śpi a ja kawką się delektuje i podjadam kinderki:-D
Wczoraj się nasprzątałam, później jeszcze 2 godziny z teściową robiłyśmy porządki w ogródku...ja to bardziej dla towarzystwa ale coś tam sekatorem pocięłam i pograbiłam:tak: wieczorem padłam. A dzisiaj dla odmiany nic mi się nie chce...zrobię tylko jakiś szybki obiad i mam zamiar leniuchować:tak:
Madzik ja to jestem spod znaku RYB...no i w sumie tak się składa, że dzisiaj mam urodzinki:-D

ja z M też rybki
STO LAT STO LAT!!!

[video=youtube;D8s_YmqnJNg]http://www.youtube.com/watch?v=D8s_YmqnJNg[/video]

Ania_pestka Wiec wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem z pod barana :)uparta strasznie heheh
No i za kilka dni stuknie mi juz 27 latek !!

Dziewczyny, taka mnie ochota naszła na sałatkę owocową, że już do M dzwoniłam, coby zakupy zrobił :) Na taką pyszną, z marchewką tartą, kiwi, jabłkiem, bananem, pomarańczą i jogurtem naturalnym :) Już się doczekać nie mogę, żebym mogła to już bym do sklepu poleciała...

reklama
co za cham z tego lapka znów mi wykasowało
geperty nie to co bym była wymagajaca co nie ale ja czarna mój M to juz wogóle włosy jak smoła a tu moze blondi sie rodziła wole sie dopytac bo moze podmienili czy cós,
ja jestem tak jak wczesniej pisałam raczek nieboraczek (13-07) a mój baranek
i dzieciaczki raczki 18-07i19-07 ale to juz wiecie
ania pestka STO LAT,STO LAT,STO LAT I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAZYCZYSZ

Do góry