reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ania-pestka, sto lat :)
bukiet2(obrabiamy%20na%20bialym%20tle)_big.jpg

reklama
Ania-pestka wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin życzę :tak: i podłączam się pod pieśń od Mruczki :-D.

Dzamena to by ludzie mówili, że np. do listonosza podobna, ja jestem ciemna, a mój M. blondyn ciemny, więc u nas wszystko się może zdarzyć, no chyba, że rudy byłby dzidziuś, to bym się zdziwiła :szok:.

hej,
nadrabiam was:-p
ale póki co- Ashika gratki dla Ciebie!!!:-) a imie macie wybrane??
madzik udanego wyjazdu!!!...ale ci fajnie;-)
louisie ale zleciał ten twój remoncik! super, zę już wracacie na swoje!!!!
ania pestka sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejka:-)
Mysza ja też to czytałam, ale ja tak lekko wmasowuję, czytałam, że nie wolno masować, ale w sensie rękawica i taki intnsywniejszy masażyk, co do sypialni to ja mam łóżko 16-200 sultan chyba się nazywa, taniutkie, bo 400 chyba kosztowało, a śpi się super..., niestety muszę sprzedać, bo żegnam luksusy sypialni na rzezc pokoiku dziecinnego:-)
kropa fajny ten kalendarz:-)
keejt ambitne plany, ale z oknami to chyba przesadziłąś moja Droga:-)
louise myślę, że nie ma co się martwić, z reguły nie ma na tych kawalerskich na czym oka zawiesić, a poza tym chłopaki mają tendencję do ululania się na cacy wykorzystując wolny wieczór:-)
madzik miłego weekendu:-) ja też się będę działkować:-)
tweenie widzę że podobne klimaty u nas:-)
beatka to chyba nie ma wpływu-koleżanka pół roku temu rodziła i dostała becikowe i z pzu, no następna za okna się bierze, a ja D oddelegowałam do tej wdzięcznej pracy:-D
hmm poczułam się jak potworek, bo ja bliżniak jestem:-(
ania_pestka happy birthday!!! spełnienia marzeń małych i dużych:-)

Ja smaze nalesniki ale co chwile musze usiasc bo plecy mnie bola ;/;/;/

atabe czy Ty znowu bylas wozki ogladac hihi ????

cześć dziewczyny!!
nie ma szans żebym nadrobiła co naskrobałyście od wczoraj, strasznie dużo piszecie na ogólnym dlatego ja z ograniczonym czasem nie moge się tu za bardzo odnaleźć ehh albo ja jakas nierozgarnięta jestem hehe. mam nadzieje że nie macie mi za złe że najczęściej pisze na innych wątkach "tematycznych" a nie na ogólnym.
od rana nie było u mnie prądu i jak sie okazało to całe miasto sparaliżowane bo nie ma prądu. koszmar zwłaszcza jak wszystkie sprzęty w domu włacznie z ogrzewaniem są na prąd. ale już naprawili i mam nadzieje ze szybko się to nie powtórzy. odświeżyłam wiadomości z survivalu i gotowałam dziecku jedzenie na improwizowanej kuchence z podgrzewaczy i klocków hehe

widze że mamy solenizantkę dzisiaj ANIA wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!!

emih ja koziorożec i M też:tak:Emi bliźniak, Jula ryby, a raczki znam bo moja mama jest raczkiem - super kobitka:-)

ania_pestka wszystkiego na naj naj:-)

Idę posprzątać bo o 15 na pocztę i Emi na urodziny dostarczyć a potem jadę po nią o 19ej.
A na jutro mam plan że M z laskami na basen a mnie zostawi w realu bo chciałam doniczki i cwiety zakupić do ogrodu i oczywiście rękawice chirurgiczne i drugie grube gumowe by nic z ziemi nie załapać i popołudnie spędzimy w ogrodzie na sprzątaniu po zimie, uwielbiam babrać się w ziemi, ciąc sadzić grabić itd. ale oczywiście nie będę się przemęczać;-)

reklama
Ania- pestka: SPEŁNIENIA MARZEŃ Ci życzę!

Vanilka, ty szczawiu ;) ja za miesiąc skończę 32!

A ja zmyka smażyć ale... placki ziemniaczane bo M się zachciało... :)

Do góry